- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz
magicbox #11791 üzenetére
Lépj ki az összes fiókodból és töröld azokat.
Kapcsold ki az ujjlenyomat kérést (töröld a hozzá adott ujjlenyomatokat...bár ez nem mérvadó), telefon feloldás minta/pin/jelszó szintén legyen kikapcsolva, majd ezután jöhet a reset.Valaki javítson ki, ha nem így van
(#11785) tutaj01
Nálam is hasonló volt a szitu, csak nálam már a twrp sem ment fel -
-
Pongi1975
tag
válasz
magicbox #10776 üzenetére
Ha Emui8 van rajta, akkor csak
bemásolod a huawei/themes
mappába, majd kiválasztod a saját témák közül. Lehet hogy fog kelleni egy újra inditás miután bemásoltad a helyére.Egy ismert hiba van a beépített email aplikációban fekete a szöveg. De Bedrigo dolgozik már a javításán. Kicsit nehéz dolga van mert neki csak emui 5.1 van.
-
törölt tag
válasz
magicbox #10328 üzenetére
Alkalmazás függő. Nem ugyanazokat használjuk. Nekem az a furcsa, hogy szerintem több alkalmazás fut a háttérben, mint amit kiír... Pl a fb messenger... Amúgy meg már kezdem megszokni, lassan hiányozna. 😂 Messengerből esetleg próbáld ki a light-ot. Fészre pedig jelenleg a Simple for fb a legjobb alternatíva szerintem. Twittert és Instagramot is kezel.
Viszont ami még tetszik, hogy a Nova Launcher eddig még nem fagyott ki. Mozgó háttereket sajnos továbbra se szereti az emui, ez váló ok lesz. 😤
-
-
rdt89
addikt
válasz
magicbox #9936 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy lesz, mert amit én néztem leírást/videót erről a kodek váltogatásról azt Mate 9-en mutatták.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
magicbox #8988 üzenetére
Ezért vettem egy Xiaomi Mi A1-et stock Androiddal, ott nincs garancia vesztés bootloader nyitás, TWRP és rootolás miatt. Nyílván nem egy kategória- az S7 Edge-el sem(az a fő telefonom), de gyakorolgatni, szórakozni jó, mellesleg nem rossz készülék.Egyébként a Samsung S7 Edge azért jobb szerintem, mint a Huawei Mate9, bár utóbbi üzemidőben verhetetlen, de kamerában a Samu a király.
-
novinyul
veterán
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
magicbox #7974 üzenetére
Amit ember készít, az elvi-, és önnönmagából hibás, és múlandó.
Mindig lesz valamilyen hátsó ajtó, egy rosszul megírt kód, vagy viselkedésmódul formájában, amit kihasználva megkerülhető a védelem.
Ezen hibák megtalálásában sok ember érdekelt, így én ettől nem aggódnék... -
dutrás
őstag
válasz
magicbox #7977 üzenetére
Ez nem azt jelenti hogy minden modellre igaz amire kiadják?
Régebbi modellek is megkaphatják az Oreo-t. Vagy ha már bele volt nyúlva a rendszerbe elvileg meg se kapja?
Annyira nem is bánom személy szerint. Utoljára az OT995-re raktam romot bár az se volt az igazi. Spicánál voltak nagyon pofás romok de ott is mindíg akadt hiba.
Ez szerintem ma is így van. -
pepetech
őstag
válasz
magicbox #5530 üzenetére
Ízlések és pofonok. A mate 9 így jó ahogy van. De amikor a p9-re felraktam a nougat bétát elszörnyedtem. A menüvel nincs baj, ikonokat tudom cserélni. Ami zavar de nagyon az a gömbölyű gombok. Elfogad, elutasít gombok az gáz lett nagyon. P8-nál is így voltam amikor jött a 6-os droid. Annak nem állt jól a frissítés. A p9-ben sem áll jól. És ha lesz Mate 9-nél is verzió ugrás akkor itt is ki fogja szúrni a szememet
. Ha még szokok valamit az maradjon is úgy ezen a valláson vagyok
. Ha veszek egy piros cipőt az fél év múlva ne legyen kék
ha érted mire gondolok.
Mondjuk a verzió ugrást épp hogy érintem. Kb addig szoktak maradni a telefonok nálam.
Egyébként nem kell őrizgetni a 6.0-át mivel átváltott c900-ra a telefon így ota soha nem fog frissülni a p9
-
chab7
addikt
válasz
magicbox #5530 üzenetére
Nekem már eleve B156-os 7.0-val van gyárilag. (Közben megnéztem az infóban). Viszont most töltöttem le a telekom oldalról a szerződési pdf-eket és a garijegyet nézve azon 12 hónap szerepel. Nem 2 évnek kellene lennie? Vagy akkor hogyan van a 3 év ha nem 2év + 1 regisztrálva? Na majd erre rákeresek itt holnap, biztos volt már téma. Jó éjt !
-
emvy
félisten
válasz
magicbox #5225 üzenetére
Az égvilágon semmit nem számít ez. Nyilván letesztelték, hogy a napi használatban ez nem számít. Érdemes desktopon kipróbálni, hogy egy 300 MB/sec-es SSD meg egy 2000 MB/sec-es között mennyire érezni a különbséget. (Azt már lehet, de csak bizonyos felhasználás esetén, kicsit -- de az 6000% különbség, nem 30%).
Nyilván tudják a topicban, hogy nem vagyok elfekudve a telefontól, de ez tényleg jelentéktelen. Az az egyetlen gáz, hogy a Huawei kamuzott.
-
-
-
zazenke
őstag
válasz
magicbox #5010 üzenetére
igazából azt nem bírom eldönteni hogy a mi okozza a jelenséget mert most valóban nem láttam benne inkább csak a kézremegésed van benne. Ez olyan videónál jön ki jobban amikor nem egy területre kamerázol mint itt hanem vannak nagyobb ívű pásztázások akár oldalra akár fölfele irányba. a tech2 videóban is ott reccen meg a kép vagy folyamatos mozgás. ott lehet különbséget tenni hogy ez kézremegés vagy szoftver gyengeség .
-
-
Aryon87
félisten
válasz
magicbox #4867 üzenetére
Mas kerdes: ez a Huawei Consumer service vagy mi valoban egy hivatalos szerviz? Ha beviszem oda a telot, hogy nezzek meg a kamerat, elhajtanak vele vagy sem?
Tudnatok nekem linkelni ugy kepet, amit nem itt toltotok fel, hanem kepmegoszto oldalra?
Kivancsi vagyok, nalatok mi a helyzet. Egyszer kertem, csak 2 embettol jott reagalas, de olyan kepek kellenenek, ami tajkep, szobor vagy mas tavolabbi tema. -
törölt tag
válasz
magicbox #4867 üzenetére
A fórum egyetlen fullos Mateje a tiéd, grat.
Másik program
Már csak egy olyan app kéne ami meg tudja állapítani, hogy pontosan milyen memóriák vannak a telefonban. De valószínűleg azt se fogadná el a hüvely, ők meg nem fognak kiadni hivatalos csekkoló programot. :/
-
gubacsino
aktív tag
válasz
magicbox #4866 üzenetére
opps megelőztek...
Ahogy nézem a Random Write sebessége ami nálad sokszorosa a többiekhez képest.
Persze ezek után, most már tényleg kíváncsi lettem ez mit, és mennyit jelent a gyakorlatban.
Gyorsabb program telepítést, indítást? Mennyivel? Gyorsabb fájl másolást? Teszem azt, filmet vagy fényképeket akarok felmásolni, a "lassabb" írási képességek megáldott készülékeknél ez mit jelenthet időben?
Mert néhány másodperc különbséget azért kibírok. (Persze amúgy sincs más választásom
Rámértem asszony S7ére, az lassabb, úgyhogy a lelki béke helyreállt -
thebear007
aktív tag
válasz
magicbox #4821 üzenetére
Tudom, hogy divat ma bunkónak lenni, most sem csalódtam. Valóban van mit tanulnom, utánanéztem, de akkor is tartom. Ugyanaz az MP3 vagy flac teltebben szól máson. Beszélgettünk már erről korábban, van, aki külső dac-al oldja meg, programokat telepít hozzá, ami javít rajta.
-
mjani1172
addikt
válasz
magicbox #4828 üzenetére
Most nem akarok itt vitát nyitni,nyilván mindig van jó meg még jobb,(bár szvsz tényleg kicsit fellengzős) a dolog,azt hogy a "szakfórumok" mi írnak az meg sokszor szvsz röhej.
Az írásom apropója az volt hogy nemrég írtam hogy vettem egy meizu fülest és nagyon gyenge volt,LosBlancosrm ajánlott egy másikat gyártmányt, bár arról is volt szó hogy a mate bt része ilyen gyenge, ennyit tud.
Vettem egy másikat és az tökéletes. -
törölt tag
válasz
magicbox #4828 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy rosszabb a minőség, de ne mondjuk már azt, hogy hallgathatatlan. Mondjuk kár ezen vitázni. Ha nekem tetszik egy fülesnek a hangja, nem érdekel, hogy egy "szakértőnek" tetszik vagy sem. Általában van 1-2 darab ami megfordult a kezükben és bejött nekik, a többi szar. Na meg a BT csak szar lehet, zsigerből.
-
törölt tag
válasz
magicbox #4825 üzenetére
Azért nem kell túlzásba esni. Ezt a hülyeséget te se hiszed el. Pont ugyan olyan dolog, mint amikor a sasszeműek nézhetetlennek tituálják a FHD kijelzőt 5 colon, mert látják a pixeleket. Agyjátszás ez a füles téma is. De ha ettől boldogabbak vagytok, elhiszem, hogy semmit nem ér a BT.
-
törölt tag
válasz
magicbox #4811 üzenetére
Igen, azt nem írtam, hogy Bluetooth-on keresztül. Note 3 sokkal erőteljesebben szól, a Mate meg mintha doboz lenne. "Sajnos" a kényelmet a hangminőség elé helyeztem, így lett a flacből Spotify, a vezetékes fülesből Bluetooth. Szerintem majd hordom magammal a Noteot, nem tudnám mire cserélni a Mate-et, meg nem is akarom. Azért nagyon meglepett, hogy mennyi különbség van a 2 telefon között.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest