-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
-
Bigboy30
csendes tag
Teszek egy probát a hard resettel,hátha megjavul.
-
-
őstag
válasz OberMotz #7157 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen bajom mikor belaktam a telefont, sehogy sem akart a beállított csengőhangon megszólalni csak az általánoson, ésa beállított kép sem jelent meg, és egyszer csak nem tudom mitől minden úgy működött ahogy beállítottam, most rajta a 10-es de ilyen probléma nem jelentkezett.
-
subset
senior tag
válasz Bigboy30 #7193 üzenetére
Nálam rendesen megy a viber...
Az autós bluetooth kihangosítás még jobb is lett a 10 alatt.
9-esnél csinált olyat, hogy az órámra küldte a hívást a fejegységen nem tudtam felvenni...most a 10 alatt szerencsére ez "megjavult"[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Bigboy30
csendes tag
Sziasztok, olyan gondom lenne a 10-es androiddal, hogy a viber néha ha képet akarok megnyitni amit küldenek egyszerűen lefagy fekete lesz a kijelzö. Ki kell lőni utána jó megint. A másik a kocsiba a Bluetooth kihangosito csak akkor tudok hívni ha telefonon indítom a kocsi fejegysegen nem, eddig hibátlan volt. Találkozott valaki ilyen el, valahogyan a 9 vissza tehető?
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Van itt esetleg valaki, aki Galaxy Note 9-ről váltott P30 Prora? Mik a tapasztalatok? Miben jobb/rosszabb, mint egy Note 9? Előre is köszi a helpet!Vamos a la playa.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz edgelaszlo #7189 üzenetére
Hivatalos partnerek.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
firemanus82
senior tag
Meg mindig Bluetooth. Miért állítja el a beállított csengohangot a telefon, ha bt-n csatlakozik rá valami (Watch gt2, autó kihangosito, füles)? Ha USB-n csatlakozik a kocsira, akkor nem állítja el, sőt a kocsin is a beállított csengohang szól
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
edgelaszlo
senior tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok -p30 pro persze- és az volna a kérdésem, tudtok e ajánlani vmilyen boltot ahol nem hülyéskednek a garanciával (gyártói, bolti, szomszédasszony gari-persze lehet h már ilyen negatívumok nincsenek, de már régen vásároltam telefont boltból és nem szolgáltatótól), illetve a telefon dobozának tartalmával ( kábel, töltő stb benne legyen).
Előre is köszitelefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
Sztyepadzso
őstag
Reggel bejött nekem egy értékelés/megelégedettség-program, az új szoftver kapcsán, viszont még bootoltam, és sikerült kinyomnom, pontosabban ha egyszer rákattintottam az értesítési sávban, utána nem találtam többet a futó programok között. Azt a vágólapos dolgot sikeresen elrinyánám nekik, illetve, hogy fekvő telefon esetén nem jelennek meg karakterek ezekben az alkalmazásokban :Viber/Messenger/Whatsapp[az egyszerű üzenetküldés mezőben], és a Prime Video keresőmezőjében.
Ott vannak, ha visszforgatom a telefont, de addig csak szóközként jelennek meg.
Nálatok is hasonló?
Tudjátok, hogyan lehet ismét eljutni az értékelésig? -
p2pp
őstag
válasz sfdrakex #7186 üzenetére
Köszi szépen, h megvédtél.
Nem Chromot használok, mert zabál.
A gyári böngészőt.
De most a Face a tútor.
Az egész mindenséget akarja kijelölni.
Ha véletlen sikerül, akkor is csak másolni lehet.
Nem rögtön keresni, böngészni.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
-
-
bufi01
tag
No a hiba után chat-eltem a huawei-el nem tudtak hirtelen mit mondani erre a hibára,csak azt hogy frissítsek majd ha egyszer elérhetővé válik a telefonon .Akkor előkerül a mappa elrejtése funkció,de ha mégsem akkor írjak újra rájuk
végül is akkor ők sem tudják ,hogy miért nincs rajta úgy tűnik... -
rvp20
csendes tag
[link] Mi is megkapjuk az új AOD-ot. Vagyis lehetséges, hogy megkapjuk :)
[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Most fogok venni p30 pro-t a barátnőmnek. Az lenne a kérdésem, hogy mivel érdemes védeni a kijelzőt? White Stone Dome Glass van most a Galaxy S9+-omon és az tökéletes lenne. Két gondom van a Huawei esetében ezzel. Az egyik, hogy 15 ezer a fólia (ez mondjuk S9-nél is így volt ) , a másik, hogy nem tudom milyen tokot lehet rá tenni, mert a samsungnál kismilliót találok pl youtubeon. Ti milyen tokot/fóliát használtok? A sima üveg a hajlított kijelzőn nem igazán működik tudtommal (tapasztaltam is a régebbi S8-amon). Mindemellett ugye olyan tok kéne, ami nem nyomja fel az adott fóliát. Ha valaki tud valami atombiztos megoldást, szívesen venném. Vannak ezek a folyékony cuccok is, de elvileg azok nem olyan jók, mint reklámozzák. Ja és olyan tok kéne,ami szilikonos (de véd is), hogy látszódjon a szép hátlap.
[ Szerkesztve ]
-
gidion90
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így, de kijelzőn ti szoktatok megfigyelni ilyen sávosodást színátmeneteknél? Pl. ha egy háttér kék égboltot mutat, akkor ilyen területekben osztja fel a színeket, nem olyan fokozatmentes. Miért van ez? Anno az lg g6-on nem láttam ilyet. Felbontás miatt?
Köszönöm! -
knox83
senior tag
"Moon mode"
[kép] -
sfdrakex
nagyúr
válasz Tav-Csoves #7161 üzenetére
Ha tudod hallgatni úgy, hogy nem fizettél érte, akkor nyilván ingyenes.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
F-ECT$
titán
válasz Tav-Csoves #7161 üzenetére
Ránéztem én is, nálam 501 szám van fenn, ez tuti ingyenes.
Dive ever, work never.
-
OberMotz
aktív tag
Még egy (látszólag) Android10/EMUI10 nyűg: van pár kontaktom, akikhez kb. az idők kezdete óta saját, egyéni csengőhang van rendelve. Eddig ezek az .ogg formátumú csengőhangok a /Ringtones könyvtárban laktak minden telefonomon és minden probléma nélkül használtam őket. Amióta megtörtént az upgrade, nincs egyéni csengőhang. Próbáltam már másik formátumot (.m4a, .mp3) illetve másik mappát (/media/audio/Ringtones) de mindegyik fail. Valakinek ötlete erre?
-
bandigyerek
senior tag
-
cotag
senior tag
Sziasztok.
Kirin990-es procis P30 Pro hol kapható??? -
bufi01
tag
sajnos nem segített az sem csak a gmail fiokomat adtam meg.fényképeztem párat ide oda raktam uj mappába,az sem segített.nincs album elrejtése funkció.várom az ötleteket ha lenne még valakinek..
-
Bélaaaa
őstag
Én is feltettem a 10-et, kamera hibátlan, hívásrögzítés maradt! Persze, nem volt FR!
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
sirály69
őstag
Ma raktam fel a 10-et, de eddig semmi problémát nem tapasztaltam a kamerával...
Szerver Hosting Debrecenben
-
szabeska
addikt
-
AlfaGyuri69
csendes tag
Sziasztok!
Valahol le lehet állítani,hogy ne jelenjen meg állandóan a 10-es frissítés?Nem szeretném ezt a 10-es,hadd döntsem el én. -
bébi67
aktív tag
Sziasztok.
Emui 10 jött, hívásrögzítő ment!
Tudtok valami megoldást hívásrögzítőre? Az eredetit, ami a 9-en működött, nem engedi telepíteni. -
L_ajos
őstag
válasz AlfaGyuri69 #7116 üzenetére
Nem romlottak csak sokkal nehézkesebb a videózás. A zoom új csúszkája a legxarabb mert felvétel közben az optikai zoomot beállítani szinte lehetetlen, és a digitális meg hát finoman is xart se ér minőségben ( átmenet ). Előtte én meg voltam elégedve vele, de így kb tényleg rákényszerít egy kamerára vételére.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
koxmatyi
tag
Valaki tapasztalta hogy a 10 es frissites utan az 1 kamerája elromlott?
Ha igen van ra megoldas csak mert nyaralni vagyok es elegge bosszanto hogy a fényképezésre vett telefont csak arra nemtudom hasznalni -
bufi01
tag
Az lesz mert az sem segített...
-
bufi01
tag
újratelepítem phoneclone-al hátha az megoldja...
köszönöm azért -
bufi01
tag
telon vannak elvileg a hisuite rakta vissza mindet..
de letölteni sem enged,mert a készüléken van azt írja... -
bufi01
tag
Sziasztok most jött meg a telo.Mate 20 van (volt) előtte .A kérdésem az lenne a galériánál abban volt albumok elrejtése funkció.Itt nem találom ,legalább is nincs ott a fülnél.van trükk amivel elő lehet hozni ,vagy ebben már nincs ilyen lehetőség?köszönöm a válaszokat
-
AlfaGyuri69
csendes tag
Nem rontottak a kamerán az új 10-es rendszerrel?mert a mate 10pro a 8-ról 9-re sokat romlott.
-
szabeska
addikt
válasz Sztyepadzso #7111 üzenetére
Pontosan, nem használom őket. Youtube helyett is a Vanced megy. Frissítettem a Play Áruházat is apk-ból, de így is frissítenek hajnalban ezek az appok. Pedig az automatikus frissítés a Play-ben, és maga az app is tiltva van. Ki érti ezt...
F1
-
bandigyerek
senior tag
válasz Sztyepadzso #7111 üzenetére
Valószínűleg nem használja. Én még a Play Áruházat is letiltom, és csak havonta indítom el. Ne futkosson semmi, csak az aksit eszik a pici frissítésekkel, pici szinkronnal...
Ezért. -
F-ECT$
titán
-
firemanus82
senior tag
Se a P20 pro-nál, se a p30 pro - nál nem tapasztaltam ilyet. (okosora vagy hangszóró bt-n megy folyamatosan)
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
mati12
senior tag
Miért van az,hogy az új 10-es rendszer alatt minden egyes kisegítő alkamazást és plugint megjelenít a rendszer a kezdő oldalon az alkalmazások között? A 9-nél ezek rejtve maradtak,és most nagyon zavaró. Kilehet ezt esetleg valahol kapcsolni?
-
mateo91
tag
sziasztok, megerkezett a 10es rendszer.
Erdemesn frissiteni vagy inkabb maradjon meg a 9es, majd ha jobban kiforrt lett a 10 akkor telepitsem.
Amugy simple es otpbank alkalmazast hasznalok, azok siman mennek? -
Comic
aktív tag
Sziasztok!
P8, majd később P10 tulaj voltam és most nagyon szemezek a P30Pro-val, kifejezetten a kamera miatt. Nekem ér ennyit az zoom és a minőség, viszont olyan kérdésem lenne, ami korábban is csak gyakorlatban derült ki.
A p8 is, a P10 is, a lányom P8Lite-ja, illetve a feleségem Y7Prime-ja is produkált egy furcsaságot.
Ha egyszerre volt bekapcsolva éls használva a wifi és a bt, akkor a wifi adatátviteli sebessége 128k-ra csökkent. Mivel okosórát használok, így a bt 0-24-ben aktív, így viszont a wifi gyakorlatilag hasznavehetetlenné vált az összes felsorolt készülékben.
A P30Pro esetében is fennáll ez a probléma?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest