Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigboy30
csendes tag
Teszek egy probát a hard resettel,hátha megjavul.
-
válasz
OberMotz #7157 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen bajom mikor belaktam a telefont, sehogy sem akart a beállított csengőhangon megszólalni csak az általánoson, ésa beállított kép sem jelent meg, és egyszer csak nem tudom mitől minden úgy működött ahogy beállítottam, most rajta a 10-es de ilyen probléma nem jelentkezett.
-
-
Bigboy30
csendes tag
Sziasztok, olyan gondom lenne a 10-es androiddal, hogy a viber néha ha képet akarok megnyitni amit küldenek egyszerűen lefagy fekete lesz a kijelzö. Ki kell lőni utána jó megint. A másik a kocsiba a Bluetooth kihangosito csak akkor tudok hívni ha telefonon indítom a kocsi fejegysegen nem, eddig hibátlan volt. Találkozott valaki ilyen el, valahogyan a 9 vissza tehető?
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Van itt esetleg valaki, aki Galaxy Note 9-ről váltott P30 Prora? Mik a tapasztalatok? Miben jobb/rosszabb, mint egy Note 9? Előre is köszi a helpet! -
sfdrakex
nagyúr
válasz
edgelaszlo #7189 üzenetére
Hivatalos partnerek.
-
firemanus82
senior tag
Meg mindig Bluetooth. Miért állítja el a beállított csengohangot a telefon, ha bt-n csatlakozik rá valami (Watch gt2, autó kihangosito, füles)? Ha USB-n csatlakozik a kocsira, akkor nem állítja el, sőt a kocsin is a beállított csengohang szól
-
edgelaszlo
senior tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok -p30 pro persze- és az volna a kérdésem, tudtok e ajánlani vmilyen boltot ahol nem hülyéskednek a garanciával (gyártói, bolti, szomszédasszony gari-persze lehet h már ilyen negatívumok nincsenek, de már régen vásároltam telefont boltból és nem szolgáltatótól), illetve a telefon dobozának tartalmával ( kábel, töltő stb benne legyen).
Előre is köszi -
Sztyepadzso
őstag
Reggel bejött nekem egy értékelés/megelégedettség-program, az új szoftver kapcsán, viszont még bootoltam, és sikerült kinyomnom, pontosabban ha egyszer rákattintottam az értesítési sávban, utána nem találtam többet a futó programok között. Azt a vágólapos dolgot sikeresen elrinyánám nekik, illetve, hogy fekvő telefon esetén nem jelennek meg karakterek ezekben az alkalmazásokban :Viber/Messenger/Whatsapp[az egyszerű üzenetküldés mezőben], és a Prime Video keresőmezőjében.
Ott vannak, ha visszforgatom a telefont, de addig csak szóközként jelennek meg.
Nálatok is hasonló?
Tudjátok, hogyan lehet ismét eljutni az értékelésig? -
-
-
bufi01
tag
No a hiba után chat-eltem a huawei-el nem tudtak hirtelen mit mondani erre a hibára,csak azt hogy frissítsek majd ha egyszer elérhetővé válik a telefonon .Akkor előkerül a mappa elrejtése funkció,de ha mégsem akkor írjak újra rájuk
végül is akkor ők sem tudják ,hogy miért nincs rajta úgy tűnik... -
rvp20
csendes tag
[link] Mi is megkapjuk az új AOD-ot. Vagyis lehetséges, hogy megkapjuk :)
[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Most fogok venni p30 pro-t a barátnőmnek. Az lenne a kérdésem, hogy mivel érdemes védeni a kijelzőt? White Stone Dome Glass van most a Galaxy S9+-omon és az tökéletes lenne. Két gondom van a Huawei esetében ezzel. Az egyik, hogy 15 ezer a fólia (ez mondjuk S9-nél is így volt
) , a másik, hogy nem tudom milyen tokot lehet rá tenni, mert a samsungnál kismilliót találok pl youtubeon. Ti milyen tokot/fóliát használtok? A sima üveg a hajlított kijelzőn nem igazán működik tudtommal (tapasztaltam is a régebbi S8-amon). Mindemellett ugye olyan tok kéne, ami nem nyomja fel az adott fóliát. Ha valaki tud valami atombiztos megoldást, szívesen venném. Vannak ezek a folyékony cuccok is, de elvileg azok nem olyan jók, mint reklámozzák. Ja és olyan tok kéne,ami szilikonos (de véd is), hogy látszódjon a szép hátlap.
[ Szerkesztve ]
-
gidion90
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így, de kijelzőn ti szoktatok megfigyelni ilyen sávosodást színátmeneteknél? Pl. ha egy háttér kék égboltot mutat, akkor ilyen területekben osztja fel a színeket, nem olyan fokozatmentes. Miért van ez? Anno az lg g6-on nem láttam ilyet. Felbontás miatt?
Köszönöm! -
knox83
senior tag
"Moon mode"
[kép] -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #7161 üzenetére
Ha tudod hallgatni úgy, hogy nem fizettél érte, akkor nyilván ingyenes.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tav-Csoves #7161 üzenetére
Ránéztem én is, nálam 501 szám van fenn, ez tuti ingyenes.
-
OberMotz
aktív tag
Még egy (látszólag) Android10/EMUI10 nyűg: van pár kontaktom, akikhez kb. az idők kezdete óta saját, egyéni csengőhang van rendelve. Eddig ezek az .ogg formátumú csengőhangok a /Ringtones könyvtárban laktak minden telefonomon és minden probléma nélkül használtam őket. Amióta megtörtént az upgrade, nincs egyéni csengőhang. Próbáltam már másik formátumot (.m4a, .mp3) illetve másik mappát (/media/audio/Ringtones) de mindegyik fail. Valakinek ötlete erre?
-
bandigyerek
senior tag
-
cotag
senior tag
Sziasztok.
Kirin990-es procis P30 Pro hol kapható??? -
bufi01
tag
sajnos nem segített az sem csak a gmail fiokomat adtam meg.fényképeztem párat ide oda raktam uj mappába,az sem segített.nincs album elrejtése funkció.várom az ötleteket ha lenne még valakinek..
-
Bélaaaa
őstag
Én is feltettem a 10-et, kamera hibátlan, hívásrögzítés maradt! Persze, nem volt FR!
-
sirály69
őstag
Ma raktam fel a 10-et, de eddig semmi problémát nem tapasztaltam a kamerával...
-
szabeska
addikt
válasz
AlfaGyuri69 #7138 üzenetére
Másnak meg az a gondja, hogy nem kapja meg az elsők között
-
AlfaGyuri69
csendes tag
Sziasztok!
Valahol le lehet állítani,hogy ne jelenjen meg állandóan a 10-es frissítés?Nem szeretném ezt a 10-es,hadd döntsem el én. -
bébi67
aktív tag
Sziasztok.
Emui 10 jött, hívásrögzítő ment!
Tudtok valami megoldást hívásrögzítőre? Az eredetit, ami a 9-en működött, nem engedi telepíteni. -
L_ajos
őstag
válasz
AlfaGyuri69 #7116 üzenetére
Nem romlottak csak sokkal nehézkesebb a videózás. A zoom új csúszkája a legxarabb mert felvétel közben az optikai zoomot beállítani szinte lehetetlen, és a digitális meg hát finoman is xart se ér minőségben ( átmenet ). Előtte én meg voltam elégedve vele, de így kb tényleg rákényszerít egy kamerára vételére.
-
koxmatyi
tag
Valaki tapasztalta hogy a 10 es frissites utan az 1 kamerája elromlott?
Ha igen van ra megoldas csak mert nyaralni vagyok es elegge bosszanto hogy a fényképezésre vett telefont csak arra nemtudom hasznalni -
bufi01
tag
Az lesz mert az sem segített...
-
bufi01
tag
újratelepítem phoneclone-al hátha az megoldja...
köszönöm azért -
bufi01
tag
telon vannak elvileg a hisuite rakta vissza mindet..
de letölteni sem enged,mert a készüléken van azt írja... -
bufi01
tag
Sziasztok most jött meg a telo.Mate 20 van (volt) előtte .A kérdésem az lenne a galériánál abban volt albumok elrejtése funkció.Itt nem találom ,legalább is nincs ott a fülnél.van trükk amivel elő lehet hozni ,vagy ebben már nincs ilyen lehetőség?köszönöm a válaszokat
-
AlfaGyuri69
csendes tag
Nem rontottak a kamerán az új 10-es rendszerrel?mert a mate 10pro a 8-ról 9-re sokat romlott.
-
szabeska
addikt
válasz
Sztyepadzso #7111 üzenetére
Pontosan, nem használom őket. Youtube helyett is a Vanced megy. Frissítettem a Play Áruházat is apk-ból, de így is frissítenek hajnalban ezek az appok. Pedig az automatikus frissítés a Play-ben, és maga az app is tiltva van. Ki érti ezt...
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Valószínűleg nem használja. Én még a Play Áruházat is letiltom, és csak havonta indítom el. Ne futkosson semmi, csak az aksit eszik a pici frissítésekkel, pici szinkronnal...
Ezért. -
F-ECT$
titán
válasz
Talán mert nincs rá szüksége
-
mati12
senior tag
Miért van az,hogy az új 10-es rendszer alatt minden egyes kisegítő alkamazást és plugint megjelenít a rendszer a kezdő oldalon az alkalmazások között? A 9-nél ezek rejtve maradtak,és most nagyon zavaró. Kilehet ezt esetleg valahol kapcsolni?
-
mateo91
tag
sziasztok, megerkezett a 10es rendszer.
Erdemesn frissiteni vagy inkabb maradjon meg a 9es, majd ha jobban kiforrt lett a 10 akkor telepitsem.
Amugy simple es otpbank alkalmazast hasznalok, azok siman mennek? -
Comic
aktív tag
Sziasztok!
P8, majd később P10 tulaj voltam és most nagyon szemezek a P30Pro-val, kifejezetten a kamera miatt. Nekem ér ennyit az zoom és a minőség, viszont olyan kérdésem lenne, ami korábban is csak gyakorlatban derült ki.
A p8 is, a P10 is, a lányom P8Lite-ja, illetve a feleségem Y7Prime-ja is produkált egy furcsaságot.
Ha egyszerre volt bekapcsolva éls használva a wifi és a bt, akkor a wifi adatátviteli sebessége 128k-ra csökkent. Mivel okosórát használok, így a bt 0-24-ben aktív, így viszont a wifi gyakorlatilag hasznavehetetlenné vált az összes felsorolt készülékben.
A P30Pro esetében is fennáll ez a probléma?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest