- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
thebear007 #6126 üzenetére
Szépen "kigugliztad", pacsi, viszont nem a lenyomat ment félre, hanem az ujj. Szövegértelmezésbe már nem megyek bele, jönne az újabb "gondoltad volna?".
-
Bélaaaa
őstag
válasz
thebear007 #6126 üzenetére
Ezt a super gyors töltést ki lehet kapcsolni? Éjszaka ráér feltölteni, nem kell sietni.
-
mjani1172
addikt
válasz
thebear007 #6067 üzenetére
Ne haragudj de ez borzasztó nagy tévedés. A legjobb motorok között tartják számon.Mármint az 1.9 est.
-
NY_A
őstag
válasz
Az 1.9-es nem volt annyira szar. A 2 literes egy fos.
Mate 9-re visszatérve, volt már jónéhány telefonon, de ez az első aminél fél év használat után még nem érzem úgy, hogy kellene valami más. Nagyon jó társ a mindennapokra.
-
pepetech
őstag
válasz
413.000 km van benne gyári motor gyári pd elemek eddig 1 kuplung volt cserélve illetve a hűtők lukadt ki 400.000-nél
. Amúgy minden gyári a 2004-es kocsin.
Mondanak sok rosszat de a világból kivitt már
-
törölt tag
válasz
thebear007 #5182 üzenetére
Csak ez nem egészséges és nem építő kritika!
-
komarci
tag
válasz
thebear007 #5180 üzenetére
Nekem a bluetooth nem fontos,nagyon ritkán használom, pont ezért nincs a preferencia listám első 10 helyén. Nekem más a fontos,Neked más.Nekem ez tökéletes, szerintem ez nem lehet vita tárgya.
Lányomnak s8+-a van, a párjának alma7 plusz, nem cserélnék velük semmi pénzért.Nekik az tetszik,elfogadom.Egyébbként mate8 elött évekig samsungjaim voltak, a családban is nagy többségben, de amióta nincs házhozjövök szerviz,ami nagyon jó volt azóta kétszer csalódtam bennük.Mindkétszer kijelzőhiba amit nem ismertek el.Részemről a samsung szerviz egy nagy nulla,ennyit a prémium szervizről.Motorola 06-60-as Westel telefon volt az első telefonom a 90-es évek elején, jópár telefonom volt azóta, többségében Samsung eddig ez a legjobb. NEKEM.
-
tothjani81
senior tag
válasz
thebear007 #5182 üzenetére
Az egészséges kritika de nem a nyavajgás. Én is írtam már negatívumot a telefonról.
-
komarci
tag
válasz
thebear007 #5171 üzenetére
Minden telefonnál kell kompromisszumot kötni, nincs mindenki számára egyformán tökéletes telefon. Nekem a Mate 8 után a Mate9-el kell a legkissebb kompromisszumot kötnöm (nem tudok nagy hibát). Az s8+ vagy alma SOKKAL nagyobb kompromisszumokkal tudnám használni, ezért van Mate9 telefonom. Számomra jelenleg nincs jobb telefon a piacon.
-
törölt tag
válasz
thebear007 #5171 üzenetére
Mutass ma egy olyan telefont, aminél nem kell semmilyen kompromisszumot kötni? Szerintem nincs tökéletes telefon, ami aztán mindenkinek megfelelne... Amúgy úgy beszéltek a Mate 9-ről, mintha egy fogyatékos lenne, amit kénytelen az ember elfogadni. Mint javasoltam tisztelt kollégának: eladás- csere lehet a megoldás.
-
mentos
tag
válasz
thebear007 #5025 üzenetére
-
magicbox
senior tag
válasz
thebear007 #4868 üzenetére
(#4869) pepetech
Igen, ezt nem is figyeltem, 8x-10x gyorsabb mint a többiek méréseinél. Meg az SQLite értékek sokkal magasabbak mint néhány más telefonnál. Amiről sejtésem nincs mi
-
spawn21
veterán
válasz
thebear007 #4818 üzenetére
Ugye tudod hogy most akkor butaságot írtál
Imádok ilyen dolgokat olvasni.
Na akkor, a Máté 9 egy közepes minőségű hangkeltővel van ellátva (mivel nincs benne DAC), de még így is köröket ver az S7-e vagy s8 párosra. Az s8 picit "hangosabb" mint az előd, ami így is botrányosan szar.
De ez nem egy erre kihelyezett dolog. Nem quad DAC-es cucc, ami általában egy dedikált db szokott lenni. Nem pedig ami gyárilag jön.
-
magicbox
senior tag
válasz
Huh tombol a sötétség... A digitális jel magától lesz analóg a jack kimeneten keresztül...
-
emvy
félisten
válasz
ez a topic egyszeruen fantasztikus
a MATE-nek nincs DAC-je (bar van analog kimenete), es a Samsung valahogy a DAC-et hasznalja BT audiohoz
tokeletes
-
emvy
félisten
válasz
thebear007 #4816 üzenetére
Szoval a Samsung DAC-janak jobb a hangja BT-n keresztul?
-
törölt tag
válasz
thebear007 #4552 üzenetére
Lehet, hogy van különbség meghajtott eszközök közt, gondolok itt arra, hogy ha egy fejhallgatót kell meghajtani, akkor ugye folyamatosnak kell lenni az adatátvitelnek, de pl. az okoskarkötőm több mint 70 méterről vette a bejövő hívást a Mate 9-ről, és mindezt tette úgy, hogy voltak közben tereptárgyak, konkrétan ipari klímák, amik ugye nagyon fémből vannak.
-
törölt tag
válasz
thebear007 #4550 üzenetére
Mármint milyen szempontbó gyenge?
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #4549 üzenetére
És nem csak nekem. Szimplán gyenge a bt modul.
-
Szpisti
addikt
válasz
thebear007 #4536 üzenetére
Mi is az az Alp blokkoló?
-
Sword
őstag
válasz
thebear007 #4543 üzenetére
Lehet hogy fw probléma? Nekem 138 és nincs ilyen jelenség.
Polar M600 folyamatosan kapcsolatban + BT DAC, kocsi, HK hangszóró vagylagosan.
Egyszerre egy kihangosito típusút tud kezelni, van másik HK hangszóróm is, mintha a 2 nem menne egyszerre, de ez normális szerintem. -
pepetech
őstag
válasz
thebear007 #4544 üzenetére
De mint írtam az a bizonyos pillanat elkaphatatlan
. Lehet neked akár 5 millió ft-os tükörreflexes géped is. A nevében is benne van, hogy egy pillantás.
Egyébként feleségem s7edge után a p9-emre azt mondta, hogy szar. Eltel 1 hónap és az istenért nem adná oda semmiért sem a p9-et
. Ezt most a fotókra értem, hogy szarozta mióta tudja mit hogy már nincs baja
.
De mind 1 nekünk nem tisztünk rádbeszélni. Neked nem tiszted lebeszélni. Fordítsuk meg es mi beszélünk le róla es te beszélj rá mást hogy megvegyék
-
Aryon87
félisten
válasz
thebear007 #4532 üzenetére
Nalad a BT 1 egyseget nem tud tartani, vagy egyszerre tobbet?
Mert nalam most pl a HBS900 van rakapcsolodva, az stabilan megy, ha a Lemfo K88H-t akarom hozzarakni, akkor azt mar nem szereti, azt levagja. Kulon-kulon a cuccok stabilak.Kameraval ismerkedek, de ahogy latom, jo a kameraja.
-
pepetech
őstag
válasz
Van egy 18 hónapos lányom és egy 3 éves fiam. Ha látom hogy cukiság készülődik nem fotózok hanem rögtön videót indítok és minden meg van örömítve
. Azt a bizonyos pillanatot soha nem fogod elkapni mert az ember nem telefonnal a kezében van otthon ami egyből fényképezésre van állítva.
-
pepetech
őstag
válasz
2013-as 313-as slrinter gyári btje viszi. 2013-as e osztály gyári rádiója viszi illetve szintén egy 2013-as ml is remekül szuperál a telefonnal nem csak beszéd hívásokra használom hanem zene hallgatásra is. Eközben a huawei b2 mindig rajtam van. Illetve egy régebbi sprinterünkben egy nemtudom milyen bt kihangksító van ami szintén tökéletes. Vagy szervízbe küld el vagy tényleg add el.
-
Szpisti
addikt
válasz
Mikor sokat fotóztam a gyerekeimet (kisebbek voltak) direkt volt egy fényképezőgépem erre a célra, aminek nem egy 2-3mm-es lencse volt az optikájában mint a mobilokban. Kompakt gép volt, gyors volt és semmit nem kellett állítgatni rajta. Aztán mikor már csak nagyritkán készültek fotók, eladtam a gépet...
Miért is vettél Mate9-et? Én mielőtt megvettem, annyi tesztet elolvastam róla, amennyit csak találtam, így tudtam mit veszek... Nekem pont elég volt a Samsungból. A Note 4 volt az első és az utolsó Samum.
-
Szpisti
addikt
válasz
Nekem megfelel a kamera, én nem vagyok az a belenagyítgatós típus, néha 10x15-ös papírra szoktam kinyomtatni a legjobbakat, oda bőven megfelel...
Nekem 3 bluetooth kapcsolatom van napi szinten, a saját kocsimban egy Pioneer MVH-AV270BT fejegység, a munkahelyemen egy Ford Transit gyári rádiója (6000 CD) és ugyanott egy SoundFlyBT FMtransmitter a szivargyujtóban, és egyikkel sem szokott semmi gond lenni sose...
És én úgy érzem a Note4-hez képest sokkal jobban kezelhető és sokkal gyorsabb a rendszer, már az ujjlenyomatos feloldás is egy hatalmas ugrás... -
thebear007
aktív tag
válasz
De mondhatnám aztbis, hogy tartozékot nem kapok, úgy kell összevadászni. Nincs egy bolt, ahol lenne polcon, bemennék és elhoznám. Heteket kell várni tempered glassra, autós gyorstöltőre, stb.
-
törölt tag
válasz
Te tényleg elhiszed, hogy van értelme azoknak a biztonsági frissítéseknek? Kb 1 éves dolog ez, előtte nem használtál droidot? Az meg érdekes, hogy Note7re kaptál biztonsági frissítést, én nem kaptam. Vagyis de, az aksikorlátozó volt a "biztonsági".
-
Szpisti
addikt
válasz
thebear007 #4499 üzenetére
Én sem tudom mi a gondod a szoftverfrissítéssel... Note4-ről jövök. Pontosan 2 évig volt az enyém zsír új korától fogva és talán 6 frissítés jött ki rá összesen... A Mate9 4 hónapja van meg, és már 2 update jött ki rá. (Legalábbis nekem.)
Valami nem jól működik a telódon, vagy vársz valami zavaró hiba javítására? -
törölt tag
válasz
Érdekes. Nekem a BT jobb mint az S7-en volt. A frissítés mizériát nem értem. Miért fontos, hogy két szám változzon? Nincs EMUI változás, android verzió is ugyan az.
-
pepetech
őstag
válasz
Bt-re nem tudok választ. D3 a szoftver frissítéssel mi a gond? A legfrissebb az a b156 akkor miért akarnq bárki mást kizudja honnan felrakni? Lehet hogy a funky mrg hasonló romoktol halálozik majd el a telefon. Az m3g hogy a huaeei kevesebb frissítést kap annyit jelent, hogy kevesebb a baj a szoftverrrl. Így nem igényel javítást sem. Nexus, pixel vonal kivételével senki nem fogja a biztonsági dolgokat ráengedni a telefonra. Senki. Még a samsung sem. Mert az is toldozgat foltozgat. S7e a 3. Frissítés után lett titanik és 45 perc néha 1 óra sot-t produkált...
-
emvy
félisten
válasz
thebear007 #4376 üzenetére
Igen. Ugyanez van nálam.
-
rendar
tag
válasz
Jaj neee! Most tervezek Mate 9- et vásárolni, de ha nem tud egyszerre min. 2 Bluetooth eszközt kezelni, akkor nem biztos hogy ez lesz a befutó! Galaxy Alpháról váltanék, annak nem volt gond az ilyesmi, bár iszonyat gyenge volt benne a bt.
-
Aryon87
félisten
válasz
Nalam a H8 csinalja. BT fules rajta van, de az okosorat ledobja. 2-t nem tud megtartani. P8lite detto.
Lg G4 es G5 viszont kepes ra, szal nem az eszkozokkel van a gond. -
Aryon87
félisten
válasz
thebear007 #4374 üzenetére
Tudtommal valamelyik mediamarktban mar ki van rakva
-
mjani1172
addikt
válasz
thebear007 #4372 üzenetére
Off de a P10- nek,és különösen a P10+ nak,nagyon nehéz dolga lesz,szvsz megbuktak.
A samsung nagyott gurított és árban nem szállt úgy el,míg a P10 nem lépett ekkorát.
Nagyon közel kerültek egymáshoz árban,tudásban meg nagy különbség. -
Pongi1975
tag
válasz
thebear007 #4321 üzenetére
A HWThemes mappába bemásolod és újra indítod a telefont.
-
k5.20
senior tag
válasz
thebear007 #4309 üzenetére
Az applikációk között: témák
-
Looserke
őstag
válasz
thebear007 #3970 üzenetére
Tudnál róla fényképet feltenni és nyilatkozni róla mennyire tapad a széleken? Mint már írtam én még nem tettem fel egyelőre.
-
válasz
thebear007 #3886 üzenetére
Én nem látok rajta, próbáltam óvatosan kaparászni az újjammal, de semmi fólia szerű nincs rajta.
-
missz
tag
válasz
Sztem nincs rajta fólia.. Az enyém Telekom, zárt, bontatlan dobozban jött, a kamerán nem volt fólia.. Legalábbis nem látom h lenne
-
Sword
őstag
válasz
Nekem az Asus-on folyton homályos, koszos volt, minden fotózás előtt törölgetni kellett.
-
mjani1172
addikt
válasz
thebear007 #3849 üzenetére
Ha a 20 mp-t használod, akkor teljesen rossz a kép.Én is a 9 mp-t használom, és "segítek" a fókuszálásban. Ez kültéren ok, de beltérben egyszerűen olyan a fehéregyensúly, hogy állítani sem nagyon tudok rajta. Volt egy családi vendégség és mindenkinek narancssárga volt a feje.Hétvégén elmentünk parkettát és csempét nézni, még kézzel sem tudtam úgy állítani, hogy hasonlítson az eredetire. Sőt az automata bár nem jól találta el, kézileg csak rontani tudtam rajta.
-
válasz
thebear007 #3847 üzenetére
Nálam is fent van a 156-os, de csak a közeli fix objektumokat fotózza le jól a teló. Minden mással nagyon elégedetlen vagyok, mozgó tárgyak meg garantáltan mosottak lesznek.
-
válasz
thebear007 #3844 üzenetére
Ezt milyen beállításokkal készítetted? Nekem kisebb mozgástól is egyből mosódik a kép.
-
Muky_
tag
válasz
thebear007 #3428 üzenetére
Közben javítottam a HSZ-t.
a buhera alatt megtalálod a linket! -
Pongi1975
tag
válasz
thebear007 #3273 üzenetére
-
mjani1172
addikt
válasz
thebear007 #3273 üzenetére
Nézd meg a beállítások között.
-
bakosarpi
tag
válasz
thebear007 #3270 üzenetére
Nekem alapból az volt fenn. Üdv!
-
tutaj01
aktív tag
válasz
thebear007 #3254 üzenetére
-
RECSKA
veterán
válasz
thebear007 #3254 üzenetére
Nekem mindhármat...
-
Pongi1975
tag
válasz
thebear007 #3062 üzenetére
Csak telepíteni nem fogja. Már lett írva hogy ezek online frissítések, nem fogja feltelepíteni dload mappából. Ezért kell a proxy.
-
NY_A
őstag
válasz
thebear007 #3062 üzenetére
Nekem nem talált, csak proxyval. Kipróbáltam.
De szerintem ha szedi nélküle is akkor nincs jelentősége, hogy te nem állítottad be. -
NY_A
őstag
válasz
thebear007 #3057 üzenetére
Proxy nélkül nem talál frissítést.
Már én is töltöm. nagyon köszönöm a leírást. -
k5.20
senior tag
válasz
thebear007 #2876 üzenetére
Igen, az is kell tudja az 5A-t.
Már úton van egy darab, amit itt ajánlott valaki, ha megjön, referálok. -
k5.20
senior tag
válasz
thebear007 #2874 üzenetére
-
Hevesjeges
csendes tag
válasz
thebear007 #2870 üzenetére
https://www.huaweishop.hu/huawei-mate-9/tartozekok/4050/minden/?list=1
Talán itt kapsz.
-
Sword
őstag
válasz
thebear007 #2870 üzenetére
Ebay-en találtunk, de csak UK plug-osat.
Esetleg hívd fel a Huawei HU-t, hátha mondanak vmi okosat. -
Looserke
őstag
válasz
thebear007 #2696 üzenetére
milyen tok?
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
thebear007 #2310 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
Ma este kipróbálom -
Looserke
őstag
válasz
thebear007 #2266 üzenetére
Raknál fel róla képet, hogy mennyire illeszkedik és válik el a széleken?
-
mjani1172
addikt
válasz
thebear007 #1779 üzenetére
Kösz.Tényleg csak akkor lehet oda beírni amikor elkezdem. Utána már nem engedi, még módosítani sem, csak ha kitörlöm és újként felviszem.
-
Sword
őstag
válasz
thebear007 #1681 üzenetére
Elvileg rá lehet tenni az EU-s firmware-t is, XDA-n írnak róla. Van egy oldal, ahol némi térítés ellenében egy browseren keresztül megoldható a csere, valami Funkyhuawei a neve.
Erősen csak saját felelősségre, én kihagynám. Megjegyzem láttam már "mit kezdjek a brickelt Mate 9-esemmel" topicot is, szóval....
-
mentos
tag
válasz
thebear007 #1546 üzenetére
Mármint a gyári tok? Amíg nem a telefont karcolja nem zavar. Meg nem azert van? Nekem semmi bajom vele eddig, egy karc sincs rajta, kivéve 1 a sarkán mivel egy szép eséstől már megmentett, és még a hátán is csúszott de annak nyoma sincs, láttatja a teló alakját és színét, szoval szerintem tökéletes, de mondjuk sok tapasztalatom nincs ilyenekkel. Eddig sosem tokoztam.
-
Sword
őstag
válasz
thebear007 #1462 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy farmer első zsebbe befér-e majd, van egy gyanúm, hogy nem
Persze, mindenkinek másra kell. Nekem csak hordozáskori védelem kell, a többire általában tudok figyelni.
Tény, hogy "csúszós" telefon, de az alu unibody már csak ilyen. -
ChuckyCheese
tag
válasz
thebear007 #1413 üzenetére
Akkor áldom a nevét!
Egyébként tudna mondani valaki normális böngészőt? Mert bármelyiket teszem fel, mindegyiknél az van kiírva az energiafelhasználásnál, hogy túlzottan nagy.
Most vagy a rendszer aggódik túlzottan, vagy tényleg mindegyik ilyen.
Ugyanígy vagyok a mail kliensekkel is. Nem tudom melyik a tuti. -
migabi24
nagyúr
válasz
thebear007 #1387 üzenetére
Az a navi szoftver kompenzációja is lehet, egy gps test program mutatja a valós adatokat
-
Szpisti
addikt
válasz
thebear007 #1281 üzenetére
Semmit nem tett fel. Mire gondoltál?
-
Szpisti
addikt
válasz
thebear007 #1279 üzenetére
-
mjani1172
addikt
válasz
thebear007 #1228 üzenetére
Kösz.
Akkor csak az enyém volt olyan hogy lekapcsolt.Most már nekem is folyamatosan világít.
Más. Az akksi az tényleg nagyon jó.
-
kox2
csendes tag
válasz
thebear007 #1212 üzenetére
-
SzaZso007
tag
válasz
thebear007 #1143 üzenetére
Félreértesz(-tetek). A jpg kép szép éles, ha belenagyítok látszik élesen a fókuszterület. A dng kép egy merő homály, nincs egy éles pontja sem. Se középen, se fent, se oldalt... Lementi az állományt egy pillanat alatt, de vissza nézni nem lehet? Nincs hozzá codec a saját készülékben? NA NE MÁR! - A tesztben is szerepelt, hogy milyen erős a hw. a videóhoz, amit simán vissza is játszik. Egy sima képhez kevés? Hát mi a francból tömörít jpg-be, elektromos hópehelyből, vagy a nyers adatokból? Én eztetet nem érteni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
thebear007 #1108 üzenetére
Nem kell egy telefont megvenni, hogy az embernek meg legyen róla a véleménye, pláne ha már látta és próbálta. Egyébként igen, mivel volt Note 7-em, ezért írtam a Note 7 topicba hideget-meleget.
Vagy azt akarod ezzel mondani, hogy akinek nincs Mate 9, annak kuss van?
Egyébként meg nem szakértőként írtam , tudsz te olvasni? Kizárólag egyetlen tulajdonságáról írtam, ami nem tetszett. Hú... de akkor tudod mit? Ez a tökéletes telefon, használjátok egészséggel. Aki a kritikát nem tudja kezelni, az ne fórumozzon, hanem menjen játszótárra. Részemről lezárva.
-
emvy
félisten
válasz
thebear007 #1108 üzenetére
Siman lehet az is jo dontes. En azt veszem eszre a Mate9-el, hogy csomo funkcio nincs meg benne, mint ami pl. az S7-ben megvolt, viszont nehany dolog meg az S7-ben nincs meg. Aprosagok, mittudomen -- beepitett dokumentumszkenneles a foto-appban, vagy gyors ujjlenyomat-olvaso (az S7-ben levo sokkal lassabb es pontatlanabb). Nekem a Mate9 az valami miatt pont jo (eltekintve a bugoktol
)
Abszolut azon mulik, hogy mik a preferenciak (ugyanigy van az iOS-szel is -- akinek az jon be, annak tokmindegy, hogy mennyivel vekonyabb a kava, stb. -- ha az kell, akkor az kell).
-
magicbox
senior tag
válasz
thebear007 #1068 üzenetére
Én már 6 éve benne vagyok ebben a flottában, csak hosszabítgatok hűséget 2 évente, így oldom meg a telefon cseréket. Illeve a párom is benne van, így tudunk variálni, hogy mit hozzunk ki. De nekem sajnos 200 volt. Csak kapjam már meg...
-
emvy
félisten
válasz
thebear007 #852 üzenetére
Az S7-em pontosabbnak tunt.
-
SzaZso007
tag
válasz
thebear007 #807 üzenetére
Félre értettél. A 128 GB-os verzió felől érdeklődött. Ahol azt eddig láttam, ott nem volt feltüntetve az adatlapon. Az európai piacra szánt 64 GB-os modellekben aktiválva van. Később talán lesz itt is hiper mega szuper tárhelyes verzsön is...
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
thebear007 #788 üzenetére
az jo, mert ez is fontos.
Beleszerettem en is ebbe a keszulekbe, de megvarom ugyvolt hogy lessz 6 Gb RAMos is belole ..Ugye ? -
mjani1172
addikt
válasz
thebear007 #770 üzenetére
Szia!
Lehet eltévedtél de a OP3-ról volt szó.
Ők nem szeretnek számlát adni, nem a honor.Egyébként tegnap mikor átvettem a T-mobile-os folyamatosan okoskodott,de azt is benyögte hogy van mindenhol raktáron rendelni nem kell.
-
törölt tag
válasz
thebear007 #665 üzenetére
Ennyit ér, hogy még csütörtökön megrendeltem. :/
-
ToXeN
tag
válasz
thebear007 #651 üzenetére
Nekem a GLS azt írta emailben, hogy délig megérkezik a Duna Plázába a rendelésem. A Telekom oldalán meg az van, hogy a "futár kiszállításra átvette".
-
komarci
tag
válasz
thebear007 #645 üzenetére
Sziget auchan. Szigetszentmiklos.
-
DarkStalker7
csendes tag
válasz
thebear007 #607 üzenetére
Nekem is, de holnap azt mondták, hogy a GLS fog küldeni emailt, hogy szállítás alatt, szóval ne aggódjatok, meg fogjátok kapni.
-
ToXeN
tag
válasz
thebear007 #607 üzenetére
Személyes átvétel Pesten és nekem is szállítás alatt.
-
törölt tag
válasz
thebear007 #582 üzenetére
-
Sword
őstag
válasz
thebear007 #368 üzenetére
Igen, így lesz. Az előfizetés viszont nem céges, azzal buknam az áfát, de van kamatymentes reszlet + hangfal.
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #367 üzenetére
Amúgy ha le tudod írni az ÁFÁ-t, akkor nettó 180 körül veszed, az azért már kellemes. Nekem így kb. 130-ban lesz.
-
mjani1172
addikt
válasz
thebear007 #363 üzenetére
Várható volt
-
Sword
őstag
válasz
thebear007 #358 üzenetére
Itt legalább odaadom van írva.
-
Sword
őstag
válasz
thebear007 #352 üzenetére
Ez van ott:
Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Card slot
microSD, up to 256 GB (dedicated slot) - single SIM
microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) - dual SIM -
törölt tag
válasz
thebear007 #351 üzenetére
En beszeltem az ugyfelszolgalattal, mert ugye ok mar latjak mennyi lesz a telefon ha alairok meg 2 evre, de en meg nem...azt mondta a holgy,hogy 110 lesz a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest