- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
válasz
supertrezi #14928 üzenetére
Az biztos hogy ez nem az Oreo!
- Már mint az B584
Bár látom senki se válaszolt neked. Engem érdekelne, hogy sikerült-e felraknod?
Ha igen, hogyan illetve mik a tapasztalataid ?Nekem is jelenleg B581 van rajta és én is szeretném frissíteni B584 re
Köszi a választ előre is
-
csocsoszán
őstag
válasz
supertrezi #14924 üzenetére
Én azt a tanácsot kaptam, hogy "felejtsem el"!
("Csak a gond van vele"!) -
csakcsak
csendes tag
válasz
supertrezi #14492 üzenetére
És azt, hogy tudom feltenni?
-
hito
nagyúr
válasz
supertrezi #12052 üzenetére
Köszi!
-
Zototh64
őstag
válasz
supertrezi #11578 üzenetére
Szerintem sem rossz.
Mondjuk most csináltam délután egy full wipe-ot, mert mikor tettem fel a 7-et, hétköznap este és pár dolgot vissza állítottam, idő hiány miatt, azok kicsit lassabban mentek, majd most meglátom. Plusz felszabadult sacc 2giga helyem. Jó sok szemét lehetett benne, vagy 3 hét alatt. -
iceQ!
addikt
válasz
supertrezi #11572 üzenetére
2 sim kártyád van? Wifi + mobilnet aktív egész nap? Bluetooth kapcsolattal mi újság, van valamilyen eszköz csatlakoztatva?
-
japunk
aktív tag
válasz
supertrezi #11444 üzenetére
Ha ez a build szam vegi karaktereket jelenti akkor en B180-on allok...
-
BurgBurg
tag
válasz
supertrezi #11344 üzenetére
2 év garis. Tavaly vették, szóval 2018. 04 hóig garis. Amugy minden frekvencián működik, nincsennek kínai karakterek? Applikációk? A google play is megy rajta? Szóval olyan mint az EU 95%-ban?
-
Tomtotom
senior tag
válasz
supertrezi #11345 üzenetére
De helyette van gyári képernyőzár a kisalkalmazásokban. Ki lehet tenni a kezdőképernyőre(főoldalt hosszan nyomod, kisalkalmazások, képernyőzár).
-
berigazek
őstag
válasz
supertrezi #11231 üzenetére
Csak az update fájl mindig az SD kártyáról vagy belső tárhelyről való telepítéshez...én mindig úgy csináltam..Csak KangVip-et telepítettem mindig külső SD kártyáról TWRP-ből.
MADcat
Ugye ugye?
-
DzsonKonor
tag
válasz
supertrezi #11231 üzenetére
Báttya! Itt a pontos leírás!
Használd egészséggel:
[link]
Ha ez alapján nem jön össze, akkor semmikor se fog... -
-FreaK-
veterán
válasz
supertrezi #11218 üzenetére
Igen, én így csináltam, B560-ról mentem vissza (rossz telepítés) B192-re, majd újra B560, ezúttal gond nélkül.
Tényleg egyszerű és gyors módszer. -
berigazek
őstag
válasz
supertrezi #11046 üzenetére
Köszike,nincs mit,ameddig élni fogok és amiben tudok segíteni segítek is mindenkinek
-
berigazek
őstag
válasz
supertrezi #10263 üzenetére
-
Tin
veterán
válasz
supertrezi #10253 üzenetére
nézd, tény, hogy a mate 8 telefon-hangszórója kb maxon is csak kicsit hangos, inkább normális. az is igaz, hogy ha jól teszed a füledhez, pont a hallójáratba, akkor ez utcán is elég. és az is, hogy ha sokat telózol, ekkora tepsinél jobb a BT headset. de mondom, szerintem ez se akkora gond.
viszont minőségben, szolgáltatásban, hozzáadott értékben... szóval emiatt fikázni a huawei-t... tud annyit, mint egy iPhone, sőt, aztán feleannyiba kerül... vagy még kevesebbe.
-
Sziszak72
csendes tag
válasz
supertrezi #10232 üzenetére
Nem hangszóró hiba. Írták, nem acélos. Hát nem.
gsmarena.com-on utólag láttam 10 telefon hanszóró, ill. hívás tesztjét..
Mondanom sem kell, sereghajtó, sajnos...Mate 7 is bőven megelőzi..
Mivel a 7-essel ilyen gondok nem voltak, nem hittem, hogy egy újabb szériát így elszúrnak.
-
csocsoszán
őstag
válasz
supertrezi #9677 üzenetére
Bizony én sem adom el, hiába van már úton a "drágaszágom"! Sokáig nézelődtem mire tudnám lecserélni, de csak ez jöhetett számításba [link]ebből is a 6/256.
Mate 9 "kisebb" kijelző 2.54mm átmérőben, nem sok de mégis. Nekem inkább nagyobb legyen.
Kisebb aku idő [link] azért ez kevesebb!
A választásom 1.7mm-el magasabb és 1.3 mm-el szélesebb külméret. Viszont 0.44 collal nagyobb, így 11mm-el nagyobb átmérőben a kijelző. [link]
Lehetet volna xiaomi mi max, de az gyengébb hardver. Ez viszont antutuban. Na ez kicsit hosszúra sikeredett! Viszont szerintem hasznosak a linkek![link] -
válasz
supertrezi #9524 üzenetére
Szintén zenész. Nekem még karc sincs rajta. Bár én mindig vigyázok rájuk.
-
count_zero
tag
válasz
supertrezi #9372 üzenetére
Igazából szabadon konfigurálhatónak kellene lennie e bilentyűkiosztásnak már kezdetektől. Csak akkor nem lehetne pénzt kérni billentyűzetappokért.
-
berigazek
őstag
válasz
supertrezi #9372 üzenetére
..háááát...
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
supertrezi #9084 üzenetére
Egy rész azért mert ez az ár érte nagyon nevetséges.Másrészt amikor vetem 172e volt aztán le ment 145e-re aztán vissza ment 175e-re és most meg 105.Nem hinném hogy a Mate 9 le nyomná az árát mert a P9 Plusz meg a P9 is nagyot esett
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
supertrezi #8892 üzenetére
Igaz, de az a 0,1 coll semmi ahhoz kepest, amennyivelnkonyebb megfogni...
Meg egy dolog kimaradt az elozo kis irasombol a jatekon kivul (nem jatszom telefonon... sem) meg pedig az, hogy erezhetoen jobb a memoriakezeles, (multitask) mivel eddig nem talalkoztam pl. weboldal ujratoltessel, viszont a 8-nal ez gyakran elofordult.
Nyilvan ez osszetett kerdes, de a tobb memoria es az andriod N szerintem ami "tehet" errol.
-
count_zero
tag
válasz
supertrezi #8878 üzenetére
Ha ez tényleg ilyen lesz, akkor sohasem lesz Nougatom ezen a telefonon. Ez szimplán marhaság. Az értesítési rendszer az egyik olyam dolog, amiben az Android hagyományosan jobb volt az iOS-nél, de verzióról verzióra válik egyre koncepciótlanabbá, a Huaweinek pedig sikerült még külön is rontania rajta
-
electro91
tag
válasz
supertrezi #8553 üzenetére
Valoszinüleg az lesz a baj play szolgáltatások ette a legtöbbet az aksiból az éjszaka a mate8 lefrissitette és helyre állt most lefrissitette a p8 lite is és eddig úgytűnik az is megjavult.
-
Tomtotom
senior tag
válasz
supertrezi #8548 üzenetére
Régebben ki lehetett. Most nincs 3 pöttyös beállítási lehetőség. Sajnos jó szokásom, hogy hosszan nyomom a home gombot
-
jksx
senior tag
válasz
supertrezi #8541 üzenetére
Hogy kell ezt előcsalni, mert én hiába nyomkodom?
B180-as rom van fent. -
MárkyMárk
tag
válasz
supertrezi #8309 üzenetére
Nagyon köszönöm, végre sikerült! Én erről a menüröl nem is tudtam! Nagy vagy! 😁
-
iceQ!
addikt
válasz
supertrezi #8229 üzenetére
Ja igen nekem 320 van
-
Zototh64
őstag
válasz
supertrezi #8026 üzenetére
Csak az a borzasztó, az egészben, hogy ezt egy Samuból soha nem nézte volna ki az ember, és ha bele gondolunk, ez velünk is megeshet bár mikor, ilyen alapon.
-
petyu57
csendes tag
válasz
supertrezi #7835 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=-9NkWKp77b8
-
magicbox
senior tag
válasz
Teljesen egyetértek
Anyát meggyőztem, hogy kell neki a Mate8-am, mondjuk LG G2 után megváltás lesz neki. Így én rögtön ugrok a 9-esre, csak legyen a T-nél, hogy flottában kitudjam hozni. Alig várom, de tényleg maradjon FHD mert különben cseszhetjük az aku időnket...
-
gabesz839
senior tag
válasz
Pedig nagyon 5,9 írnak. Érdekes.
-
berigazek
őstag
válasz
supertrezi #7721 üzenetére
Nekem nem
-
Hovi
aktív tag
válasz
supertrezi #7720 üzenetére
Note 4 volt. Abból két verzió van. Az "F"-es, ez általában szolgáltatói de van független is. És a "C"-s. Ezek lennének a függetlennek. Aszem a proci típusában van eltérés. Szóval a "C"-s re májusban valamikor megjött a 6.01 android s azóta semmi. A "F"-esekre pedig sokkal korábban megjött s azóta is jött jó pár frissítés. Aszem 3-4 is. Ahogy lentebb is írják, én is azt tapasztalom hogy az EU-s telefonok mintha elhanyagoltabbak lennének ezen a téren. Mint fentebb is írtam, nem arról van szó, hogy biztonságban érzem e magam. De sajnos az android rendszerben is van sok sebezhetőség. S ezeket ugye foltozza a Google. S tény, nyugodtabb lennék, ha nálam is foltozva lennének ezen sebezhetőségek. Hiszen a mai világban egy telefonon rengeteg személyes adat van. Az ember nagyon sok dolgot ott intéz. Személy szerint én ott is bankolok pl.
Tehát nem mindegy. -
Luser2000
addikt
válasz
supertrezi #7720 üzenetére
Nekem a Samsung Note 5 és S7edge esetén jött havonta frissítés.
Mate8 esetében is jön, csak nem EU régióra. -
Hovi
aktív tag
válasz
supertrezi #7717 üzenetére
Nem erről van szó, de valszeg nem ok nélkül adják ki ezeket a biztonsági frissítéseket.
-
Hovi
aktív tag
válasz
supertrezi #7714 üzenetére
Hát, van olyan teló ahol akár havonta jön, van ahol ritkábban. De jön.
-
Hovi
aktív tag
válasz
supertrezi #7711 üzenetére
A telefon névjegyénél található. Azt a dátumot mutatja, mikori az android biztonsági frissítése. A google aszem havonta adja ki a biztonsági frissítéseket, melyeket a gyártóknak továbbítani kellene a telókra.
Ezt kérdezted? -
orsacchiotto
tag
válasz
supertrezi #7595 üzenetére
Velem együtt, szerintem többen jönnek ide.
Túlnyomórészt én is csak olvasok, mert szakmailag
nem sokat tudok hozzászólni,
maximum a tapasztalataimat osztom meg.Hetente többször, de akár napi szinten is, olvasom,
hogy nagyon ne maradjak le.Tökéletesen üzemel a telefon, ami kérdésem volt, (antikocka lévén)
mindenre, maximális segítséget kaptam.Még sokáig fogom használni, ez biztos.
-
magicbox
senior tag
válasz
supertrezi #7592 üzenetére
+1
-
Zototh64
őstag
válasz
supertrezi #7595 üzenetére
A Telekom pl elég sokat eladott belőle eddig is, de a többség szerintem azt sem tudja, hogy van ilyen fórum, és ezeket az embereket nem is érdekli valszeg ilyen szinten. Amit szeretne, azt megkapta: Egy szép és kiváló telefon, ami ugyan így működik is.
-
csocsoszán
őstag
válasz
Adtál egy sakkot!
(Nem mindenki lesz ilyen higgadt!)
-
Zototh64
őstag
válasz
És ez is igaz!
Örülök, hogy vannak emberek, akik hasonlóan gondolkodnak, így megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok Zizis -
berigazek
őstag
válasz
supertrezi #7567 üzenetére
A fejlesztő mérnőköket inkább az új csúcsmobilok kiadása,tervezése köti le...ami egyszer kijött annak a firmware-jét lassan elfelejtik sajna...
-
Misi1980
senior tag
válasz
supertrezi #7510 üzenetére
A swifkey-be hogy lehet beállítani azt hogy a mondat végén pontot teszek ne ugorjon a kurzor egy karaktert?
-
Zototh64
őstag
válasz
supertrezi #7510 üzenetére
Én is ezt használom már nagyon régen, minden készülékemen.
Már csak a szinkronizálás miatt is, ráadásul ugyan ebben a színben. -
iceQ!
addikt
válasz
supertrezi #7504 üzenetére
Kérlek szépen mindenben. Kezdjük a dolgot ott, hogy a rendszer már a beta fázisban iszonyat gyors volt. (asszem alpha 2 volt ami nagyon húzott az első nem sikerült annyira jól) Az értesítőket nagyon eltalálták(összesíti az appok között így nem lesz kilométeres sor ha több értesítés jön)
Akku idő lényegesen jobb lett(doze mode) Nem tudom hogy mindenki megkapja ezt a funkciót vagy csak a Nexusok(Pixelek). Gyors és stabil volt a preview 5(utolsó beta update). Hirtelen ennyi jutott eszembe -
SMartin-HU
tag
válasz
supertrezi #7466 üzenetére
Köszönöm!
-
Tatu-1981
tag
válasz
supertrezi #7454 üzenetére
Köszi!
-
iceQ!
addikt
válasz
supertrezi #7348 üzenetére
Igen...Nexus 6-t szerettem viszont nap végére igen kérte a töltőt.
-
iceQ!
addikt
válasz
supertrezi #7344 üzenetére
Elég jó!
Látom, hogy 84%-on van, pedig használgattam ma. Elég jó ez a 4000.es akksi!
-
kiszu
senior tag
válasz
supertrezi #7325 üzenetére
Ugye?! Szerintem is
-
PAPSZIMax
tag
válasz
supertrezi #7275 üzenetére
Ezekre a butykölésekre vannak alternatívák? Mondjuk nekem a képernyő felezés szimpatikus de amiatt bántani a telót hát na
-
iceQ!
addikt
válasz
supertrezi #7264 üzenetére
Köszi Srácok az infót. El is felejtettem a 14 napos "sztorit"
-
iceQ!
addikt
válasz
supertrezi #7259 üzenetére
Szeretnék tőlük egyet rendelni, de mi van ha hálózat függő?! Céges kártyával használnám, de az meg vodás.
-
bigsee
addikt
válasz
supertrezi #7204 üzenetére
Átállítom, köszi!
-
mrThomi
addikt
válasz
supertrezi #7200 üzenetére
ez beteg xD
de mar mindegy mirr allitom mindig azt irja h atleptem a keretet... -
Tatu-1981
tag
válasz
supertrezi #7191 üzenetére
Na ez érdekes, mert a Dolphin egyébként el tudja tüntetni az értesítési sávot. Legalábbis nekem Samsungokon működött.
-
Tatu-1981
tag
válasz
supertrezi #7180 üzenetére
Böngészőnél mi a helyzet? Azoknál a böngészőknél, amelyek tudják a full screen módot, szintén eltűnik?
-
eladogeppc
veterán
válasz
supertrezi #7180 üzenetére
OK ! Köszi !
-
eladogeppc
veterán
válasz
supertrezi #7172 üzenetére
Gyors, pontos válasz !
Azért még várok pár embertől képeket ha tud adni !Köszi !
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
supertrezi #7150 üzenetére
A telo?zsír ujj
-
mrThomi
addikt
válasz
supertrezi #7114 üzenetére
Ott nalam csak egy letoltos Wlan os opcio van, de azert koszi !
-
Luser2000
addikt
válasz
supertrezi #7085 üzenetére
Mi volt az összes G3 gyári hibája?
(Ha csak nem az, hogy legyártották. Nekem is volt - kettő is, 2/16 és 3/32 verzió), úgy emlékszem kutya baja nem volt). -
ricsi8800gt
addikt
válasz
supertrezi #7057 üzenetére
Értem,hát ne is legyen olyan komment.Kedden ha jól megy minden akkor itt lesz a Mate 8-am
-
godyx01
csendes tag
válasz
supertrezi #7040 üzenetére
Szia ! felraktam az újabb csomagot amit linkeltél nekem.
Úgy gondolom, hogy javulás van mint üzemidőben mind abban, hogy megszűntek az értesítési gondjaim is ezáltal.
És bővült az Akkumulátor kezelő is egy ROG takarékos üzemmóddal ami eddig nem volt. Kamera menü is változott. szóval úgy gondolom érdemes frissíteni :-)
-
godyx01
csendes tag
válasz
supertrezi #7040 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál
Ezek szerint akkor érdemes maradnom a mostani rendszernél és várni, hogy majd a jön egy frissítés ami stabilabb?
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
supertrezi #7027 üzenetére
-
PAPSZIMax
tag
válasz
supertrezi #6721 üzenetére
Jah igen láttam, nyugtázva, köszönöm az infót. Az már majdnem elfogadható ár
140 a lélektani határ nálam.
Még vacilálok, tudom, hogy a 1+3 belseje jobb, de a M8 valahogy nagyon bejön, meg a 6" meg pár cucc ami nagyon bejön. Még gyüjtögetés van, meg jegyzetelés, meg vacilálás, minden infót igyekszem magamba szippantani és mérlegelni -
WiZARD
addikt
válasz
supertrezi #6533 üzenetére
thx, így megy, bár régebben mintha normál módban is működött volna...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
supertrezi #6490 üzenetére
Szívesen!
Legalább spóroltál egy gyári visszaállítást -
zeon.hu
nagyúr
válasz
supertrezi #6484 üzenetére
Témák alkalmazás-saját-testreszabás-betűtípus.
Itt sem tudod beállítani az alapértelmezettet?
Ha máshogy nem megy, akkor Theme Editor, betallózod a témát, betűtípus és rendszer alapértelmezett.
Mentés után Témák alkalmazás, megkeresed (mentésnél vagy felülírja a régit vagy új nevet ad neki, te választod), alkalmazod.
Ha kész, reboot. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
supertrezi #6454 üzenetére
Mármint kész téma?
Pár hónapja próbáltuk többen is, igaz egyedi téma készítésére, de nagyon rossz volt, folyamatosan fagyott, törölve is lett.
De ha azóta javították, talán megér egy újabb próbát. -
csocsoszán
őstag
válasz
supertrezi #6406 üzenetére
-
csocsoszán
őstag
válasz
supertrezi #6400 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
supertrezi #6186 üzenetére
Csak annyit ismetelnek meg, hogy nem csak a beallitasok maradnak meg dload-os telepitesnel hanem minden!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
supertrezi #6184 üzenetére
Egyreszt ez nem"pocsoles", hanem kb. 3-5 perces muvelet. (De te tudod ezt, hiszen ismered a dorgest... nem is ertettem ezt miert hoztad fel?)
Masreszt a dload-os megoldasnal mindened megmarad, nincs szukseged a backup-ra. (Mivel rutinos vagy, es ezzel is tisztaban vagy, igy ezt is csak igazabol a tobbiek miatt emlitem meg.)
Harmadreszt a huawei sajat mentese perfekt, mindent ment! (De te ezt is ismered... csak felhivtal keringore...)Ennyit azert hozzatennek ehhez a monologodhoz...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
supertrezi #6182 üzenetére
Es mi tart vissza, hogy visszatedd a 170-es romot?
Keress ra itt a forumon, majd a dload mappas 3 gombos modszerrel siman visszateheted a "szeretett" rendszeredet! -
csocsoszán
őstag
válasz
supertrezi #5794 üzenetére
jesz Szőr!
-
orsacchiotto
tag
válasz
supertrezi #5748 üzenetére
Valószínűleg, a rendkívüli "kocka" tudásomnak köszönhetem,
de én azt sem tudtam idáig, hogy mi ez.Jó magam is úgy vagyok, hogy műxik rendesen, vagy nem!
Ha igen, marad, ha nem, megy a levesbe.
-
mrThomi
addikt
válasz
supertrezi #5431 üzenetére
Launcher kizarva, bejon ez az emui ! Mar volt egy megszokott 6 lapos rendszer mar csukott szemmel tudtam mi melyik oldalon van, de nem baj akor mappazni fogok amit mar egy kollege eggyel feljebb linkelt
-
válasz
supertrezi #5431 üzenetére
pont mint nálam
Egy két mappa is akad. De így kényelmes nekem is.
-
rayoliviero
veterán
válasz
supertrezi #5278 üzenetére
A G4 topik volt számomra idáig a legdurvább, alaplapot cseréltek lassan kb. mindenkinek a telójában.
Amúgy egy nem rossz telefon lenne, de ezek után anno nem mertem bevállalni. G2-ből is egy rakat besárgult. Az LG-től gagyibb márka nincs a szememben (megbízhatóság terén). Mert amúgy szép telefonok, mindent tud, ami kell, de sokra megy vele az ember, ha megbízhatatlan.
-
csocsoszán
őstag
válasz
supertrezi #5263 üzenetére
Az onkyonál 1000-ből 1 volt az úgymond megengedett!
Még az orionnál sem voltak százalékok megengedve.
Vagyunk itt 1000-en a fórumon?
Ja és nem a csúcs modellnél! Ez a zászlós hajó! Ebből egy sem süllyedhet el!
(Különben míg nem a te hajód sülyed, addig nem érzi az ember..... Ne is beszéljünk tovább róla. Szervizelek 38 éve. Nem lehet megengedni a hibát! És elnézni sem.) -
berigazek
őstag
válasz
supertrezi #5263 üzenetére
Minden esetre ez egy felő kategoriás telefon,szépen,precízen megmunkálva...
-
saintex72
aktív tag
válasz
supertrezi #4881 üzenetére
Mint volt g3 tulaj, rossz példának érzem. Nagyon sokunknak ment tönkre kb egy év alatt az akkuja szinte egyik napról a másikra.
De jó, hogy szóba került, mert parkoló pályára is teszem a gyári töltőt. Én is éjszaka töltöm, fölösleges a gyorstöltés. -
WiZARD
addikt
válasz
supertrezi #4885 üzenetére
Szerintem érzésből nem lehet objektíven megítélni, egy 8760 óra alatt végbemenő, fokozatos változást.
-
WiZARD
addikt
válasz
supertrezi #4881 üzenetére
Hajrá.
Tényekkel meg lehet vitatkozni, csak felesleges. (a gyorstöltés, nagy feszültség, magas hőmérséklet külön-külön se használ az akkunak)Nekem éjjel tök8, hogy meddig tölt, így maradok a lassú töltésnél, reggelre úgyis tele.
Nappal meg ha úgy alakul, és gyorsan kell kakaó, akkor nyilván jó a gyorstöltő, és nem az esetleg degradálódó akkun fogok aggódni. -
csocsoszán
őstag
válasz
supertrezi #4878 üzenetére
A samsungnál készült olyan kernel, ahol lehetett állítani!
Nálam rendesen melegszik az akkumlátor töltés közben. Garantáltan csökkenti az élettartamát. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
supertrezi #4739 üzenetére
Most azt mondom, hogy a egyedüli lejátszó a BS Player, ami "mindent visz"...
Utóbbi időben több olyan videót néztem volna meg, ami semelyik másikkal nem indult el, a BS Plaeyer-rel meg hibátlanul.
Ajánlom mindenkinek kipróbálásra. -
kiszu
senior tag
válasz
supertrezi #4569 üzenetére
Koszi. Inkább berendelem tobb helyről és ahol nem valóban gyártói garis azt lemondom.
Amúgy kaptál Huawei garilevelet és szamlát? -
magicbox
senior tag
válasz
supertrezi #4527 üzenetére
Ugyanezt a LockScreen widget-et használom én
Valószínű a megszokott a novás megoldás miatt. A dupla kopp ébresztés meg az iszonyat gyors ujjlenyomat olvasó miatt nem kavar fel.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
supertrezi #4467 üzenetére
Mondtam én...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
supertrezi #4462 üzenetére
Ujra kell inditani beallitas utan a telefont es magat a programot is.
Nalam hibatlanul mukodik. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
supertrezi #4462 üzenetére
Beállításkor engedélyezted is?
Változtatás után újra is kell indítani a Light managert.
Teszt fény mit mutat? Indítsd el és zárd le a képernyőt.
Üzemmód legyen váltakozó. -
válasz
supertrezi #4370 üzenetére
remek! Köszi!
-
Skimaster
senior tag
válasz
supertrezi #4227 üzenetére
Én is leszedtem egy ilyent,de nem indul be...hol lehet beállítani....?????????????
-
bébi67
aktív tag
válasz
supertrezi #4227 üzenetére
Ez tetszik nekem, kipróbálom.
A könnyű magyar billentyűzet sok helyet elfoglal a kijelzőből. -
bébi67
aktív tag
válasz
supertrezi #4224 üzenetére
"Könnyű magyar billentyűzet" a google play-ről. Ezt használom, nagyon jó. Külön vannak az ékezetes betűk.
-
csocsoszán
őstag
válasz
supertrezi #4217 üzenetére
Köszönöm szépen!
Én kicsit belefáradtam, hol jön hol nem. Már rég nem érdekel.
Az a baj ha nem alszik, eszik!jóvanazúgy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest