- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyvince
senior tag
válasz
Tomtotom #14281 üzenetére
Szia nekem jptt fel a kijelző magától csak ennyi baja volt el küldtem posta ponttal rá 3 napra jött az sms hogy kész a telefon azt hittem semmit se csináltak vele kapott új elő és hátlapot új aksit új hangszórót kijelzőt rezgö motort szóval kaptam egy új telót majd nem nagyon jó a szervíz!!! Ja és nekem még meg is volt törve a szélén a kijelzö és semmit se kellet fizetnem
-
csocsoszán
őstag
válasz
Tomtotom #11756 üzenetére
Kételkedem a kijelző cserébe. Ahogy megszűnik a nyomás mindjárt helyreáll minden. (Persze papíron lehet lesz egy csere.)
Más tegnap ment az igo (volt fényerő rajta!!) és van egy 2A-es töltőm ami totál forró lett. Ötlete van valakinek? Biztos forrás és legalább 3 vagy több A-es töltőre! Csak nagyon bevált kéne! -
berigazek
őstag
válasz
Tomtotom #10586 üzenetére
Én amikor be voltam nagyon zsongva egy tokért és a Világ túlsó oldaláról rendeltem inkább megegyeztem az Eladóval,hogy ráfizetek még 4-5 ,-USD,de küldjék nyomkövetési számmal és valami gyorsabb postával ne várjak 30-45 napokat érte ...mai napig így csinálok így csinálok...amúgy qva érdekes 1 éve drasztikusan felemelték a DHL és más szállítók árait.Régebben (2-3) éve 7-8-15,-USD voltak
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tomtotom #8325 üzenetére
Én nem mentem vissza, mert 170-en voltam.
Csak frissítettem 192-re.
Semmi érdemi változás nincs, csak a google biztonság frissebb.
Amúgy ez a 192-es is, egy picit darabosabb a 170-eshez képest, de szerény véleményem szerint jobb a 180-nál.A módszer működéséről infom nincs, csak linkeltem egy cikket, hátha valakinek jól jöhet, aki épp a 320-ról downgrade-elni szeretne.
Arra nem tudok választ adni, hogy töröl -e mindent vagy sem, de gyanítom.(#8326) iceq9999 !
Én erre sem tudok tapasztalati tanácsot adni, de szerintem igen.Amúgy a googel menti a jelszavakat, az sms backup+ az sms, és híváslistákat, a hélium pedig az egyéb alkalmazások beállításait, játékok állásait.
-
-
csocsoszán
őstag
válasz
Tomtotom #7159 üzenetére
Ezekben milár hangszóró van. Nagyon vékony kis bekötő szállal! Sajnos ott előfordulhat hiba.
A telefon saját hangszóróját "ésszel" kell használni!
A maténak nagyon nagyon jó testes hangja van a többi telóhoz képest. Van egy úgynevezett kamra azaz tölcsér kialakítva. Jól van méretezve ezért halljuk ilyen jónak a hangját. De azért az a hangszóró igen parányi.
A benne lévő DAC a nem olyan rossz kategória! Lehetne egy csúcsmodelben jobb. Én ilyen fülest használok [link] mondjuk van jobb nála, de kevés!(komolyan vedd!) 126db-vel a nagyon hangos fülesek közé tartozik! De itt azért nem olyan hangos! Nem egy erőmű a belső erősítő. -
Bensid
tag
válasz
Tomtotom #5611 üzenetére
Köszi a választ neked is. Megnéztem. Teljesen egységes korom sötétben. Szerintem ugyanazt az xda-s írást olvastad, mint én és ami miatt én visszavittem a készüléket. Az elölapot tényleg szépen ki is cserélték teljesen jól összeillesztették a készüléket, csak látod mi lett az ügy vége. Én mégegyszer a telemaxra nem bízok semmit, ha valami hiba lesz egyből a huaweihez fordulok!
-
magicbox
senior tag
-
válasz
Tomtotom #4120 üzenetére
koszos lehetett a képernyőd vagy kicsit belaggolt.
elvileg 2-3 másodpercig kell nyomva tartani ahhoz hogy ez bejöjjön.
ha szeretnéd akkor kikapcsolható:tartsd nyomva és feljön újra a google kereső, ekkor jobb alsó sarokban 3 pötty és ott menj a beállításokba, ahol ki is lehet kapcsolni
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tomtotom #3925 üzenetére
A gyári rendszer hibátlan, heteket elmegy minden féle anomália nélkül, nem fagy, nem indul újra, nem lassul.
Egy frissítés nem árt a telekomos modelnél sem, (153-as számú romról 170-esre) mert jó néhány dolog javítva lett. (Ez viszont nem OTA-n jön, hanem neked kell feltenni, max 5 perc, csak 3 gombot kell egyszerre megnyomni és kész.)
Nekem is volt G4-em, nem egy kategória két telefon.
Mérete teljesen megszokható, nyilván nagyobb mint az említett LG, de nem annyival, amennyire egyesek gondolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Elektromos autók - motorok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest