- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Valakinek megy az hicloud mentés? Valahogy, a művelet végén sosem sikerül az alkalmazásadatokat szinkronizálni a felhővel. Akkor működik, vagy sem? Üdv!
-
bakosarpi
tag
Nekem az oreon az tűnt fel még, hogy most már a gps látja a galileo holdakat is, amit eddig nem igazán mutatott, csak nagyon ritkán. Kérdés, hogy használja is, vagy csak észleli... Valakinek erről valami infoja? Üdv!
-
bakosarpi
tag
Sony mdr 1000x alatt is egyértelmű a minőség javulás! Én ezért vártam nagyon az oreot! Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
Láng Tibor #8257 üzenetére
Fentebb lett említve a quik nevű app amit hozott a frissítés, most letöröltem, lehet az lesz a ludas. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
Leslie1966 #8250 üzenetére
Azt én is láttam, hogy jött ez a quick, de hol találom, milyen néven, mert így az alkalmazások között nincs...
-
bakosarpi
tag
Sajnos az appok bezárása maradt a wipe cache után is. Kellene egy teljes újratelepítés, de nem tudom, hogy a huawei féle backup, maradéktalanul visszaállít mindent (mondjuk mint a helium, netalán a titanum backup)... Ha, valaki alkalmazta már, írhatna véleményt, maradt-e minden változatlan, gondolok itt a játékok teljes visszaállítására is. Köszönöm! Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
Leslie1966 #7965 üzenetére
És, maradt nyitva? Ha maradt, hogy tetted fel? Köszi!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Én úgy szeretnék flashelni nyitott bootloaderrel, hogy ne zárjon vissza, arra milyen lehetőségek vannak? Természetesen csak stock romokat, ezek a mókolt romok nem érdekelnek... Üdv!
-
bakosarpi
tag
Kiolvastattam a bootloader kódot, bár még nem nyitottam. Aki nyitotta, nyom nélkül vissza is tudta zárni? És, ha igen a zárás, milyen módon történik? Parancssorból mint a nyitás, és az is gyalul mindent? Köszi!
-
bakosarpi
tag
válasz
Leslie1966 #5997 üzenetére
Lehet hülye a kérdés, de hasonlóan ment, és állít vissza, mint a titanium backup? Tehát, menti peldaul a jatekok adatait is? Üdv!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Tudtok olyan programot ajánlani, ami nem kapcsolja ki a kijelzőt, bizonyos aplikaciok alatt? A keep screen sajnos nem működik... Köszi.
-
bakosarpi
tag
válasz
thebear007 #3270 üzenetére
Nekem alapból az volt fenn. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
Tav-Csoves #3085 üzenetére
Azt nem értem, jelez egy full romot, meg kettő ota frissitést, ugyanazzal a b156-os számmal. Ez véleltlen, vagy jelent is valamit?
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! A firmware finder jelzi hogy elérhető a b156-os rom dual simes modellre. Aki felrakta, legyen szíves pár szóval jellemezni. Köszi! Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
Cingáriusz #2616 üzenetére
Üzemidő. Note 4em van, volt... Amoled jobbra, balra, nem tudom elhinni, hogy az emberek még beveszik ezt a mesét. A mate 9 számomra több, mit meggyőző, ugyanazon felhasználói szokásaimat megtartva duplázódott az készenléti időm. És pont.
-
bakosarpi
tag
válasz
Tav-Csoves #1788 üzenetére
Igen, pont a visszazaras lenne a lényeg, mert szerintem az a módszer működik. Én a note 4emet 2 év után root-oltam. Nem akarok várni addig, ugyhogy amint lehet nyitni zarni, mehet a buli, addig türelemesen várok. Köszönöm.
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Valaki root-olta már ezt a készüléket? Egyáltalán van rá mód? Csak ebben az esetben szeretnm bevállalni, mert nekem a knox, nem kell még egyszer. Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest