- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
válasz
berigazek #11269 üzenetére
Pedig nagyon látványos, de csak ha 50% felett van a fényerő. Ha mondjuk 30%-ra teszem, akkor nem változik semmit a fényerő, ha ezeket a bizonyos alkalmazásokat elindítom, marad az az érték, amit a menüben beállítottam. Érdekes, bár elég zavaró. Akkor lehet valami energiatakarékos cucc lesz. Szétnézek a menüben, hátha rálelek a megoldásra. Azért köszönöm.
-
gulupeti
senior tag
válasz
berigazek #11211 üzenetére
B@sszus! Megoldódott.
A program valamiért nem frissült le playen keresztül normálisan. Amire lefrissítette a gyárilag a telefonon levő verziót, az ez: 2.0.4.301_OVE
Google kereséssel pedig már ilyen változatot találtam: HiCare 5.0.1.302. Ezt feltelepítettem, egyből más a helyzet, tudok regisztrálni!Mostmár én is hasonlót látok!
Jelenleg két változata van a Hicare-nek a telefonon, ezt nem igazán értem, hogy hogyan lehetséges. Mindegy, a régit letiltottam.
Így már várhatom a Nougatot? Vagy B180-ra nem fog jönni akkor sem?
-
gulupeti
senior tag
válasz
berigazek #11209 üzenetére
Kézikönyvek, szolgáltatás, fórum, én, ilyen menüpontok vannak.
Az énen belül: beállítások, frissítések keresése, névjegy. Ennyi.
Láttam itt a fórumban másnál képen, hogy az Én ponton belül fent van egy fej amire rá kellene bökni, de nálam ilyen nincs.
A program frissítéseit is eltávolítottam már, adatait töröltem, tehát gyárira visszaállt a program elvileg, de ezután sem kér emailt, nem értem én ezt..Most megint visszaállítottam gyárira a programot:
Újra el kellett fogadnom a végfelhasználói szerződést, majd pedig felkínálja a HiCare frissítését, de regisztrációs lehetőség továbbra sincs. -
ivatti10
aktív tag
válasz
berigazek #11166 üzenetére
A gyári beépített óraalkalmazás ikonja hiányzik a főképernyőről, sehol nem találom. Innen szoktam az ébresztést állítani. Jó, kerülőúton eljutok oda, de nem értem, miért nincs meg az ikon. Valamikorról emlékszem alkalmazások elrejtésére, esetleg itt is lehet, és önkéntelenül tehettem valami hasonlót . . .
-
-FreaK-
veterán
válasz
berigazek #11122 üzenetére
Sajnos nincs még rendes root Nougat-ra. Ha egy korábbi rendszer és twrp alól telepíted a Nougat romot, akkor tudsz feltenni super su-t is, de ez sem működik jól, mert mondjuk a root checker azt jelzi hogy rootolva vagy, de valójában alig megy valami aminek root kell. Ugyan ez vonatkozik arra az esetre is ha nougatos twrp alól sikerül feltenned.
Elvileg fog érkezni majd egy un. Systemless root valamikor Nougat alá, az lesz az amire várunk. Egyszer, majd, talán...
-
Pumuklee01
csendes tag
-
-
csocsoszán
őstag
válasz
berigazek #11023 üzenetére
Valami hasonlót érezhetek! Megvettem a mi mixet mindenben jobb mint a Mate, de valahogy nem akarok túladni rajta. Valahogy túlzottan a szívemhez nőt, és nagyon jó telefon. A nougat még hozzátett ehhez az érzéshez.
Olyan beteg vagyok hogy nem jutok ki gps, meg fényképezőt rawot tesztelni! -
csocsoszán
őstag
válasz
berigazek #10956 üzenetére
Playről gps status
Ami zöld azt veszi, ami csak sárga azt csak tudja, hogy ott kéne lenni. A kocka a glonast, a kör a sima.Én sehová sem mentem vissza a KangVip4.1-es B386 volt fent. Kínai DL00-ás teló (Nyitott bootloader, TWRP fent) TWRP-ből update, update data full zip és egy supersu zip feltelepítése után gyári lett a rendszerem. Annyi, hogy a bootloader nyitva maradt! Azonnal felajánlotta a frissítést gyári nougat B575-re. TWRP nincs, csak gyári recovery.
Mindenki olvasson utána milyen modell számú telója van, és úgy telepítsen. Megéri, hibát eddig nem találtam.Itt egy AL modell számúra való telepítés.[link] hasonló metódussal!
-
Zototh64
őstag
válasz
berigazek #10947 üzenetére
Statuszbar változik nekem Pyramid kivételével, meg is marad, a kezelőfelületek viszont fehérek maradnak, bár mit csinálok velük.
Ha telefon vissza állítást csinálsz, akkor szerintem evidens, hogy vissza áll a theme gyári alapra.
Maradt a várunk vagy szokunk verzió úgy néz ki. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
berigazek #10925 üzenetére
Most csak EMUI 3 és 3.1-es teló van nálam.
De gyere át a P7 off topikba, ha tudok, akkor segítek (ne itt offoljuk tele a topikot).
Tedd fel a Theme Editort, már EMUI 5 támogatás is van benne. -
-FreaK-
veterán
válasz
berigazek #10860 üzenetére
Ez azért van csak a Mate 9 Pro-ban, mert az AMOLED kijelzős és az AMOLED fogyasztása attól függ hogy mennyi világos vagy sötét tartalmat kell megjelenítenie. Ha sok fehéret nézel rajta akkor többet fogyaszt.
Most nekiállok én is felrakni a B560-at újra, az új módszerrel, hogy végre rendesen menjen. Van egy új rollback módszer, egy 90mb-os rollback update.app-al, amivel elvileg direktbe vissza lehet menni Nougat-ról B1xx-re, ezt fogom most megpróbálni, bár gyanús a dolog, mert eddig kellett a B500 ugye, vissza emui 4.1-re, majd utána a B300, 4.1-ről 4.0-ra. Meglássuk...
Mellékes infó:
A Mate 8 mappám 105gb..ha minden rendben lesz most a B560-al akkor törölhetem végre a nagy részét
-
haten
tag
válasz
berigazek #10726 üzenetére
Lehet benne igazság. Én ugyanis nem tudtam letiltani a kínai app-okat és bepakoltam egy gyűjtőmappába, így már nem sok vizet zavartak, egyedül az arany oldalakkal találkoztam, amin volt kínai szöveg, (de az új verzióban már az sincs szerencsére.) Szóval aki letiltotta valamilyen úton-módon a kínai appokat, lehet azért nem kapja a frissítést.
-
godyx01
csendes tag
válasz
berigazek #10676 üzenetére
bocsi, a ketyere a sony xperia x amit az asszonynak vettem...
Ha nem írtam volna korábban én nagy sony rajongó voltam és hát onnan váltottam huawei -re
És nem konkrétan az a telefon okozza a gondot mert vannak hibák a többi típusnál is de hol nincsenek.
Inkább a nosztalgia lehet én is olyan függő lettem mint az Appel rajongók
-
count_zero
tag
válasz
berigazek #10652 üzenetére
Eladtad a PD-t
?
Persze, belegondolva, azt hiszem, igazad van. Létezett már pár hasonló exkluzívnak mondott telefonkiadás, és sokan vélték úgy, hogy ha más nem, előbb vagy utóbb ritkaságértéke lesz, de persze ugyanolyan értéktelen elektronikai hulladék lett belőlük öt éven belül, mint a mezei telefonokból...
-
godyx01
csendes tag
válasz
berigazek #10664 üzenetére
igen látom most néztem rá .. hát ez brutális ami az összegeket illeti tényleg túlzás..
De a lényeg ez egy nagyon jó rövid távú befektetés is lehet és ez neked akár, hogy is vesszük és tudván a miértek okát most megtérült. Múltkor írtam a "bakancslistát" úgy néz ki nekem lett igazam a végén már mint, hogy lett más cél is
-
atikó
őstag
válasz
berigazek #10652 üzenetére
Megtalaltam a fülest. Huawei am185 a típusa, nekem az am180 van meg, szeretem, de lecserélem, mert van hangerő szabályzo is rajta.
Nem is tudtam higy frissítettek, neztem kicsomagolo videot, azokban a gagyi fajta van csak, pesig igazan jarhatna hozza egy ilyen fules, plusz 25ezer, nekem megeri.A porse feliratert nem fizetnek annyit.
-
Tomtotom
senior tag
válasz
berigazek #10587 üzenetére
Tudom, ezért inkább kivárom, végül is mindig ideért. Ez a kamera védő üveg csúszott meg. Megreklamáltam, és visszaadták az árát. Másnap bent volt a postaládában.
Az AliExpress-ről rendelt Huawei bőr tokom meg Kínában veszett el, de küldtek úgy egy újat, hogy ideért 5nap alatt + adtak mellé egy gyári üveget ajándékba. Azt sem tudtam, hogy a Huawei árul gyári védőüveget a telóra. És tényleg eredeti gyári,nagyon komoly csomagolásban. :
-
Tomtotom
senior tag
válasz
berigazek #10582 üzenetére
Köszi
, lassan már kész tokgyüjteményem lesz itthon Mate 8-ra. Hamar megúnom őket. A gyári borjúbőrt kék színben nagyon szeretem,de van itthon Nillkin kemény tok, Nillkin nature szilikon, van egy x-level, ami nekem nem jött be, +van egy füst színű szilikon, ami nagyon minőségi, csak felnyomja az üvegfóliát.
Én is feketében rendeltem átlátszó hátlappal.
-
Vvarpi
tag
válasz
berigazek #10549 üzenetére
Több hónap használat alapján bátran ki merem jeleníteni, hogy semmilyen hátránya nincsen, amig nem vered le egy véletlen mozdulattal vezetés közben.
Egyébként maximum az iránytű pontossagat tudja befolyásolni a mágneses tér. Más alkatrész működését nem befolyásolja a mágnes, használd továbbra is nyogodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest