- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosmoo81
tag
válasz realmadrid #7332 üzenetére
A clearplex mennyibe kerül most? Voltam grazban és rakattam egy mobileoutfitterest előre.
35 euró volt, a következő alkalommal ha cserélem akkor 10 lesz.
Picit fura mert nem üveg de a célnak megfelel! -
katokacaj
tag
válasz Hegezoo #7394 üzenetére
Köszi mindenkinek. Az a baj, hogy a tegnap esti leborulás után nem bízom a szellőzőrácsos megoldásban.. A felragasztatós/tapaszthatós cuccokkal kapcsolatban pedig alapból bizalmatlan vagyok.. (tudom, egyéni szoc probléma ). Vlszg akkor egy szellőzőrácsos lesz a következő befutó is, csak rövidebb karral, hogy ne lengesse meg annyira a telefon súlya
-
Zsoltg4s
tag
-
katokacaj
tag
Megint én. Ki milyen autós tartót ajánl?
Tegnap pofára esett a készülékem miután 1 órás autókázás után (!) beálltam az udvarba, leállítottam az autót... Akkor döntött úgy a telefontartó, hogy megadja magát.. Nehéz neki a P30 pro.
Kicsit sem kaptam szívrohamot, hogy máris össze törik a kijelző 3 naposan.. A fólián lett is egy pukli, a kijelző nem sérült szerencsére.. -
törölt tag
Sziasztok. Keresem a megfelelő okos órát. Watch gt2, amazfit gts illetve amazfit gtr. A 3 közül melyiket ajánlanátok? Köszi.
-
MODERÁTOR
Nekem a Telekomos P30 Pro-ra tegnap megjött a 10.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
cotag
senior tag
Sziasztok. Notification bar lehúzása gesztus vezérléssel lehetséges 10-es droid alatt??
-
Imre9211
tag
Na. Szólt a drágaságom h megérkezett a 10 Karikor le is frissítem ajándék gyanánt
Mert én ennyire szeretem a P30 Pro-mat Hozott a Jézuska neki android 10et. Örülni fog neki a lelkem
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
mookica
tag
Megpróbálom belőni a telefont olyan állapotba, hogy minden alapvető funkció rendesen működjön, csak kellene valami megbízható app, ami teljes mentést készít a telefon állapotáról és ha úgy alakul, akkor vissza is tudja tökéletesen állítani. Tudom, tele a GooglePlay az ilyen appokkal, de nem szeretnék kísérletezni, esetleg tudtok nekem ajánlani valamit ami tökéletesen megfelel erre a célra?
[ Szerkesztve ]
-
mookica
tag
Több alkalommal állítottam már alaphelyzetbe a beállításokat. Elég gáz, mert aztán mindent kezdhetek az elejéről beállítani meg telepíteni. Még eddig nem jöttem rá mi okozhatja azt a problémát, hogy ha megnyitom alul a minialkalmazásokat, rányomok mondjuk az órára ami kínál pl. 5 féle widgetet, de nem tudok közöttük válogatni, mert mindig bezárul. És ez nem csak az órára vonatkozik, hanem az összes minialkalmazásra ami megjelenik alul és amelyiknél van többféle választási lehetőség. Ha ez a hiba előjön, akkor ezzel együtt van még egy látványos hiba, hogy ha megnyitom a beállításokban az alkalmazás listát, akkor az alkalmazások ikonjai egy picit ugrálnak, szóval úgy mintha görgetni akarnám, de hozzá sem érek a kijelzőhöz. Készítettem már biztonsági mentést is arról az állapotról amikor még minden rendben van, de érdekes módon a visszaállítás után sem szűnik meg a hiba. Nem tudom mit kezdjek ezzel.
-
mookica
tag
-
Aryon87
félisten
Már az üzemidő miatt érdemes (Én S9+-ról jöttem). Kamerában is van eltérés bőven, hogy a zoomképességekről nem is tegyek említést. Videóban a Note9 jobb, ez tény.
(#7351) mookica beállítások, alkalmazásindítás menüben van, a csúszkát kapcsold le amelyiknél nem akarod hogy a rendszer kezelje a dolgot, így nem fogja lelőni háttérben ha nincs használva. Legalábbis az esetek túlnyomó részlében tuti.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Itt is felteszem az elég hülye kérdésem... érdemes egy Note 9-et lecserélnem egy P30-ra/Prora? Igazából a jobb kamera/üzemidő ami fontosabb lenne.Köszi a helpet előre is!
Vamos a la playa.
-
Aryon87
félisten
válasz mookica #7349 üzenetére
Sok helyen olvasom amúgy ezt a féle problémát a Gmaillal kapcsolatban, az app van szarul megírva, legalábbis az értesítési rész.
Ki van kapcsolva a beállításokban az automatikus kezelés, azaz ne a rendszer biráskodjon felette?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mookica
tag
válasz Tav-Csoves #7346 üzenetére
igen be, 4 kapcsoló van ott. Ha itt rányomok a szinkronizálásra, akkor anonnal jön az értesítés.
[ Szerkesztve ]
-
mookica
tag
Viszont van egy nagyobb problémám. Nem kapok értesítést az Gmail fiókomba érkező levelekről. Már elkövettem mindent, 100x meg néztem a beállításokat, meg már újra telepítettem. Ha manuálisan szinkronizálom, akkor azonnal jelzi a nemolvasott leveleket, de az utána érkezőket már nem.
-
Aryon87
félisten
-
mookica
tag
Sziasztok.
Nem találkoztam azzal az opcióval, hogy ha kezemben a telefon akkor érzékeli és nem kapcsol ki a képernyő. Ez a lehetőség nincs benne? -
Aryon87
félisten
Annak tunik, de eleg stabil egy betahoz kepest. Nekem a tegnapelott volt egy BT bugom, de egy wipe cache torles megoldotta a problemat.. es nem volt gyari visszaallitas eddig.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gusthy
veterán
Na most nem tudom, hogy jó nekem vagy se.
Telekomos készülékem van, eddig nem frissült 10-esre.
HiCare-en ráböktem a frissítésre, és erre lefrissült 173-asra, de annak a leírása szerint ez valami preliminary verzió.Így elsőre nem tűnik úgy, hogy baja lenne. Kérdés, hogy a 173-as tényleg béta?
-
kosmoo81
tag
Sziasztok
Nem tudom valakinek volt e hasonló.
Először vibernél vettem észre ha képet küldök vagy épp kapok és meg akarom nyitni befagy az alkalmazás.
Akkor mikor a galériában vagyok és kiválasztom a képet.
Most teszteltem whatsappot is, ugyanez a helyzet.
Maga a galéria működik rendesen, fényképez is, böngészni is tudom.. -
bandigyerek
senior tag
Kétkártyás kérdés. Hogy lehet megoldani, hogy a névjegyzékből adott telefonszámokat az egyik, másokat a másik SIM-mel hívjon? Ha nincs alapértelmezett SIM, akkor természetesen feldobja, hogy választhatok. De nekem van, mert alapból vodás SIM-et használok, de van pár olyan, amit a Digi-sel hívnék. De nem tudom beállítani, hogy azt azzal a kártyával intézze. Tipp? Tapasztalat? Megoldás?
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Valaki írta hogy 10-en eltűnt a másolás a vágólapra, ami engem is kifejezetten zavart. Itt a megoldás: ezta progit fel kell tenni és a következő másoláskor lesz egy olyan lehetőség, hogy clipboard 😊
-
katokacaj
tag
válasz realmadrid #7332 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen 😊😊
-
katokacaj
tag
válasz Samanbacsii #7330 üzenetére
Köszi. A kérdés arra irányult, ez a tok minden fóliát felgyűr-e, küldjem - e vissza.
-
katokacaj
tag
Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán sikerült szert tennem nekem is egy ilyen készülékre. Gyorsan rendeltem is rá egy vastagabb szilikon tokot, és tapasztaltam amit már néhány helyen olvastam, hogy felgyűri a fóliát. Kérdésem az lenne, éljek az elállási jogommal és küldjem vissza még most a tokot, vagy van olyan fólia esetleg a piacon, amivel jól tud együttműködni? Üvegfóliával is ezt produkálná gondolom.. Ez gyakori probléma lesz tok vásárlásnál? Előre is köszi, alul a link
[link] -
csolaca68
tag
válasz Tav-Csoves #7324 üzenetére
Működik a dolog
-
Imre9211
tag
válasz Alexa77 #7316 üzenetére
Én se. Mondjuk hicare-ből már elérhető lenne a 10, szóval frissíthetnék de nekem nagyon béta szaga van még.
Megvárom míg a teló majd magától felkínálja. Nem egy fontos valami.[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Tav-Csoves #7319 üzenetére
Valaki erre? 9-re visszatérés után felejtős a 10?
-
fekomat
tag
Sajnos a 10-es Android alatt sem érhető el a Viber az iker alkalmazások között (amit egyszerűen nem is értek), de most már a Parallel Space sem indul el cserébe.
Valakinek van ötlete, hogyan tudnám a Vibert 2 fiókkal használni? -
Aryon87
félisten
Utomunka eredmenye. Ha hazaerek, mutatok par original kepet.
.
.
.Mas: asszem nalam megvan az elso bug a Droid10 altal: BT kereso befullad, ha mas eszkozt probalok keresni (mediamarkt, hordozhato hangszoroknal jott ki, emiatt a vasarloknak nem tudtam bemutatni a kinezett eszkozt). Eddig se ment valami hamar a kapcsolodas, de most konkretan befagy a felulet. Ujrainditas se segitett, wipe cache pucolasra meg nem volt idom. Megneznetek hogy nalatok is jelen van, vagy csak egyeni problema?.
Szerk: wipe cache megoldotta
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Aki visszatért 9-es droidra, és vissza akart utána egyből térni 10-esre, mennyi idő után engedte őt lefrissíteni?
köszi!
.240(C431E4R2P2patch02)[ Szerkesztve ]
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sztyepadzso #7315 üzenetére
Nekem is magától eltűnt
-
F-ECT$
titán
10-re frissítés óta néha előfordul hogy a kapott értesítésre rábökve nem nyílik meg az értesítőt küldő app. Ilyen pl a Viber, azaz megjön az értesítés, rányomok, régebben ilyenkor bedobott a konkrét beszélgetésbe, most meg nem történik semmi. Más appal is előfordult már ilyen sajnos, szóval ez valami rendszerszintű hiba lehet.
FR, app újra telepítés nélkül létezhet megoldás?
Dive ever, work never.
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Az mi lehet az oka hogy a mai napig nem kaptam meg az új rendszerfrissítést.
VOG-L29
9.1.0.240 a jelenlegi verzió7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a fórum keresőjét, de sikertelenül, pedig tuti 10x elhangzott a kérdés. Hogyan tudom megszüntetni azt az "ide tegye a fülét" hülyeséget? Mintha valaki magától bárhova máshelyre tenné a fülét...Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
AtHoS
nagyúr
válasz AlfaGyuri69 #7307 üzenetére
Ez komoly kérdés? -> Zoom csúszka nem zoom irányba állítva
szerk. lassú voltam
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
sfdrakex
nagyúr
válasz AlfaGyuri69 #7307 üzenetére
Zoom csíkot lefelé húzod, akkor 1*ről SZre vált.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
AlfaGyuri69
csendes tag
Fotózásnál,hogy tudom széles látószögre tenni?
-
yodee_
őstag
Egy dologra nem jövö rá 9-nél szépen le tudtam tiltani, hogyha nem fogadott hívásom van akkor értesítő hangot ne adjon csak jelenjen meg. 10-en viszont ha volt nem fogadott hívás pár perc múlva jelzi egy alapértelmezett jelzőhanggal is. Hol lehet ezt kikapcsolni?
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.