- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
Motion_Blur #10157 üzenetére
Samsungosok irigykedhetnek!
Még szerencse nem S10 et vettem.Árban az lett volna ami belefér.
-
norrberth
addikt
válasz
Motion_Blur #10102 üzenetére
Olyan szinten torzít, és narancsbőrös hatású hogy az valami tragédia...
Teljes mértékig egyet értek [link]
Gyáriból hol tudok venni fóliát?
-
F-ECT$
titán
válasz
Motion_Blur #9954 üzenetére
Ami nekem volt:
LG - G2, gyorsan ránéztem egy frissebb készülékre is a gyártótól, ott is van hibaSamsung - S7, ott is van panasz
Huawei - ahogy olvasom itt is több típus érinetett, sőt nekem is eszembe jutott, hogy pár hónapja használtam a Slacket és az se küldött értesítést ha pár napig nem használtam
Redmi - feleségemnek van Note 7-ese, ő még nem jelezte ezt a hibát itt a fórumon, de benézve a Note 8 topicba, ott is írnak róla
-
FrezeR
senior tag
válasz
Motion_Blur #9937 üzenetére
Na az remek akkor, így nincs mit tenni vele. Reméljük eljut a megfelelő helyre az infó és javítják ezeket.
-
F-ECT$
titán
válasz
Motion_Blur #9937 üzenetére
3-4 féle gyártótól volt telefonom és mindnél előfordult. Informatikusi végzettséggel azt gondolom, hogy valahol az akku spórolás oltárán áldozódik fel az, hogy minden app minden neki szóló pusht minden másodpercben ellenőrizzen. (Persze az se segít, hogy a Google oprendszert a Huawei testre szabja és ebbe költözik be a harmadik gyártó appja, de ha jól lenne minden megírva, akkor működnie kellene, mint ahogy néhány appal nincs is gond.)
-
realmadrid
aktív tag
válasz
Motion_Blur #9901 üzenetére
Szia, nekem a Gmail-nél csinálja ezt. Ha napközben keveset matatom(több órán keresztül pihen az asztalon)akkor eléggé késve értesít a céges Samsunghoz és az itthoni Ipadhez viszonyítva. Mintha aludna. Ha az értesítés használat pld böngészés közben jön, akkor azonnal jelez. Nem értem...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #9903 üzenetére
Én most váltottam Mate 10 pro-ról P30-ra de nem vettem ilyent észre egyiknél se.
Maten ami piszok idegesítő volt az a ébresztő volt. Egy spéci alkalmazást szedtem le rá, amit be lehetett állítani 3 hetes ismétlődésre. 3 műszakos munkarendben 7 ébresztővel. És minden egyes droid update után elállítódott az egész ha frissítettem az appot az áruházból. Csak a teljes törlés újra állítás volt rá a megoldás. -
Aryon87
félisten
válasz
Nálam csak az email marad el, de ez a gmail hibája már nagyon régóta. Samun is és Xiaomin is csúszott/csúszik vagy meg se jött.
Minden más vinnyog időben. -
norrberth
addikt
válasz
Locsold le Castrol olajjal
-
F-ECT$
titán
válasz
Nekem itt nincs ilyen, ellenben Samsungon többször előfordult. (Sőt az még a naptár riasztást is néha elfelejtette...)
-
njnl
aktív tag
válasz
Ezek általában alkalmazáshibák, vagy rossz beállítás.
Nem halottam még olyat, hogy magától átállítódik az értesítéskezelés. Mindig vissza lehet vezetni másra. Például frissül az alkalmazás, vagy letörlik majd újrarakják és nem kezelik az értesítéseket.
De nagyon sokszor az alkalmazások a szarok. Viber rendszeresek szarakszik androidon és ios-en is. Messenger például nálam hónapok óta szar, de haverom Samsungján is. Másnál semmi baj vele. -
Bferibörs
addikt
válasz
P20p- is használok, nekem azon sem jelentkezik.
Dobjuk fel a kérdést,kinek van olyan problémája,hogy nem kapja meg az e-mailt,vibert stb.? -
Bferibörs
addikt
válasz
?
Nekem nincs ilyen gondom. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Motion_Blur #9418 üzenetére
Akkor w7-en nem tudod megnézni
-
F-ECT$
titán
válasz
Motion_Blur #9390 üzenetére
Nem kell túl félteni. Én egész este rajta hagyom a gyors töltőn, közel 1 éves a telefon és egyelőre ugyanannyit bír mint új korában.
-
ak76
senior tag
válasz
Motion_Blur #9390 üzenetére
Én egész éjszaka rajta hagyom, egy sima 10 wattos Samsungot használok az UAG tok pedig rajta van, "engedi tölteni", az hogy a gyári gumitokkal engedi e, a fene tudja, nem érdemes sokat költeni wireless töltőre, 5-8K közt tengernyi a választék, itthon is lehet ennyiért rendelni, kínából meg fele ennyiért.
-
ak76
senior tag
válasz
Motion_Blur #9387 üzenetére
Korrekt!
Én mondjuk nem engedem 6-8 százalék alá, azt mondják nem tesz jó az akksinak, ma is 9 százalékon töltőre tettem 11 óra 38 perc SoT-al, egy óra 10 perc beszélgetési idővel.Nyilvánvaló hogy mobilneten nem fog ennyit elmenni, de ezek még mindig bődületesen jó értékek.
-
Aryon87
félisten
válasz
Motion_Blur #9387 üzenetére
lehet nekem is wifire kéne átállni...
Durva -
ak76
senior tag
válasz
Motion_Blur #9368 üzenetére
Reggeltől estig döglök, felszereltem a szunyoghálót, bevásároltam, játszottam a gyerekekkel és azon kívül semmi más. 😁
Ráérek ezzel bohóckodni egyelőre.
A pc-t be se kapcsoltam, kényelmesen elférek ezen a kijelzőn
A mobil térerő annak ellenére hogy nem folyamatos szignált ad, kifogástalan, mindenkivel tudtam beszélni, senki nem panaszkodott hogy nem tudott egyből elérni.
Több mint egy óra beszélgetés is benne van a mai napban.
Egy perc játék sincs benne, nem szeretek telefonon játszani. -
válasz
Motion_Blur #9368 üzenetére
vagy játék
-
NemMo
őstag
válasz
Motion_Blur #9333 üzenetére
Nekem ez végig otthon a lakásban, wifin és max 50% fényerőn jött össze eddig.
-
NemMo
őstag
válasz
Motion_Blur #9330 üzenetére
-
knox83
senior tag
válasz
Motion_Blur #9320 üzenetére
Első lépésnek jó. Nekem többször magától újraindult a telefon (p20 pro) android frissítés után. A wcp megoldotta.
-
trcvk663
tag
válasz
Motion_Blur #9320 üzenetére
Köszi a segítséget és infót.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Motion_Blur #9289 üzenetére
Nekem is darabos.
-
F-ECT$
titán
válasz
Motion_Blur #9289 üzenetére
Nálam folytonos a vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged