- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben-1971
tag
válasz
Leslie1966 #6361 üzenetére
Na igen. Volt már itt a fórumban is emlékeim szerint (Bár lehet a 8-as fórum volt) akinek megvonták a garit a szervízben, mert kiszúrták hogy belepiszkált szoftveresen.
-
Gaben-1971
tag
válasz
Tekergő82 #6322 üzenetére
Mielőtt bármit csinálnál, jelentkezz ki minden fiókodból és nyomj egy hard resetet.
ezzel elkerűlheted azt a szívást amibe én belefutottam.
Ez alapján meg tudod csinálni:
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3593108Ha nincs bootloader nyitó kódod, a Mate8 fórum összefoglalójában van egy príma leírás hogy tudsz szerezni.
Ezzel a módszerrel amit linkeltem, teljesen szűz, zárt bootloader-el ellátott telefont fogsz kapni.Ha nincs bootloader nyitókodod, akkor azt a DC-Unlokcer oldalán 1200 Ft(4 Euro)-ért tudod megszerezni.Azt mentsd is el majd.Az xda-s lnken amit küldtem a manual update package résznél 3 zip-et kell letölteni és egy mappába kibontani.Az egyik a
HWOTA_2017050101_Base.zip
2.
Ha windowsos gépen akarod csinálni akkor
HWOTA_2017050101_Windows.zip
Ha linuxon akkor:
HWOTA_2017050101_Linux.zip
3.
Mivel neked MHAL29 van akkor ezt:
HWOTA_2017050101_MHA.zip
Ezeket EGY!!!!! mappába kell kicsomagolni (nevezzü update mappának) .Először a base zipet utánna windows, végül a telóét. mikor kérdezi hogy felűl írja e a mappa tartalmát, okézd le.
Ez csak egy része annak ami neked kell. Szükséged lesz még a romra, ami szintén 3 zip fájl lesz, de átnevezni kell stb.
A 3 zip file a frissítéshez:
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1366/g104/v68165/f1/full/update.zip
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1366/g104/v68165/f1/full/public/update_data_full_public.zip
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1366/g104/v68165/f1/full/hw/eu/update_full_hw_eu.zipAz első neve update legyen
A public zip fájlt átnevezed: update_data_public-re
a Hw-s zip fájlt átnevezed: update_all_hw-re
ezt a 3 zip fájlt bemásolod a külső sd kártya gyökerébe egy HWOTA nevű mappába.
Ha megvagy mindennel, megnyitod a update mappát a gépeden amibe kicsomagoltad az első 3 zip fájlt.
Elindítod az update.bat-ot. a telefont kikapcsolod, majd a hangerő le gombot nyomva tartva rádugod a gépre. Ha minden jól ment fastboot módban elindúl a teló, a program felismeri, onnantól kezdve egyszerű a dolog, a progi lépésről lépésre végigvezet a folyamaton.
video -
Gaben-1971
tag
válasz
bokarcsi71 #6250 üzenetére
Nincs mit.
-
Gaben-1971
tag
Ingyenes a playben.
Gyakorlatilag mindet átrámol. -
Gaben-1971
tag
válasz
bokarcsi71 #6247 üzenetére
CLONEit.
-
Gaben-1971
tag
Nekem rebrand után 126 volt. Viszont nem volt opció. Azonnal a 182-re frissített....
-
Gaben-1971
tag
válasz
Leslie1966 #6196 üzenetére
Mire gondolsz?
-
Gaben-1971
tag
Szerintem a hétvégi kínlódás vetett neki kicsit. Össze akadhattak a driverek.
-
Gaben-1971
tag
Kérdésem lenne.
Miért nem látja a gépem a telefont rendesen? A Hisuite látja rendesen, a sajátgépnél viszont csak egy üres cd meghajtónak látja..... -
Gaben-1971
tag
válasz
tothjani81 #6149 üzenetére
Én muszály voltam piszkálni.
Viszont. Amennyiben nem bánja a társaság, ha előbb nem is, hétvégén össze dobok egy összefoglalót, leirással, linkekkel egyetemben.
Hátha valakinek jól jön még. Működik a dolog, Az FRP lock az én balfa..ságom volt szerintem. -
Gaben-1971
tag
válasz
Leslie1966 #6119 üzenetére
-
Gaben-1971
tag
válasz
Leslie1966 #6113 üzenetére
Egy Chimera nevű szervízprogival. A huaweiblog.de oldaról szedte le a romot. Mivel a huawei honlapján nincs hozzá.
-
Gaben-1971
tag
Szóval.
Teljesen gyári állapotban van a telefonom.
Viszont. Egy jótanács. Ne vegyetek úgy nyitott bootloaderes Mate9-et, ha nem adják mellé a nyitó kódot.Vagy ne akarjátok vissza állítani a gyári állapotot.
Ugyanis én így vettem. Megvettem a kerditet a DC unlockerhez, szépen végigmentem a lépéseken a leirás szerint. Ki is olvasta a kódot, viszont cserébe vissza is zárt a bootloader+FRP lock. Ergo, semmi sehova. Csak eRecovery vagy fastboot mód. a HWOTA sem ment, mivel kidobot az FRP lock miatt. Az FRP tőrlése viszont 15 kredit lett volna a DC unlocker programmal.... Ami kidbott pénz lett volna, ugyanis nem oldotta volna fel ........
Szerencsémre egy kedves szervizes barátom megoldotta a dolgot. most minden patent. De azért kaptam tőle hideget-meleget rendesen.... -
Gaben-1971
tag
Holnapig felfüggesztve a projekt. Csak holnap lessz nyitóhódom.....
[link] -
Gaben-1971
tag
válasz
Gaben-1971 #6091 üzenetére
A Mate8 topic összefoglalójában részletesen le van írva....
-
-
Gaben-1971
tag
Na, elvileg összejön a dolog. Már csak a bootloader nyitókódra várok a DC unlockertől.
Mondjuk ami pozitívum, lehet sms-ben is fizrtni náluk... -
Gaben-1971
tag
válasz
mjani1172 #6084 üzenetére
Hívnám én szivesen. CSAK! Nincs telefonos elérhetősége a szervíznek.
A huawei honlapja szerint, bármi gondod van csak az ügyfélszolgálatot tudod hívni.
Nem azért hívtam hogy most ő lépésről lépésre mondja el hogy tudom vissza szoftverezni a telóm.
Azt tudta hogy meg tudják csinálni a szervízben, nem ezen volt a hangsúly. Hanem hogy minek a számla egy fizetős javításhoz. Mikor én magam elmondtam neki, buherálva lett a telefon, ergo nem él a garancia, fizetős javítást szeretnék.
[link] -
Gaben-1971
tag
válasz
pepetech #6078 üzenetére
Felhívtam a Huawei-t. Lehet érdekes lessz a dolog. Közölte az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy kellene a számla a telefonról. Mondtam neki hogy nem garis hanem fizetős szoftverezés kellene, azt mondta akkor is.
Hogy mi a viharnak akkor azt nem tudom. A József körúti a nagyszervizük. Mondta vigyem be oda hétfőn, próbáljam meg számla nélkül leadni a telefont javításra. -
Gaben-1971
tag
válasz
Leslie1966 #6074 üzenetére
Én is csak addig akarom ba..tatni amíg vissza nem állítom gyári állapotra....
Nem szokásom rootolni, de ez már így kerűlt hozzám.. -
Gaben-1971
tag
Szóval. Megvan a módszer, viszont. Le kellene tőltenem 3 zip file-t innen [link]
De egyszerűen nem tudom leszedni. Itt [link] a leírás, de ehez az én ékes (töredékes) angolom kevés....
Azt kibogarásztam mit kell csinálni, de ez a letőltés az őrületbe kerget....
Valaki megnézné akinek az angol nyelvtudása nem hagy kivánni valót maga után??
Hiába nyitom meg a filelist-et, ott elakadok... -
Gaben-1971
tag
válasz
Leslie1966 #6038 üzenetére
Tudni fogsz mindenről.
Eléggé pitbull természetem van, rámragadt a kutyámról(staffi lelkem). Addig úgysem nyugszom amíg nem sikerűl.
-
Gaben-1971
tag
válasz
Leslie1966 #6033 üzenetére
Akkor a kérdésem.
Hogy működik? -
Gaben-1971
tag
válasz
Gaben-1971 #6026 üzenetére
Na, ez nem jött be, 55-nál kivágott a frsítőből erroral.
-
Gaben-1971
tag
Sziasztok.
Most tettem szert egy ilyen telefonra. MHA-L29. A "gondom" hogy rootolva van, és főzött rom van rajta.
Szeretném vissza állítani gyári állapotra.
Jól olvastam hogy elég leszednem a stock romot hozzá, dload mappápa be, és úgy leszoftverezni?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest