- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tav-Csoves
őstag
A javaslatom nem csak Neked szól, hanem a Többieknek is.
a.: Amikor grafikont akarunk csinálni, törekedjünk arra, hogy az, kb 10% alatti töltöttség esetében a legcélszerűbb szemléltetni!
b.: a szemléltetésről: Ugyanis ilyenkor a különbség a szélső értékek felé megnő, és jobban láthatóvá vállnak a kisebb értékek.
b.: kevesebb érték: Ha továbbiakban is 50% feletti használatról készítünk pillanatfelvételt, elvésznek az olyan folyamatok listázása, amelyeket jellemzően csak délután szokott az ember végezni, és amelyek működésétől, vagy funkciójától függően a nap csak bizonyos időszakában, vagy a funkciót aktívvá tevő esemény létrejöttekor lép életbe.
c.: életbe lép: Ugyanis ezek a folyamatok, amik a korai mérésszakaszból kimaradnak, döntően befolyásolják a készülék két töltési ciklus közötti használhatóságát.kali! -> jól, jókat írsz!
-
Nem sokat fogyaszt, nem az a baj, ha úgy volt használva, hogy a kijelző után az a második, mert arányában sokat volt tétlen a rendszer, akkor azzal nincs gond.
Így már látszik, hogy nem a mobilos térerővel volt a gond, én wifi kapcsolat nélkül is kipróbálnám, mert sok olyan folyamat és alkalmazás van, amik alapesetben wifi útján forgalmazhatnak, olyankor szinkronizálnak, frissítéseket ellenőriznek.,..stb., de mobilneten nem, az is ad majd támpontot, hogy úgy miként viselkedik a rendszer.
Én inkább az androidrendszer miatt aggódnék, hogy az az első helyen van, ráadásul annál nehezebb kiszúrni a problémát, mert többszörös folyamat, szinte bármi megbújhat benne, ami (feleslegesen) pörgeti. -
dutrás
őstag
Vedd ki a kártyát. Ha tudsz másik mobillal hotspotot csatlakozást adni akkor a telefonáláson kívül minden műveletet a Mate-en végezz. Ha wifin lóg egész nap az is jó. Netezés e-mail játék meg egyebek. Így ki lehet szűrni hogy a mobilhálózat tekeri e nálad az akksit. A cella készenlét nálad az első volt a hardverek között holott inkább a kijelzőnek kellene.
-
dutrás
őstag
Nem tudom hogy a Mate 9 működik e sim nélkül a simlock miatt. Ha van tartalék telefonod próbáld ki sim nélkül. Használd ugyan úgy mint eddig csak most nem tudsz hívni. Hotspotra is rácsatlakoztathatod hogy legyen szinkron folyamatosan. Így ki lehetne zárni egy két dolgot.
-
Sword
őstag
Én vettem Nillkin-t anno, kelemes vékony, kicsit "csúszós" műanyag. Integrált fém lappal a mágneses autós tokhoz.
Ezt, innenMivel nem esett le a telefon, nem tudom, hogy megvédené-e.
Volt bőr tokom hozzá kártyatartóval.
De leginkább pouch-ot használok, tok nélkül (sima olcsó neopren), mert továbbra is úgy gondolom, hogy nem azért veszek egy 200 ezres telefont, hogy a kínai tokot fogdossam. Más kérdés, hogy ha valakinek az életvitele, munkája miatt muszáj. -
choco01
addikt
Ezek kb. egy árban vannak, egy a beszállító..ezek az üzletek azok.
Talán most a notebook.hu-n a legolcsóbb 180.000ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia