- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Nekem is volt Mate 9-es telefonom, Huawei P9-et váltott. A legnagyobb problémám vele, (azt leszámítva, hogy semmivel sem csinált jobb képeket a P9-nél) videóknál a fókuszvesztés folyamatosan. Samsung S7edge lett helyette. Nem szerettem a Samsungot, régóta Huawei telefonjaim voltak P9 elött P8, viszont videóban a Samsung ezt megeszi reggelire. Atom stabil fókusz, a fényképek meg körülbelül egyformák minőségileg.
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! A tegnapi napon sikeresen eladtam a Mate 9-es telefonomat, mivel zavart a videónál fellépő fókusz probléma. Aki elvitte azt nem zavarta, így mától búcsúzom tőletek.
-
Tekergő82
tag
Ki van kapcsolva a képstabilizátor, nem azon múlik, sztem a rom lesz a hibás azért akarom másik rommal is kipróbálni. Amúgy meg 1080p 60fps nél nem tudom kapcsolgatni, az csak 1080p 30fps nél opció
-
Tekergő82
tag
válasz
pepetech #6338 üzenetére
Szia! Csináltam full wipeot és factory reset is volt. Ja és új teló nem használt. Azért gondolom, hogy a b182 hibája mert b156on nem tünt fel. Amúgy meg a P9 is amikor a hetes rendszer volt rajta csinált ilyen fókuszálgatást, de ott 6os rendszerre ha visszatettem akkor jó lett. Itt viszont se előre se hátra nem tudok romot váltani. P9 nél 3 gombossal ha nem hivatalos volt is fel tudtam tenni az új romot. Itt egy video, hogy mi a probléma a Mátéval. https://drive.google.com/file/d/0B1uJIx0lVdnmZnpuNEtNaE00Zzg/view?usp=drivesdk
-
Tekergő82
tag
válasz
Gaben-1971 #6332 üzenetére
Köszi, de nekem ez bonyolult. Nem barkácsolni szeretnék hanem egy ki....ott stabil telefont. B182-es rom nem ilyen. a videónál állandóan újrafókuszál, baromira zavar, és a P9 ilyet nem csinált. Frissíteni sem lehet újabbra, mert nem engedi telepíteni valamiért, ilyen sem volt a P9-nél. Kezdem megbánni, pedig amúgy tetszene, de pont a videófelvétel miatt cseréltem le a P9-et mert az abban gyenge volt, itt meg most ez van :-(
-
Tekergő82
tag
válasz
Gaben-1971 #6324 üzenetére
Gaben köszi, de én nem akarok ennyit szenvedni ezzel, bootloadert nyitni meg ilyesmi. Azt hittem van egyszerübb módja is, de az újabb verziókat sem tudom feltenni, csak ez a xar c432b182-es van :-(
-
Tekergő82
tag
Szia! Nincsen nyitó kód
-
Tekergő82
tag
válasz
Gaben-1971 #6305 üzenetére
Szia! Nagyon köszönöm a segítséget, előre is :-)
-
Tekergő82
tag
Recorvery-ből hogyan tudok resetelni?
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Még mindig várom, hogy valaki segítsen hogyan tudom a régebbi romot visszatenni a telefonra. L29c432b182, ami most fenn van, és a videónál valami szörnyű a fókuszvesztés. Firmware finder semmit nem ér, mert se régebbit se újabb romot nem enged feltenni. Próbáltam 3 gombossal, dload mappába sd kártyáról úgy sem jó. Hard reset, full wipe is volt már. :-(
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnék visszamenni L29 c432b182-es romról c432b156-ra. Videó alatt rengetegszer újrafókuszálgat amióta a b182 van fenn. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Tekergő82
tag
Nekem az a problémám a C432B182-es rom-al, hogy videónál néha elveszíti a fókuszt egy-egy pillanatra. B156-nál ezt nem vettem észre.
-
Tekergő82
tag
Jobban tetszett a 156-os rom, ennyi
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Próbáltam ahogyan leírtátok, de amikor letöltötte a régebbi romot, és telepítette volna, akkor hirtelen beugrott, hogy elérhető új frissítés és jelezte a 182-es romot megint.
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Hogyan tudnék c432b182-es romról egy korábbira visszamenni? L29 es dual simes a telefonom, válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest