Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Volt nano memory kártya hibám. jeni által linkelt Huawei nano memory kártyaolvasót megvettem ma vizes boltban. Betettem a memóriát, mintha ott sem lenne. Betettem a másik slotjába egy 2GB-os micro SD-t, azt látja simán. Próbáltam több op. rendszeren, semmi. A nano memory-t tövig benyomtam az olvasóba, kitoló pöcökkel ki, majd vissza többször és semmi. Adatot szerettem volna visszanyerni belőle, de így nem ment. Ezután megformáztam a telóval. Teló azóta kezeli, és másoltam is rá fájlokat, de a kártyaolvasóba visszarakva ugyanúgy semmi, azt írja a meghajtóra klikkeléskor, hogy helyezzen be lemezt. Sajnálom az 2 havi adataimat, de legalább a memóriakártya jó, persze sokat vesztett az adatmegbízhatóságban a szememben, így most a belső tárhelyet neveztem ki elsődlegesnek, és a memóriára fogok menteni minden új anyagnál. Viszont ezzel a kártyaolvasóval nem tudom mit lehetne kezdeni, végül is ezért vettem, és pont arra nem jó, amire kitalálták. Használt valaki ilyet? Vigyem vissza, hogy nem kell/elállok? Huawei jó telefonban, de tárolók és olvasók tekintetében még van hova fejlődniük. Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Politika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A szériás készülékeket FELVÁSÁROLOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest