-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Nekem is most jött meg. Gyárilag belülről karcos és a kamerát sem védi semmi. 1 dolcsit sem ér, sajnos bedőltem...
-
kocsij
tag
válasz klimokrisz #6292 üzenetére
Beszéltem velük telefonon, azt mondták hogy nem karcolodhat, én meg mondtam nekik hogy de karcos és olyan mintha plexi lenne az egész és totál használhatatlan. A csaj azt mondta majd emailben keresnek, így ha keresnek akkor küldöm is vissza mert ez amit küdtek ez totál gagyi, ja és csuszik is mint az állat a keret totál műanyag.
Galaxy S23 Ultra
-
Aryon87
félisten
válasz Samanbacsii #6293 üzenetére
Nalam a DXOmarkt mar regen hiteltelen..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
klimokrisz
tag
@Hovi és @kocsij
Nekem jó bevált teszik és nincsen semmi baj vele. Egyértelmű, ha gagyi műanyag lenne vagy karcos én is küldtem volna én is vissza, de nekem nem ilyen. Fura…
Gondolkoztam rajta, hogy készítek egy videót hogyan néz ki hogyan használom, de akkor elkészítem, hogy lássátok én mit kaptam.„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Aryon87
félisten
Ismét díjat nyert a P30Pro
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
jeni
félisten
válasz klimokrisz #6273 üzenetére
Legalább a mobilszámát elkérted tőle?
-
Hovi
aktív tag
Nekem is megjött, de megy is vissza. Nem zár össze rendesen, bár az újlenyomatot érzékeli, valami nagyon gagyi műanyag van rajta, mert miközben próbáltam összerakni, tele lett karccal. De a karcot leszámítva is fura a kijelző ezen keresztül. +csúszós mint a ...
Ez rossz reklám volt! -
kocsij
tag
válasz klimokrisz #6273 üzenetére
Megjött a tok nekem is. Hát ez egy rakás szar amit kaptam. Már alapból karcos az előlap és az újlenyomatott nem is érzékeli, olyan mintha hozzá sem érnék a telohoz.
Galaxy S23 Ultra
-
Crogan
tag
-
reznovr
csendes újonc
Ha elől hátul védelmet akartok és nem akartok mágnesezni akkor ajánlom a supcase unicorn beetle pro tokot. Kb nem létezik az az élethelyzet amikor veszélyben érezném a telefont ali-n most kedvezményes is. Vezeték nélküli töltés is működik
-
Varszegig
veterán
válasz ferrari0819 #6280 üzenetére
Csodák nincsenek. Harmadáron nem kapsz igazit. A nillkin jelen van az alin, ott lehet olcsóbb, de nem harmada.
-
Aryon87
félisten
-
Zsoltg4s
tag
Sziasztok!
Tervezem egy p30 pro megvásárlását.
Xiaomi mix 3-at váltana, amivel semmi bajom, de a Huawei közelebb áll hozzám. Csak annyit kérdeznék, hogy az AOD nálatok is eltűnik, ha kb negyed óráig sötétben van a telefon, vagy csak a Xiaomi sajátossága ez a fajta energiatakarékosság? -
kocsij
tag
-
Varszegig
veterán
válasz ferrari0819 #6244 üzenetére
Ja, csak ami ilyen harmadáron van az lehet hogy hamis.
-
klimokrisz
tag
Stabilnak érzem, tutira nem csúszik ki a kezemből, nyugodtan letehetem bármire, bárhogyan ilyen érzéseim vannak mikor a kezembe fogom mert tudom nem lesz semmi baja a készüléknek. Hátsó farmerzsebben hordom a készüléket, (hogy könnyeben eltudják lopni) de tudom semmi baja nem lesz a kameráknak mert a tok védi azokat.
Én úgy érzékelem, hogy nem vastag benne a telefon. A Csaba Centerben lévő igen jó mellekkel megáldott Vodafone boltban lévő eladó lánynak is ugyan ilyen készüléke van, mint nekem és neki egy sima tokban van, amit az üzletben árulnak (6000 Ft) + egy 3D üveg van rajta (2500 Ft). Sokkal nagyobbnak tűnik az egész készülék, mint az enyém. Még ő is nézte az enyémet (mármint a tokomat ), hogy ez milyen jó és kérdezte is tőlem, hogy ezt hol vásároltam mert tetszik neki is ez a tok (meg a tok gazdája is).Mindenképpen olyan tokot akartam venni, ami védi a kamerát és ezt volt az meg van egy másik is a Xundd Case Huawei P30 Pro Classic Sytle Original Casing Cover Case csak ezt itthon nem lehet kapni, ha jól láttam.
Természetesen használom napi szinten és ha netalán valamiért nem jó azt is megírom nektek most egyelőre csak pozitívokat tudok írni erről a tokról.
ui.: Tudom beteges. de nekem a telefon képernyőjén rajta van a gyári fólia majd azona a mágnes tok üvege és az üvegen is rajta van még a tok fóliája szóval 4x-es védelem van rajta és mégis a kijelző iszonyatosan jó és ahogyan írtam fentebb 100 alkalomból 100 alkalommal ment az ujjlenyomat olvasás is.
[ Szerkesztve ]
„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Samanbacsii
őstag
Videónál az fps "Automata" milyen beállítást takar?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
kocsij
tag
válasz klimokrisz #6270 üzenetére
Köszi az infót. Nem vastag benne a telefon? Fogása milyen?
Galaxy S23 Ultra
-
klimokrisz
tag
válasz Sumptuous #6268 üzenetére
Nem vettem észre, hogy összezavarta volna de mostantól figyelem
Fotó a tokról:
Wozinsky Huawei P30 Pro mágneses tok üveg kijelzővédelemmel fekete/áttetsző
https://www.klimo.hu/tech/wozinsky-magneses-tok-uveg-kijelzovedelemmel-1155
@kocsij: Itt vettem és az Express One Futárszolgálat hozta ki (megrendeltem délben és másnap reggel 8 -kor már át is vettem a tokot)
SmartDiszkont - Webáruház
https://smartdiszkont.hu/wozinsky-magneses-tok-kijelzovedo-uvegfolia-huawei-p30-pro-fekete-attetszo-3661„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
kocsij
tag
-
Sumptuous
senior tag
válasz klimokrisz #6267 üzenetére
A mágneses tok miatt kérdezi, hogy nem e zavar be a tokban lévő mágnes az iránytűnek.
Ha van lehetőséged, rakhatnál fel általád készített képet erről a tokról, érdekelne..
@tibcsi0407: Az a fránya Mate 30 csak nem olyan egyszerű eset. Én megvárom az EMUI 10-et, aztán meglátjuk a továbbiakat. :D. Ha lehet valamelyik telefon forumára írhatnál egy kisebb összehasonlítást a McLaren VS P30P témában. Kijelző, akku, ilyesmik. :))
-
klimokrisz
tag
válasz Macika66 #6266 üzenetére
Navigációt használtam (autóval közlekedtem)
Gyoma - Budapest (Budapesten mászkáltam oda-vissza) majd vissza Szolnok - Gyoma
Gyoma - Békéscsaba majd vissza Gyoma
Iránytűt eddig nem használtam, de most teszteltem és úgy látom, hogy jó.
Valami hiba van ezekben a programokban és nem vettem észre?„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Macika66
őstag
válasz klimokrisz #6264 üzenetére
Navigációt használtál már? Iránytűt igénylő programot?
-
Hovi
aktív tag
válasz klimokrisz #6264 üzenetére
Köszi!
-
klimokrisz
tag
100 alkalomból 100 alkalommal ment az ujjlenyomat olvasás.
Nagyon jó a tok! Mindenkinek merem ajánlani! + A tok védi az első és hátsó lencséket, ami nekem fontos szempont volt a tok megvásárlásánál.
A Csaba Centerben 4 nagyobb telefon üzletben is nézegettem tokokat hozzá de végül az interneten vásároltam meg ezt a tokot. (+ a Centerben a Vodafonos csaj felajánlotta, hogy „ráteszi nekem a védő fóliát „MINDENHOVA””, csak mennyek visszahozzá, ha meggondolnám magam :))„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Samanbacsii
őstag
Érdekesség: Vettem egy Xiaomi Mi 20w qi autós tartó töltőt. 30 perc alatt 12%-ot (66-78%) töltött, folyamatosan aktív kijelző és futó Waze mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Hovi
aktív tag
válasz klimokrisz #6261 üzenetére
Ujjlenyomatolvasó is megy az üveg alatt?
-
klimokrisz
tag
Október 26.-tól én is tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek:
Huawei P30 Pro Dual SIM 256GB 8GB RAM (Aurora Blue (Auróra kék)) [link]
+ Wozinsky Huawei P30 Pro mágneses tok üveg kijelzővédelemmel fekete/áttetsző [link]
Eddigi tapasztalatok: lehet vele telefonálni„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
tibcsi0407
félisten
válasz Macika66 #6256 üzenetére
Paypal-nál volt, hogy 200 dollárt buktam, mert nem nekem hittek, hanem a Gearbest-nek.
A Gearbest szánt meg 2 hónap piszkálás után és küldte újra a telefont..
Úgy,hogy a nyomkövetésen látszott, hogy megakadt a csomag Hollandiában hetek óta.
Míg az Alipay mindig a vevőnek ítél, ha a nyomkövetés bizonyítja, vagy nincs követés.
Arról nem beszélve, hogy az Alinál az eladó nem kapja meg a pénzt, míg jóvá nem hagyod, hogy megérkezett, vagy le nem jár a protection time. Így érdekük normálisan bánni a vevővel.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Macika66
őstag
válasz tibcsi0407 #6255 üzenetére
Ez bizony így igaz.
Samanbacsi
Majdnem 900 rendelésem van az Aliexpressről. Az E-bay-jel együtt meg >1.500
SOHA nem volt bajom még egyikkel sem... -
tibcsi0407
félisten
válasz Samanbacsii #6254 üzenetére
Alin is ugyanaz a hivatalos Nillkin shop van jelen.
Egyébként ha már itt tartunk, akkor az Alipay és maga az Ali megbízhatóbb, mint az a eBay, vagy Paypal külön külön.utdetailing.hu
-
Samanbacsii
őstag
válasz tibcsi0407 #6253 üzenetére
Na, ja nem kedvelem az Alit, nem találtam Paypalt rajta... voltak más problémáim is velük. Mindegy rendelek a Nillkin oldalról.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Samanbacsii #6252 üzenetére
Amíg itt kéred minden második napon, már rég úton lehetne a Tiéd.
utdetailing.hu
-
Samanbacsii
őstag
Nem jön vkinek Nillkin +1 védőüveg? ...
[ Szerkesztve ]
-
trcvk663
tag
válasz ferrari0819 #6236 üzenetére
Köszi
-
rvp20
csendes tag
Elvileg megindult a 10-es Android P30-ra és P30 Pro-ra, igaz mégcsak Kínában.
[link] -
Imre9211
tag
válasz tibcsi0407 #6234 üzenetére
Trump eleve gyp-s szóval neki már nincs hova hülyülni..
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
ferrari0819
tag
válasz eversman #6243 üzenetére
Az én véleményem és lehet vannak még páran ezzel, hogy nem érdemes onnan rendelni mert amit ott van az máshol is meg található csak nem 3x-os áron vagy több. Én tegnap rendeltem egy üveget Alirol ami 5€volt ugyan ez a Te oldaladon 22€, de a tok pl egy áron van. Szóval érdemes máshol is nézelődni mert van ami 4x-es áron van náluk. Kicsit szét nézel és a 100 dollárból hamar csak 50 lesz de ez az én megítélésem.
[ Szerkesztve ]
-
eversman
tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már esetleg a nilkin.org-ról? Összeszedtem ami kell több telefonhoz is, kb 100 dollár a végösszeg, az érdekelne, hogy mennyi idő még ideér a csomag, illetve honnan jön - kell-e tartani attól, hogy esetleg megfogják a vámon?
Segítségetek előre is köszönöm! -
droti25
őstag
Sziasztok,
Van a fejlesztői beállításokon belül egy "két kártyás 4g" opció.
Ezt érdemes bekapcsolni? Van vmi haszna? -
tt77
újonc
Barométer adattokat hol lehet megtalálni?
-
tibcsi0407
félisten
OP7T Pro Mclaren-re váltok.
A P30 Pro-t a feleségem kapja meg. Nagyon megszerettem, egy rossz szavam sincs rá, csak egyszerűen a Mclaren külseje nagyon megtetszett és úgy döntöttem, hogy arra ruházok be.
Sokáig Mate 30 Pro-ra szerettem volna cserélni, de az a félelmem vele, hogy Trump meghülyül és jövőre 50 ezerért sem tudnék belőle kiszállni.utdetailing.hu
-
sfdrakex
nagyúr
válasz qpakcovboy #6224 üzenetére
beállítások/főképernyő és háttér/főképernyő stílusa és itt az alkalmazáslista.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
qpakcovboy
őstag
P30 pro esetében csak a főképernyőn lehet ikonokat elhelyezni? Lehet valahogy menüre váltani?
-
trcvk663
tag
Hogy tudom a 22-es frissítést feltenni? A telefon nem ajánlja fel.
-
trcvk663
tag
válasz ferrari0819 #6202 üzenetére
Szia!
Tudnád linkelni?
-
sfdrakex
nagyúr
Srácok van valakinek Digis teszt sim a telójában? Ma megjött a 224es frissítés és azóta nincs VoWiFi. Be van kapcsolva, wifi a preferált, de hiába lógok wifin VoLTEn van a Digi sim. Eddig úgy emlékszem jó volt, bár nem szoktam figyelni.
-
Dwatti
addikt
Júliusban volt +1 év kijelző garancia.
-
legenda
Szia(sztok),
Itt volt rá korábban lehetőség: [link]
sfdrakex: A harmadik év már régen megszűnt, az Mate 9 és a P10 szériánál volt: adott: [link]
vlesi69: Szerintem egyszerűen csak a marketing része volt a harmadik év, akkor futott be igazán a Huawei a hazai szervizek tekintetében is például, törésre meg nem rémlik, hogy valaha is lett volna egy év, a három hónapot meg megadják sok új típusnál a készülék megjelenésekor, illetve utána egy rövid ideig eszközölt regisztrációkor.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
kocsij
tag
Sziasztok.
Tegnap megvettem a P30 Pro-t és az a kérdésem hogy nem kell regisztrálnom a huaweinél? A Hicare már alapból írja hogy 2 év gari van rá, a P20 Pro-nál meg meg kellett adnom tavaly még minden adatot, most meg semmit nem kért.
Galaxy S23 Ultra
-
Aryon87
félisten
Akit érdekel, újabb képekkel bővült a P30Pro-s Flickr album
-
sfdrakex
nagyúr
válasz klimokrisz #6208 üzenetére
Mindegy hova teszed, ami kép látszani fog a galériában.
Alul válaszd a mappák szerinti rendezést.
[ Szerkesztve ]
-
klimokrisz
tag
Hova kell feltölteni?
Egy mappában vannak képek és azokat szeretném feltölteni a telefonra, de úgy, hogy utána, ha rányomok a Galéria iconra akkor azon belül ott legyen a mappa és benne a képek is.
Most próbáltam oda feltölteni képeket egy mappába, de nem látszik se a mappa se a képek.„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
gombii
tag
válasz bandigyerek #6205 üzenetére
Köszi, akkor muszáj leszek valami drágábbat nézni hozzá :)
-
Sumptuous
senior tag
válasz bandigyerek #6205 üzenetére
Nekem van QC 2.0 és 3.0-ás powerbankom is. PD-t nem tud egyik bank sem, mégis gyorsan tölt. A 3.0-val lehet nem kompatibilis, de szerintem támogatja a P30 Pro a QC 2.0 szabványú gyorstöltést.
Egyébként az 5V 2A is QC szabvány. 1.0 a száma.
[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
Ez is QC töltő, amit a miénk nem tud. Ergo ezzel is csak max 5V 2A-al töltene legjobb esetben.
[ Szerkesztve ]
-
gombii
tag
AP32-es töltő szerintetek milyen?
[link]
Ugyanazt a technológiát használja vajon mint a Samsung töltők? Tudom, hogy lassabb mint a gyári, van itthon egy Samsung gyorstöltő, de azzal igen lassan tölt fel és kéne még egy viszonylag gyorsabb töltő.
köszi előre is -
Sumptuous
senior tag
válasz zazenke #6201 üzenetére
Igen, meg.. Van a beállításokban DC Dimming, ami magyarul a Villogáscsökkentés nevet kapta. Ha bekapcsolod, kevésbé vibrál a kép, ha videózod a telefon kijelzőjét. Elvileg ilyenkor kevésbé színhű, illetve az automata fényerőszabályzás is elég kaotikus. Eleinte használtam, de ma már nem, annyira bosszantott az automata fényerő vezérlése.
-
zazenke
őstag
sziasztok megtudjátok nekem mondani hogy a huaweinek sikerült e megoldani a flickering problémát ami amúgy minden amolednél jelentkezik még az ipsnél ez nincs jelen. arra gondolok amikor egy másik telefonnal levideózom a p30 pro (vagy samsung) képernyőjét és villódzás látszik a képernyőn. ez szinte minden youtube videón látszik az amoledeknél de az ips kijelzőt nem érinti. a teszt videókon azt látni hogy nem 100% os a villódzás csökkentése. https://www.youtube.com/watch?v=kWL3qlmypvc 2:00 nál látszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Real időjárásjelentés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest