- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz839
senior tag
válasz rolandrepasi #9336 üzenetére
Megvan köszönöm
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok. Hogyan tudok béállítani alapértelmezetként egy alkalmazást? Nem a Poweramp zene lejátszót indítja el ha a saját fájlokból indítok el valamit. A gyári zene alkalmazást meg nem tudom tiltani.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
gabesz839
senior tag
Üdv. Van a p 30 proban légnyomásmérő? A itteni leírásban van, máshol lazt írják hogy nincs.
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok. Érdeklődnék hogy a p30 pro mhl kompatibilis?
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok vett már valaki a telefonhoz vr szemüveget? Ha igen akkor milyet? Köszi
-
gabesz839
senior tag
válasz hodostamas #5359 üzenetére
Nekem alapban nincs vele gondom csak előző hsz ben az említett lassúság. De ezekután én sem látom értelmét használni, bizonyos témánál meg főleg. Sajnos nem ehez szoktam oké tudom nem kell máshoz hasonlítani mert én sem cipelem mindig magmal a milcemet vagy a tükrös gépemet.
-
gabesz839
senior tag
Üdv. Miért van az hogy pro módban engedélyezve van a raw és emiatt lassan exponal? Érezhetően assabban mint mikor ki van kapcsolva. Elég idegesítő.
-
gabesz839
senior tag
válasz 2ofthem #3788 üzenetére
Nem úgy értem. Tudom törölni az alkalmazásokat kivéve a rendelkező üzeneteket. Most raktam újra a telefon és máris feldob valami telekomos frissitést. Na arra nincs nekem szükségem.
-
gabesz839
senior tag
Üdv. Nekem telekomos a telefonom és rám akarja állandóan eröltetni az alkalmazásait. Ezt le lehet tiltani valahol? Köszi
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Ha megrázom a telefont akkor a kamera résznél, akkor olyan hangot hallok mintha valami kicsit lötyögne benne. Más is halja ezt? Minden működik, csak úgy kérdezem.
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Segítséget kérnék. A Chrome nem akar Szinkronizálni. Beállításokban folyamatosan bekapcsolom de ahogy kilépek újra kikapcsol.
-
gabesz839
senior tag
válasz Aryon87 #3000 üzenetére
Üdv. Én ezt az elméletemet már annó a note 4 - nél felhoztam. Egy kiváló üzemidőt produkáló telefon másfél év alatt sokkal kevesebbet bírt ki mint új korában. Vettem hozzá egy gyári új akkumulátort, és ugyanolyan rossz volt. Mate 9 két éves, és most is ugyanazt produkálja.
Más. Tud valaki keleti vagy nyugati környékén olyan boltot ahol olcsón tudnék USB jack átalakítót venni? Nincs kedvem most ebayrol rendelni. Köszi
-
gabesz839
senior tag
Van valakinek itt tapasztalata a mágnesessen záródó tokokról? Lehet hogy egyet rendelek az ebayröl.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
válasz 2ofthem #2708 üzenetére
Te vennél 270 ezerért telefont ha kozolnék veled hogy ami rajta van főverzió nem frissülne, oszt be és kész. Én nem. És miről maradnék le? Lényegében minden újdonságról. Nekem ez fontos , lehet neked nem de sokaknak igen.
tibcsi0407. Legyen igazad. Én két évre vettem a telefont és ugyanúgy meg szeretnék rá kapni mindent ez idő alatt mint eddig
[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
válasz Ricardo #2707 üzenetére
Pont ezt akartam mondani. Nincs meg egy hete a készülék,ráadásul 2 év hűséggel vettem. Jó lenne ha találnának valami megoldást erre. hamarosan mobilszolgáltatók le is veszik majd a kínálatból a Huawei telefonokat. Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
válasz tal-garius #2629 üzenetére
Kérdés az hogy ez az egész csak az usara terjed ki vagy globálisan mindenre Mit érdekli az usa államot hogy én itt Magyarországon milyen készüléket használok. Remélem az amcsikon kívül nem változik a helyzet. Mindenesetre tőlem jöhet egy új rendszer csak tudjam azokat az alkalmazásokat használni amiket eddig.
-
gabesz839
senior tag
Most vettem meg a p30 prot. Akkor most ráb@szt@m? Nem lesznek frissítések semiyen formában? Nem lesz play meg Gmail. Én androidos telefont vettem nem akarok másmilyet használni. De jó hogy én itt a magyar alföld közepén szívok egy barom amerikai ember miatt.
-
gabesz839
senior tag
Üdv mindenkinek. Megvan nekem is a telekomos Auróra. Kicsit zavaró a kijelzőbe épített hangszóró miatti sztereó hangzás hiánya, de megszokható. Amúgy a beszédhangszoró kellemes csalódás, teljesen hangos, érthető. Az ujjlenyomat olvasó nagyon tetszik. Jó kis társ lesz újabb két évre a teló.
Off kérdés.: valaki tudja hogy miért tűnt el a playbol az es file Explorer?Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
gabesz839
senior tag
válasz 7Heads Drago #2202 üzenetére
Nekem még nincs meg a teló, most májusban tervezem megvenni, de az mm ben már unalmasra fogdostam. Tényleg szokni kell ezt a kijelző típust. Azért az kár hogy hagyományos képarányban és kijelzőben már nem akarnak a nagy gyártók csúcs telefont gyártani
-
gabesz839
senior tag
válasz tal-garius #2169 üzenetére
Köszi a választ. A mate 9 nálunk is családban marad.
-
gabesz839
senior tag
válasz tal-garius #2157 üzenetére
Szia. Látom te mate 9 ről váltottál. Elmondanád hogy a beszéd hangszóró milyen a mate 9-hez képest. Hangerőre gondolok elsősorban. Én is 9-ről váltanék. Köszi.
-
-
gabesz839
senior tag
válasz Pityesz4734 #551 üzenetére
Így ebben a formában ez a maszek dijcsomag igencsak drága. Sőt. Nekem ez felébe kerül, igaz céges
[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
Üdv. Hogyan tudnám kiprobálni a beszéd hangszórót. A tesztben is azt írják hogy kissé halk. A tech kettőben a srác azt mondta hogy talán jobban kihallatszik a beszéd emiatt a hangszóró miatt. Azt viszont nem szeretném hogy mások is hallják hogy ki mit mond nekem a telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest