- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Volt nano memory kártya hibám. jeni által linkelt Huawei nano memory kártyaolvasót megvettem ma vizes boltban. Betettem a memóriát, mintha ott sem lenne. Betettem a másik slotjába egy 2GB-os micro SD-t, azt látja simán. Próbáltam több op. rendszeren, semmi. A nano memory-t tövig benyomtam az olvasóba, kitoló pöcökkel ki, majd vissza többször és semmi. Adatot szerettem volna visszanyerni belőle, de így nem ment. Ezután megformáztam a telóval. Teló azóta kezeli, és másoltam is rá fájlokat, de a kártyaolvasóba visszarakva ugyanúgy semmi, azt írja a meghajtóra klikkeléskor, hogy helyezzen be lemezt. Sajnálom az 2 havi adataimat, de legalább a memóriakártya jó, persze sokat vesztett az adatmegbízhatóságban a szememben, így most a belső tárhelyet neveztem ki elsődlegesnek, és a memóriára fogok menteni minden új anyagnál. Viszont ezzel a kártyaolvasóval nem tudom mit lehetne kezdeni, végül is ezért vettem, és pont arra nem jó, amire kitalálták. Használt valaki ilyet? Vigyem vissza, hogy nem kell/elállok? Huawei jó telefonban, de tárolók és olvasók tekintetében még van hova fejlődniük. Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest