- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Nekem 3-3,5 óra az sőt minden este töltöm cserében sokat vagyok olyan helyen ahol nincs térerő illetve minden de tényleg minden szinkronizál és minden automatán frissül. Így jön ki a 3-3,5. Most 3 óra 2 perc és 24%-on vagyok. Viszont reggel 6-tól este 8-ig bírta. A p9-em már ilyenkor rég kikapcsolt már 1x
. De ez nem releváns. Senki sem ugyan ott tartózkodik nem ugyan azt használja és nem úgy. Pl én havi 10 GB mobilnetet megeszek wifi mellett.
-
Nfsman20
tag
átrágtuk ezt már párszor, nem tudom mi lehet nálad a gond. Nekem amikor beakadt a Gplay szolgáltatások, akkor is elment 4-5 órákat a SOT. Mióta megcsináltam, újra megvan 6-7 óra.
Kizárásos alapon az lenne a tuti, ha valakivel telót cserélnél egy hétre, akié fixen tudja ezeket az értékeket. Ha az is kipurcan, akkor a bermuda háromszögben laksz és a használt appok sem jó csillagjegyben születtek. -
Luser2000
addikt
Ez kell neked: Új Nokia 808 Pureview
-
Szpisti
addikt
A napi 2-3 app tényleg erős.
A lényeg, hogy fokozatosan, hogy kiderüljön, hogy melyik app felrakása után kezdi a hibát.
De ha alapon, extra appok nélkül is ezt csinálja, akkor ez már nem vezet megoldásra.
De esetleg Gsam-el monitorozhatod, hogy mi eszi meg az aksidat éjszaka... -
magicbox
senior tag
Teljesen igazad van. De nagyon árthat a cégnek ez az egész történet. Van egy olyan sejtésem, hogy ez olyan mint a VW botrány. Elkezdenénk vizsgálni az összes gyártó új modelljeit, akkor kibukna, hogy mindenhol ez van. Pont a mobilpiac által generált keresletet és az ez által okozott hiány miatt szálltak el a ram és ssd árak a piacon.
-
-
-
-
lajozs
aktív tag
Javaslat: rövid alvásidődben új telefonodra egy házhoz menő, fizetett guru elvégzi helyetted az áttelepítéseket (ha megadod a Google-fiókodat, egy kattintás már jó részét el is végzi), ébredésedkor átadja, és kifizeted (órabéredből futja). Esetleg elfogadja szolgáltatásáért jelenlegi, selejt telódat. ;-)
-
törölt tag
Pont ez a lol. Felvágás helyett, gondolkozz el azon, hogy egy átlag magyar mennyit keres egy hónap alatt. Te megkeresed ezt a pénz pár óra munkával és képes vagy leírni, hogy nincs időd? Na mindegy, nem megyek bele, végén még jönne egy 2 hetes wellness. Mindenesetre szurkolok, hogy sikerüljön időt szakítanod egy új telefonra.
-
-
Szpisti
addikt
Nem hazudok, nem mondok nagyot és nem az elfogultság beszél belőlem. 2 évig volt meg a Note4. egy éves korában új aksival. Ugyanúgy használom, ugyanott járok vele, ugyanazokkal az applikációkkal, mint a Note4-et, mégis, a Note-ot este már tutira töltőre kellett raknom, ezzel a Mate9-el nyugodt szívvel letolok még egy napot... De hiszel amit akarsz...
-
k5.20
senior tag
Nem vitát akarok, de azért jelzem, hogy azok a független tesztek sem elfogulatlanok azért sokszor...
Itt a MA-n is tanúi lehettünk már többször, hogy tulajok és tesztelők egymásnak ugranak...és történetesen a tulajoknak van igaza. A tesztelő is lehet elfogult, felületes, vagy épp figyelmetlen is.Ismerjük ezt mindenhonnan, pl.autógumi tesztek botránya legutóbb, ami eszembe jut.
-
Sword
őstag
Nekem ugyanazok az alkalmazásaim jó sok éve, a legnagyobb fogyasztóm jó eséllyel az okosóra.
A Note 4 egy teljes napig bírta, ritkán 1.5, Mate 9 2 napig, Közte volt Asus ZF 2 kb. fél napig. Utóbbi 2 telóval nagyon sok BT zenehallgatás van / nap, több óra. Note 4-el nem volt. Bár hozzá kell tenni, hogy volt a Note 4-nek egy borzalmas FW-je, és csak később jött meg rá, mint ahogy váltanom kellett a dual sim miatt az Asus-ra. Azt hiszem az 5.0.1 volt és az 5.1.1 javította. De azzal már nincs tapasztalatom, mivel nem használtam akkor már a telót, csak fiókban volt, meg szerviz ideje alatti csereteló volt. -
mjani1172
addikt
Már sokadszorra kerül elő az akksi. Én is már arra gyanakszom, hogy valami nem ok.Az elején szuper volt, azóta már csak az eredeti fele vagy harmada az üzemidő, és látom nem vagyok egyedül ezzel.Az első időkben fél ora netezés után ugrott 99 %ra 100 ról, most 3 - 4 perc.
Külföldi fórumokon nincs valami erről? -
törölt tag
Utóbbi napokban nekem se túl fényes az aksi. Érdekes, hogy vannak neki kiemelkedő ciklusai, utána gondol egyet és merül. Remélem, hogy hamarosan jön a 7.1.1 és rendbeteszi a rendszert.
___________Megjött a Nillkin tokom is, 0,6mm tpu. [kép]
Szerintem elég pofás, nem csúszik, viszont leejtés ellen tuti nem ér semmit. Karcokat még nem tudom, hogy állja, illetve a kamera így egy síkban van a tokkal, sok védelmet nem kap az se.
-
mjani1172
addikt
Ott valami más gond lehet.Mivel látom hogy értesz hozzá,gondolom a szokásos köröket már megfutottad.
Most (nem releváns) az üzemidőm 4 nap volt.Persze nem volt sok hívásom de azon kívül minden volt.Ez normálisan 2 erős- vagy 3 gyengébb nap.És minden be van kapcsolva ami csak lehet.Több fiók, kb 100-150 mail és folyamatos telefonálás. -
utomi
senior tag
Nana ilyenkor jön ki ugye, hogy valamihez nem értünk és szeretünk demagógok lenni.
A sima update folyamatot nem lehet közbeékelődéses módszerrel támadni mert a dolog közel sem ilyen egyszerű. Már csak azért sem mert egy értelmesen védett routeren mégis, hogy a frászban módosít bárki is távolról DNS-t? A gépen ugye semmit nem ér mert a WiFi kell hozzá, tehát az ISR.en is módosítva kell lennie. Így aztán mégis, hogyan érik el a távoli módosítást? Mert DNS nélkül nem megy.
Ráadásul itt valamilyen módon alá is vannak írva az updatek mert a tag többször is írta, hogy egyfajta macska-egért harc megy a Huawei-el. (Egyébként szerintem tűz közeli lehet aki ezt csinálja de ez csak egy tipp!)
Plusz itt még csak nem is az update rendszert hanem a Recovery Systemet téveszted meg. Ilyen alapon a Samsung még rosszabb ahol egy sima Odinnal azt dobsz fel amit csak akarsz. (Vagy LG vagy Motorola stb.)
Ez az Android, hiszen itt mindig van valami okosság amit valaki kitalál és megvalósít.
Tehát elég sok kell a felhasználó konkrét beleavatkozása mellett, hogy ez összejöjjön.
A Browsered meg csak azért ordít mert a Google egy ideje naplózza és nyilvántartja az ismert IP címeket (kártékonyt és hasznosat) egyaránt. Ezt fogalmam sincs, hogy hogy hoztad ezzel össze de jól van hangulatkeltésnek megfelelő volt.Mindamellett lehetséges, hogy az egész egy sima bug miatt megy és a Huawei valamikor ha akarja lezárja a rést. Ahogyan pl. iOS eszközöket is lehet tanusítványos és egyéb módon Jailbreakelni. Akkor azok is középiskolás hibák?
-
utomi
senior tag
Valahogy komolyabb helyeken nem ezt olvasom és nekem sem ez a tapasztalatom. Karácsonykor végig ezt használtam a gyerekek és a család fotózására az Iphone 7 Plus helyett mert egyrészt kíváncsi voltam másrészt pedig jobban tetszettek az ezzel készült fotók. De befejeztem nem fogok senkit győzködni de talán a rém gyenge és hasonló nyilvánvaló kifejezésektől tartózkodjon mert egyszerűen ezeket nem fedik a valóságot. Béke.
-
ChuckyCheese
tag
De eddig simán elment 2 napot. Most meg alig több mint egyet vetít előre, miközben nem csinálok semmi extrát vele. És tényleg 2x annyira is fogy, mint tegnap meg előtte még előtte..
Nem ez a normális.
Lehet nem ok nélkül van a szoftveres gebasz meg ez is.. Kéri a factory resetet. -
thebear007
aktív tag
Én világ életemben samus voltam a Note7-ig. Aztán annyit szívattak-duplán-a visszaadással, és a kommunikációval, hogy megfogadtam, többet nem. Van még 3 a cégben, ha azol mennek valami alternatíva lesz helyettüm. Viszont S6 és Note7 után nem hiányzik semmi, igaz, át kell szokni az Emuira.
Az viszont nem ok, ha kikapcsol reggelre, szervíz. -
magicbox
senior tag
Ha annyira zavar kapcsold ki az automatikus fényerőszabályzást. Mate 8-nál is néha hajlamos berántani túl sötétre, akkor picit emelek rajta az értesítési sáv lehuzásával, de hagyom automatán, ettől függetlenül nagyon szépen működik minden idióta fényviszony mellett, ráadásul nagyon szépen smooth-osan állítja.
(#1012) Milyen volt a szín? A telekomnál csak grey van. Ez miatt nem nem lesz soha mocha brown telefonom
Kínából meg elvből nem veszem meg.
-
magicbox
senior tag
Várom az enyémet, kíváncsi vagyok erre a "rengeteg bugra". Teljesen az megy mint a Mate 8-nál az elején a fórumban. Sírt mindenki, mert nem tudta normálisan kezelni a szoftvert (jaj nem jönnek meg az értesítések, nincs messenger fejecske, nem jelez a led, bezárja az alkalmazásokat a telefon stb. stb. stb.), egyszerűen azért mert más telefonról váltott. Érdekes módon a volt Mate 8 tulajok sírásával nincs tele a fórum. Az is érdekes, hogy megy a kamera fikázás, a tesztekben meg mindenhol nagyon jókat írtak róla. Szóval kezdek úgy lenni ezzel, hogy hiszem majd, ha látom... jövő héten
-
Nfsman20
tag
Most perpill a szobában ilyen a jelerősség:
Ennél pl a G2 klasszisokkal rosszabb volt, szabad ég alatt is megkattant néha. Mondjuk annak híresen rossz a GPS-e pl. egy Samuhoz képest.
@BéHGT: a swiftkey (ha azt használod) beállításaiban lehet kikapcsolni, beállítások/speciális beállítások/nyelv és bevitel/virtuális bill./swiftkey>>>szövegbevitel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest