-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
manokaki #4663 üzenetére
Ahol lakom épp nincs Digi lefedettség, így VoWifi-re kényszerül, de sokkal jobban merült a teló, mint olyan helyen, ahol volt normális Digi térerő (LTE).
Lehet a VoWifi alapban kevesebbet fogyaszt, de a teló közben pásztáz hálózat után kutatva, és mivel nem talál ez megy folyamatosan és az bizony eszi az akkut is
-
válasz
manokaki #4663 üzenetére
Elméletileg kevésbé fogyasztja, mint ahogy wifi böngészés is takarékosabb a mobilnetes böngészésnél. Ha a telefon ágaskodva érné el a 4 óra SOT-ot, és azon küzdene mindenki, hogy legalább reggeltől estig kibírja töltés nélkül, akkor lenne jelentősége ilyen spórolásnak. De a P30 esetében szerintem ennek nincs jelentősége.
Nem a Vowifi miatt ennyi... -
AtHoS
nagyúr
válasz
manokaki #4652 üzenetére
Esetleg ezt kipróbálhatod: [Van egy új Google camera Go ami működik emui10 alatt is]
-
adrig
csendes tag
válasz
manokaki #4427 üzenetére
Hát igen, ezzel küszködök már én is egy pár hete, de valahogy mindig visszaállítja egy idő után az alapbeállításokra, ami idegesítő
Most a legutóbbi próbálkozásom az, hogy a Messenger programon belül a beállításoknál a Notifications & Sounds -> Notification sound-ot átraktam a Double Pop csengőhangra. Ha ezt sem tudja megjegyezni akkor jöhet a Messenger Lite, hátha az -
AtHoS
nagyúr
-
korpicschess
veterán
válasz
manokaki #4380 üzenetére
Igen, a tulajjal együtt, csak már én veszem át.
Remélhetőleg holnap délelőtt, hogyha minden a terv szerint ment.
Amúgy tipikus trükk volt anno Samsungoknál, hogy égesd be a kijelzőt, és cserélik... Mert mondjuk összekarcoltad. Azért mondjuk ezt túlzás.P30 fólia nélkül hogy bírja? Rendeltem már üveget, de a V30-at egy ideje anélkül használom, és oké mikrokarc lehet van rajta, de nem látszik bekapcsolt kijelzővel, és sokkal jobb érzés.
-
korpicschess
veterán
válasz
manokaki #4378 üzenetére
Gondolom. Nekem áttetszőn van alapból, mindkettő (Novát használok ezer éve). Ott is úgy derült ki, hogy gesztusvezérlésen volt visszaállítás után, és így látszott nagyon, nem vette észre a tulaj amúgy, de így nagyon szembeötlő volt.
Én főleg az android 10 és a gesztusok miatt váltok. Hiányozni fog az LG széleslátószögű kamerája, meg a quad DAC... Kíváncsi leszek, hogy a P30 mennyire hallgatható hangú fülessel, nem nagyon találtam róla infót. Legalább van jack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest