- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
Aryon87 #5051 üzenetére
akkor amiről beszéltem remélem be bírtam illeszteni a képet és látszik is rajta. .tessék megtekinteni a magazint amin egy jabra fülhallgatós csávó virít. a baloldali a mate 9 (mediamarktban lőve full automata mindkét telefon). a jabra felirat az újságon szétmosva. A fülhallgató kék színét és más színeket egyszerűn eltörölte megváltoztatta . természetesen kinagyított képrészlet de ha az ember nem nagyítja ki a képet akkor csak sejti a szeme vagy észre sem veszi a különbségeket.
-
zazenke
őstag
válasz
Aryon87 #5019 üzenetére
minimális laggolás bizony van benne de nem vészes ennyi nekem elmenne. viszont nem tudom mi van pl a hölgyek ruhájával mintha nem lennének az erős színekben részletek. el vannak kenve . Most így hirtelen azt se tudom hogy ennek milyennek kéne lenni . Olyan érzésem van amikor a régi katódsugárcsöves tévéken maxra tekertem a színtelítettséget. mintha nem is fullhd lenne
-
zazenke
őstag
válasz
magicbox #5010 üzenetére
igazából azt nem bírom eldönteni hogy a mi okozza a jelenséget mert most valóban nem láttam benne inkább csak a kézremegésed van benne. Ez olyan videónál jön ki jobban amikor nem egy területre kamerázol mint itt hanem vannak nagyobb ívű pásztázások akár oldalra akár fölfele irányba. a tech2 videóban is ott reccen meg a kép vagy folyamatos mozgás. ott lehet különbséget tenni hogy ez kézremegés vagy szoftver gyengeség .
-
-
zazenke
őstag
válasz
Aryon87 #4954 üzenetére
leakarom cserélni a g4 emet majd a katasztrofális aksi idő miatt. már vagy 5 telefont megnéztem ezzel a rövid tesztel. a p9 plusz detto ugyanez . sőt a 40 mpx es nokia pureview is gyengébb élességben egy picit. viszont a samsung s4 s5 s7 az meg is veri a g4-et felbontásban . a flagship samuk meg vannak csinálva rendesen (szerintem ez csak szoftver kérdése és nem is hardver). én ezért a képminőségért beáldoznám a g4 et az aksi időért cserébe (mármint ha jó a mate 9 és nem hibás mint a tied). a video minőségtől viszont már félnék az elég furcsa a matének. Ugy gondolom nem lesz egyszerű a szervizzel dűlőre jutnod mert csak úgy fogják elismerni hogy gyengébb ha mellé tesznek egy másik darabot és össze hasonlítjátok akár belenagyítgatva is
-
zazenke
őstag
válasz
Aryon87 #4948 üzenetére
a képeid valóban homályosak nincsenek fókuszban. én is próbáltam a amate 9 et összemértem a g4 emmel.amit én próbáltam az élesebb képet lőtt ugyancsak a média marktban . a g4 szintjét nem érte el mert belenagyítva látszódott hogy ag4 élesebb képet lő. (azzal is lőttem egyből majd nagy kínódva bluetoothal atküldtem a mate 9 képét és hazahozva a két telefon képét asztali gépen vizsgáltam meg. gyengébb ugyan a mate képe de ezt csak belenagyítva érzékeli a szemem. a tieden egyből látom hogy homályosak a képek. olcsó kínai minőséget hoznak. amit én teszteltem azzal nem volt ilyen markáns a különbség. A kínlódás azért volt mert kód védte a telefint és huawei polós sráccal kellett mindenről egyezkedni
-
zazenke
őstag
válasz
#24536576 #3993 üzenetére
nem az a bibi ugyanis a samsung s7 is jobbat lő és az sem 16 os. a teszteléseket minden esetben full automatában végzem. tök egyszerűen ugyanarról a témáról lövök egyet mindkét telóval megtámasztva hogy a bemozdulás ne szóljon bele. a p9 plusnál is ugyanez volt a szitu . de mondom ez már nem számít nekem nem ez alapján választok kompromisszumot kell kötnöm. az s7 edge lett volna a befutó de annak a kijelzőjét lehetetlen megvédeni esésnél. cseréje pedig 95 000 ft
-
zazenke
őstag
hát annyi tényleg igaz kamerába összehasonlítottam tegnap a médiába az lg g4 el és kinagyítva bizony látszik hogy leica ide vagy oda részletgazdagabb élesebb képeket lő az lg g4 , márpedig a samuk verik a g4 et is. viszont úgy érzem ez már nekem nem annyira fontos hogy belenagyítva melyiknek jobb felbontású a képe annál inkább az aksi idő és abban a g4 siralmas még a mate 9 nél 7 órás kijelzőidőket írogatnak a g4 3.5 óránál lefekszik.
-
zazenke
őstag
válasz
malnabokor #85 üzenetére
én is inkább s7 edge-t vennék. mondom ezt úgy hogy ips kijelzőm van most. energia takarékosabb és betekintési szöge is jobb az amolednek. ebbe a telefonba azért van ips mert így spóroltak . az ára pedig túlárazott nem ér ennyit . és a p9 et is volt módomban tesztelni . képei nem érték el még az öreg lg g4 szintjét sem ( persze ezt lehet javították ). a gsmarénán az akkumulátor edurance rating-ja sem éri el az s7 edge értékét. és a képernyő felbontást igen is ki lehet szűrni ezt azért a tesztben is megemlítik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest