- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyeklenyukk
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani hívásrögzítöt, ami jó hangminőségben rögzít? A 9-es android óta ez egy kicsit nehezebb ugye? (tegnap költöztem vissza ebbe a telóba, volt egy fórumtárs által ajánlott alkalmazás, de már nem emlékszem melyik volt az, meg két év alatt változhatott is a dolog...)
köszi! -
nyeklenyukk
csendes tag
Istenem de szívesen vitáznék veletek, hogy ki mennyire nézett utánna a dolgoknak. Meg ki miért és milyen indokból vett telefont. És miért arra esett a választás amire.
De kb mintha szifonról indítanék vitát az ő topicjukban. Beképzeltek marhaságokat, és azt hajtjátok.
Ha nem írom többség nem is tudja hogy pl galileo képes teló. Meg hogy gesztus vezérlés...
Tényleg jó lenne egy igazi vitatopic amolyan Mucsi stílusban, mert már kb ott tartok.
De inkább hagyjuk a fenébe.
Részemről ennyi . -
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
pepetech #5158 üzenetére
Ha lett volna HTC vagy LG ebben a kategóriában dual simes, akkor azt vettem volna. Zenehallgatásra ma is az M7-et használom....
Bár nem jeleti azt, hogy akkor nem abban a topicban "hisztiznék".
Sajnos nem találtam képet ahol egymás mellett van a négy készülék, de majd holnap megismétlem a tesztet.Nekem 4 év alatt max 2 telefon fordul meg a kezem alatt (inkább másfél), csak meg kell találni azt a pontot ahol kompromisszumra vagy hajlandó! Viszont ahogy megy fel az ár, fogy a kompromisszum készség!
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
jozsef_pecs #5154 üzenetére
Nah végre!
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
#35723520 #5152 üzenetére
Igazad van senki nem tartott pisztolyt.
Ok. Nem jövök a G4-el.
DE:
"Nem látja a Galileo holdakat. A többit látja? Igen. Működik, navigál? Igen. Nyomvonalat rögzít? Aha."
2007 végén asus p535 is tudta!! (igaz a sebesség hagyott kívánnivalót maga után.) Azóta majd 10 év telt el.... -
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
nyeklenyukk #5149 üzenetére
"Ha lehet ne lakásban próbálj navigálni
. Egyébként nekem lakásban 6 métert hozott ez egy 3 emeletes ház és a garázsban néztem."
Kb ez a stílusú hozzáállás az ügyfélszolgálat részéről. Na ez tette be a kaput!
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
pepetech #5137 üzenetére
Komolyan nem értelek titeket!
Ha elvállaltok egy munkát, megkéritek az árát, esetleg vmi jövőbe mutató dolgot is belevesztek a melóba, utánna megteheted azt, hogy gond esetén a kekeckedő kuncsaftot lerázod???!!!
Mondjuk villanyszerelő elvállalja a villamos hálózat kiépítését, + napelem inverter üzembehelyezést, és annak nem megfelelő a hatékonysága! Pedig prémium kategória. Akkor nem reklamálsz??
Vagy ha étterembe Vaddisznópöri helyett sima sertés pörit adnak. Nem reklamálsz?Értem már hogy fél év alatt miért nem sikerült nekik orvosolni ezt a problémát. Egész egyszerűen nem tudnak róla.... Csak én vagyok az a baromarc aki elvárja, hogy működjön minden, amit állítanak róla.
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
#35723520 #5134 üzenetére
Amennyiben a kávéfőzés a specifikációi közt lenne, akkor igen, megálna az élet. De mivel a bőszen beígért Galileo kompatibilitás is el lett felejtve, az is sokat tesz a latba. Mikor december közepén cikkezgettek róla, még bőszen állították, hogy két készülék máris kész együttműködni a rendszerrel. Az egyik a Mate 9 volt!!!
Ja és amennyiben az ügyfélszolgálat segítőkészsége annyiban kimerül, hogy nyomj egy resetet a két hetes telefonodon, mikor épp belaktad volna, bizony számomra sok mindent elmond a cég hozzáállásáról!!! -
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
mjani1172 #5122 üzenetére
Köszi a tippet! Így működik, de csak készenléti képernyővel. Kikapcsolt, vagyis sőtét kijelzővel nem műkszik! Ráadásul tényleg nagyot kell rá koppintani!
Na jó skacok, és úgy gondolom, hogy vissza térek a G4-emhez. Kb harmada áron fele ennyire sem idegesítettek a hiányosságai!!!
Ha valakit érdekel, 170-ért eladom, Dodozában, kártyafüggetlenül, eu piacos, nem szürke importos, 3 év garival, számlával. Április 5-én vettem.
Ja! És dual simes. -
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
pepetech #5116 üzenetére
Nem működik a képernyőmetés ezen módja sem. Próbáltam lezárt képernyővel, készenléti képernyővel, nyitott képernyővel, koppintással, koppíntás nélkül, csak betűvel, qrrva határozottan, de semmi. Hozzáteszem G4 -em volt előtte, de ott tudtam hogy kell?
A z ügyfélszolgálat meg simán leráz, hogy csináljak rajt egy resetet.Nem vagyok egy zseni, se programozó, de ha egy új telefonon nem működik valami, az mitől javulna meg, ha resetelem???
Ettől föggetlenül megcsináltam, meg is szivattam magam, most mindent állítgathatok vissza, persze a probléma azzal nem lett megolva.
Kezd dühítő lenni a dolog, ráadásul ha náluk ilyen a terméktámogatás, már bánom is hogy váltottam. Ennyi pénzért meg pláne!!! -
nyeklenyukk
csendes tag
Nos ugyfélszolgálat válaszában nemes egyszerűséggel leráztak egy nyomj egy gyári visszaállítást dumával. (tudnám minek resetelni egy két hetes készüléket)! Szóval megcsináltam de se GALILEO, SE GESZTUSVEZÉRLÉS!
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
nyeklenyukk #4718 üzenetére
-
nyeklenyukk
csendes tag
Valamiért nem töltötte fel a screenshoutot. A gesztusvezérlés....
-
nyeklenyukk
csendes tag
Nektek ez működik?
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
buszman75 #4630 üzenetére
Automatic Call Recorder Pro-t használok (5.26 v), talán eddig ez a legjobb, de a hívott fél hangja, még mindíg kb fele olyan hangos, mint a saját. Lg G4-en tökéletesen működött. Kipróbáltam Samu A5-ön, azzal is tök jó.
De mint észrevétel megjegyezném, mindkettő műanyag házas, és a zajszűrő mikrofon a felső élen van, nem mint ezen, a hátlapon.
Gpst vki próbálja le legyen szíves!
Nekem csak Gps-t és BeiDou-t látja. Se Glonass, se Gallileo!!!
Gps Satellites Viewer - rel. -
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
magicbox #4624 üzenetére
Jolvan én voltam a hülye. Ha nincs kiválasztva alapértelémezett hivó sim, akkor megjelenik a két hívásindíto zöld ikon a tárcsázóban.
Most már csak a GPS részben kéne rendet rakni. De talán fw. frissítéssel javítják. Egy ismerősömnek is ez van, és ugyanúgy n em látja sem galileot, se glonasst!
Hívásrögzítésre ki milyen progit használ? Szerintem messze van a másodlkagos mikrofon a beszéd hangszórótól, és ezért halkan veszi fel a hívott fél hangját. Ezzel kapcsolatban észrevétel? -
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
ficus10 #4618 üzenetére
Én a GPS Satellites Viewer - t is próbáltam, meg másik két progit is.
De amit próbálsz, azon is külön jelzi. Valahol opciók közt meg tudod nézni melyiket hogy jelöli.
De én asszem most fejeztem be ezzel a készülékel. Két kártyás kinek van? Minden hívás előtt ki kell választanom hogy melyik simmel akarok hívást indítani(melyik az alapértelmezett hívó?)? Mert nem mindíg ugyanazzal akarom indítani!!!
Ha ez így van, visszaveszem gyerektől a G4-emet.!!!! Ez nagyon gagyi megoldás! Ha így van. -
nyeklenyukk
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nem látja sem a galileo, sem a glonass műholdakat sem! Nálatok mi a helyzet?
Hívásrögzítésre ki milyen progit használ? -
nyeklenyukk
csendes tag
Sziasztok!
Most mi a helyzet a Galileo műholdakkal? Mert három programból egy sem látja....
Ki milyen hívásrözítő progit használ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest