- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
nyeklenyukk #13787 üzenetére
Tárcsázó jobb sarokba 3 pont aztán beállítások
-
migabi24
nagyúr
válasz
nyeklenyukk #13785 üzenetére
Ez nem egy app, hanem rendszer alkalmazás, pont ez a jó benne, keresgélj még meglesz az😁
-
migabi24
nagyúr
válasz
nyeklenyukk #13783 üzenetére
Egyszerűbb mint gondolnád😁 gyári alkalmazás, kínai romból szedték ki mert ott nem tiltják, telepíted és a tárcsázóba beépül [link]
-
mentos
tag
válasz
nyeklenyukk #5179 üzenetére
Annyira nem érzem magam elvakultnak mint a szifonosok, de az előttem szólóhoz hasonlóan én is úgy vagyok vele hogy az én szempontjaimat figyelembe véve választottam és azokra tökéletesen meg is felel, aláírom hogy nem vagyok hardcore user, nagyjából alap dolgokat használok a telefonon és a telefonnal.
De nekem ez tökéletes, tök jó, így én örülök, sajnálom ha más szempontrendszeréhez nem jó.
Galileo ott fog elkezdeni zavarni ha esetleg nincs benne, ha olyan helyen kell lesz navigálnom ahol azért nem tudok mert nincs Galileo támogatás.
De szerintem a többségetek már rég más teloval lesz mire az a rendszer üzemszerűen fog működni.
Persze lehet hogy nem, ezesetben elnézést. A tévedés jogát minden kommentemben fenn tartom, hisz annyi félék vagyunk, és annyi felé képp használjuk ezt a telót is. -
törölt tag
válasz
nyeklenyukk #5166 üzenetére
Neked lehet, hogy egy "mama-telefon"kellene, amin csak telefonálni lehet, nagy nyomógombokkal, semmi idegeskedés a működéssel, ja és csak mondjuk 8e. Ft.
Most megint csak hivatkozhatnék almás 300e. feletti készülék bugokra, de nem teszem...
Mint javasoltam : saját topik, vagy eladás- csere... (mert már kicsit uncsi!) -
komarci
tag
válasz
nyeklenyukk #5166 üzenetére
Nekem telefonvásárlásnál a prioritások:
Üzemidő (bajnok)
Nagy kijelző (6col)
Top hardver ram,rom gps,kamera (jelen!)
Gesztusvezérlés (pl ha nyolcat koppintok a kijelzőre négy rövidet és négy hosszat akkor nyisson meg egy appot, működik.
És a telefon legyen szép (jelen!) -
törölt tag
válasz
nyeklenyukk #5159 üzenetére
Tessék egy "topik társ". És bizonyosan csatlakozna fotós kolléga is...
-
pepetech
őstag
válasz
nyeklenyukk #5150 üzenetére
Nem írtál semmit, hogy mit hol teszteltél. Ha ezen megsértődsz az a te bajod. Mit vársz a galileo-tól? Mert a galileo ezt ígérte. Meg is kaptuk. De hozzáteszem hogy ha 16 méter a pontosság a navigációs programok akkor is tökéletesek. Kompromisszum létezik ez a szó. Amit biztos ismersz. Azért van ez a sok márka ez a sok különböző fejlesztés hogy megtalálja az ember a magának valót. Lehet neked az LG vonala jött be esetleg próbálkozz a htc-vel. De mint utólag kiderült, hogy a gesztus is működik csak te LG-sen akarod használni illetve biztos vagyok benne hogy a GPS test neked is hozott kérdőjeles oldalakat. Ott lesz a galileo közte. Egy átlag mobil 12 méteres pontosságot hozzot nekem régebben. Egyébként 4 éve ingázok Németország és Magyarország között és eddig simán mondhatom hogy 10-15 telefon megfordult a kezem alatt mind tökéletes navigálást nyújtott kocsival illetve városban gyalog is.
Amit te csinálsz az szőrszál hasogatás. Próbálod magad meggyőzni, hogy nem neked való. Nekem nem dolgom megmondani mit tegyél. De amit írtál az ésszerű. Add el és vegyél egy G4-et.
Én nem reklámozom a Huawei telefonokat, de szeretem őket és amit az elmúlt egy hónapban behisztiztek itt az vicc kategória. A fotós kolléga is inkább visszalépett az edge telefonra. Ott biztos elmondja, hogy a s7 jobb. Tegye de téved
.
-
törölt tag
válasz
nyeklenyukk #5153 üzenetére
Együttérzünk veled, de nem lehet, hogy kellene egy új topikot nyitnod a következő címmel:"Miért nem jött be nekem a Huawei Mate 9?" Ott aztán a hasonszőrűekkel egymás nyakába borulva elsírhatnátok, hogy mennyire kínszenvedés volt használni a készüléket! Bezzeg a G4...
Nem egyszer vettem olyan telefont, amiről aztán kiderült, hogy bizonyos dolgok miatt nem jött be, de nem mentem a fórumba rinyálni, hanem csendben tudomásul vettem és gyorsan túladtam rajta, még ha buktam is egy keveset, vagy éppenséggel elcseréltem. -
komarci
tag
válasz
nyeklenyukk #5140 üzenetére
Nekem tökéletesen működik a gesztusvezérlés, de ha fizetnének se használnám, hogy a Chrome ikonra kattintás helyett betüket rajzoljak a bütykömmel a képernyőre. Büntetésként élném meg.Ez prioritás a telefonválasztásnál? Üzemidő,gyorsaság,kamera, stabilitás akkor hol van a rangsorban?
-
Szpisti
addikt
válasz
nyeklenyukk #5153 üzenetére
-
jozsef_pecs
csendes tag
válasz
nyeklenyukk #5150 üzenetére
Megértem a felháborodásod. Sajnos a fenti pár hozzászólás jól példázza miért mernek becsapni a gyártók (pl más memória típus használata, tesztprogramok félrevezetése stb). Persze mindenki maga dönti el hogy neki mi a jó.
-
törölt tag
válasz
nyeklenyukk #5149 üzenetére
Esetleg valaki pisztolyt nyomott a fejedhez, hogy megvedd? Akkor megértem. De szerintem a saját döntésed volt. Miért jössz mindig a G4-el? Miért nem maradtál annál? Most elégedett ember lehetnél, így meg szétfrusztrál a kopp- kopp! Uff...
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
nyeklenyukk #5149 üzenetére
"Ha lehet ne lakásban próbálj navigálni
. Egyébként nekem lakásban 6 métert hozott ez egy 3 emeletes ház és a garázsban néztem."
Kb ez a stílusú hozzáállás az ügyfélszolgálat részéről. Na ez tette be a kaput!
-
Szpisti
addikt
válasz
Pontosan mi is a problémád a telóval?
-
pepetech
őstag
válasz
nyeklenyukk #5138 üzenetére
-
törölt tag
válasz
nyeklenyukk #5138 üzenetére
Nem,nem, itt nem erről van szó.
Jön a villanyszerelő megcsinálja a munkát, és az tökéletesen működik. Ugyanakkor hiányzik belőle egy, a Hold energiáját hasznosító kütyü.
Működik? Igen. Megbízható? Igen.
Nem látja a Galileo holdakat. A többit látja? Igen. Működik, navigál? Igen. Nyomvonalat rögzít? Aha.
Akkor?
-
törölt tag
válasz
Az említett koppos hiba és a Galileo dolog miatt tényleg úgy gondolod, hogy sz@r a telefon? Egyik sem olyan, ami nélkül nem lehet élni... Persze, ha mondjuk egy autóhoz nem járna alapból a kormány, az ciki lenne, de ezek a problémák szerintem simán figyelmen kívül hagyhatók. Nem szeretnék az almás cég termékeivel kapcsolatban megosztani a negatív, bosszantó dolgokat, pedig ott is van bőven! A Mate 9 egy jó készülék és kész!
-
magicbox
senior tag
válasz
Ha dupla koppos ébresztést hiányolnád azt még megértem az LG után. De, hogy neked a rajzolgatás a lényeg azért vicces. Az meg sehol nem szerepelt, hogy kikapcsolt képernyőn működik. Én se tudtam, hogy koppintás után rajta kell hagynom a kezem. Mondjuk így se fogom használni, de legalább tudom miért nem ment
-
törölt tag
válasz
nyeklenyukk #5131 üzenetére
Kopogás nélkül megáll az élet, vagy mi van? Enélkül szerinted használhatatlan?
(én is sírjak, hogy miért nem főz kávét? Pedig jó lenne...)
-
pepetech
őstag
válasz
nyeklenyukk #5131 üzenetére
Mivel nincs dupla koppos ébresztés emiatt kikapcsolt képernyő mellett nem is fog működni semmi.
-
Szpisti
addikt
válasz
nyeklenyukk #5120 üzenetére
Én még sose próbáltam ezt a rajzolást, most ha már írtatok róla kipróbáltam, és nekem szépen működik, igaz csak úgy, ha rendesen koppintok (mint ha ajtó volna) de otthagyom az ujjam bütykét és egyből rajzolok vele...
Mondjuk így van a képen is a menüben. -
lajozs
aktív tag
válasz
Eddig nem érdekelt, de most kíváncsivá tettél. Egyetlen könnyű koppintást folytatva (az ízületedet a kijelzőről nem eltávolítva), ugyanazzal a mozdulattal lerajzolod az ajánlott betűt (pl. C). Nem kell előtte a képernyőmentésre várni, a kijelölt app azonnal beugrik.Mind záróképen, mind belépve működik.
(A kis animáció a gesztust bekapcsoló képernyőn teljesen jó, én azt követtem.) -
magicbox
senior tag
válasz
Ez a funkció nekem se mate 8-on se mate 9-en nem működött. Nem jöttem rá, hogy hogyan milyen erővel koppintsak meg rajzoljak. Mivel csak érdekesség kedvéért próbáltam ki így utána nem foglalkoztam vele. De nem 100-as az biztos.
-
mjani1172
addikt
válasz
Nyugi!
Nekem sem mindig egyforma erővel működik,sokszor teljesen finomam de van hogy nagyon nagyot oda kell koppintani, ezért én nem is nagy használom, mert, attól félek betöröm.
Itt nem csak érinteni kell, hanem úgy mintha ajtón kopogtatnál (ne az ujjad hegyével) és tényleg erősen próbáld meg. Azért be ne repeszd. Menni fog, és utána már kisebb erő is elég lesz hozzá. -
pepetech
őstag
válasz
Az új begyeddel csinálod vagy a bütyköddel? Mert új néggyel nem működik sajnos.
-
pepetech
őstag
válasz
nyeklenyukk #5111 üzenetére
Hogy hogy nem működik? Mondjuk elég hülyén írja le a telefon. De ne ne úgy csináld hogy koppintasz és utána rajzolsz. Hanem határozott mozdulattal rajzolt le a betűt. A dupla koppos képernyő mentés működik?
-
pepetech
őstag
válasz
nyeklenyukk #5082 üzenetére
Melyik gesztus vezérlése nem működik? Ha megkérdezhetem
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
nyeklenyukk #4718 üzenetére
-
törölt tag
válasz
nyeklenyukk #4718 üzenetére
Minek kellene működni?
-
bébi67
aktív tag
válasz
nyeklenyukk #4710 üzenetére
Ez a tökéletes. Nagyon sokat kipróbáltam már, de ez a No1.
-
magicbox
senior tag
válasz
nyeklenyukk #4656 üzenetére
Ezzel a programmal 8 vagy 9 Glonass bejön, 2 Beidu, meg egy vagon GPS, de Galielo nekem se.
(#4654) Sword
Erre én is kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Jó ötlet volt!
-
RECSKA
veterán
válasz
nyeklenyukk #4656 üzenetére
Nekem is csak ezeket latja.
-
buszman75
csendes tag
válasz
nyeklenyukk #4616 üzenetére
ACR-t és tökéletesen működik simán is, fülessel is, meg bt-fülesssel is.. Tisztán, és jól veszi mindkét fél hangját.
-
magicbox
senior tag
válasz
nyeklenyukk #4616 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest