- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
Muerte68 #19663 üzenetére
Jól hangzik.. Tudok róla, hogy melegednek, bár az egyik barátom heavy user és nem panaszkodott a i13promaxra. Viszont i11pnél csak egy sima icloud visszahúzástól tojást lehetett rajta sütni. Kérdeztem is az exemtől hogy ez ilyen? Azt mondja ja, neki az iphone7 egy sima böngészésnél is forró lett..
Nem rajongok érte de akkor mit? Samsung isten ments, xiaomi aah kösz nem. Oneplus jó lenne de minden évben van valami amit elrontanak..honor ha lesz, de ott is a vízesés kijelző, én azzal nem szivatom magam. Pixel sem nyert. Mi van még?
Arról nem beszélve hogy akkor már tényleg inkább iphone ennyi pénzért mint egy xiaomi vagy akármi.. -
törölt tag
válasz
Muerte68 #17862 üzenetére
Sajnos, az Android-támogatás a 10-es után tényleg negszűnt. De így is nagyon jól működik a telefon. Több fórumtársunk pl. visszaállt EMUI 9.1-re (a verzióra, amellyel a telefont eredetileg kiadták).
Nekem (sok más dolog mellett) nagyon tetszenek az EMUI-ba belerakott funkciók, amelyek az alap Androidban nincsenek benne. Pl. a rendszerszintű keresés, a QR-kód olvasó stb. És van hozzá hívásrögzítő (ez EMUI 9.1-nél még gyárilag fent van, EMUi 10-nél kivették, de lehet rá gyári hívásrögzítőt tenni még EMUI 11-en is).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged