- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz
vwpolopg #9207 üzenetére
Szervusz!
Mert az teljesen normális hogy egy "ekkorra" cég mint a Huawei nem képes egy időben egy fajta modellre kiadni az adott frissítéseket ugye?
Szerver túl terheltség??Mitől a mate 9 frissítéstől??
Nem az új rendszert (Oreót) várjuk/vártuk páran hanem egy szaros biztonsági frissítést..... Konkrétan még Augusztus 5.-ikei az utolsó biztonsági frissítésem! (Még a vodások közül is van aki B197-en van míg én a szaros gyári független telefonommal B194-en vagyok és hiába keresem a frissítést.... mert nincs elérhető!)
De hát azt is lassan már sorszám alapján osztogatják. Vegyek én is akkor Pixelt??
Hát kicsit bánnom már hogy nem azt vettem... -
bezo076
tag
válasz
vwpolopg #9203 üzenetére
Gondolom nem baj ha ennyit kiadsz a telefonodra ès szeretnèd,hogy naprakèsz legyen szoftveresen.Talán mèg a hibajavításokat is megkapnád időben...
Talán ez elvárható egy prèmium kategoriás telefonnál...
Szerintem az összes topikban van sírás a frissítèsek miatt....nem nálunk van csak ilyen. -
-
törölt tag
válasz
vwpolopg #1923 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy az ilyenek kilövik a tokhasználatot? Tok felnyomja ha teljesen kiér a szélére, ezért is nem értem a siránkozást a teljesen fedő fóliáért. Persze a Nillkin már vicc kategória... Gyári fólia méretében kéne üveg.
(#1912) tnilabk: Elárulod, hogy pontosan mi az ami miatt ennyire kéne a root?
-
-
vwpolopg
őstag
válasz
vwpolopg #974 üzenetére
Na, felhívás a Huaweit. Azt mondták azzal járok a legjobban, ha 14 napos elállás keretében visszaküldöm a telefont, de ez azért nem ilyen egyszerű... Előfizuhoz vettem, hűséghosszabbítással, illetve ott a HK hangfal is... Olyan opció nincs, hogy visszaviszem egy Telekom üzletbe és kicseréltetem a telefont egy másikra a 14 napon belül?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest