- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
djszikras
tag
válasz
lajozs #13024 üzenetére
Szia! A fejlemények: visszamentem, megreklamaltam. Mikor átvettem néztem, nem tűnt ilyen fos szarnak. Aztán mintha romlott.colna. benti képet.csinaltam ott vele. Visszavitték,azt mondják megint kicserélték a kamerát, ugyan olyan szar volt. Pénzt visszaadták. Más megjelenítők is ugyan olyan szar. Vettem egy mate 20-at, semmivel nem ér többet, mint egy jó kamerás mate 9.....
-
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
lajozs #11071 üzenetére
igazából nem célom a népszerűség(már kinőttem belőle sokan itt még ovisok voltak mikor én már a fórumokat olvasgattam),max megpróbálok ember maradni! ha valakinek nem akarok,vagy nem tudok segíteni,akkor nem is írkálok feleslegesen .próbálok úgy viselkedni,ahogy szeretném ha velem is viselkednének! ha találtam volna infót a problémámra akkor nem kérdezek.és elnézést ha véletlen felmerül bennem egy kérdés,és nem olvasok rögtön el több száz hozzászólást,bízva abban ,hogy van aki szivessen segít mert tudja.
-
-
-
törölt tag
Na várj csak. Minden egyes prezentációt úgy kezd a Qualcomm, Samsung, Huawei, stb, hogy az új Soc 40%-kal kevesebbet fogyaszt, mint az előző. Ha ezt vesszük figyelembe, akkor a Kitkat alatti S800 nem kevéssel fogyasztott többet. A programokra, leginkább a játékokra kitérve, nem látok fejlődést, nem hiszem, hogy van ami megfektetne mondjuk egy Note3-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD