- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
válasz
Zototh64 #14889 üzenetére
Legszívesebben én is felraknám a Cunaját, csak félek tőle, a rendszer még gyári. Még az 5-ös 6-os android ami jó volt, utána egyre sz@rabb, tele sok használhatatlan nyílt és eldugott új programmal. Korábban egyszerre reagált mindenre, és működött a pdf szövegfelolvasóm is.
-
szifi
csendes tag
válasz
Zototh64 #14742 üzenetére
Köszi. Szóval én is kipróbáltam a romot, sajna nekem nem jött be. Viszont hiába csináltam twrp backupot, nem sikerült visszaállítani gyárira. Szóval van valaki, aki visszarakta már angyári romot sima zip formában twrp alól? Vagy máshogy kellene visszaállítani stock romra? A segítséget előre is köszi.
-
cam383
tag
válasz
Zototh64 #14758 üzenetére
Igen, azt tervbe van véve, de még hozza az 5-6 órákat, nem rossz még szerintem. Csak ugye gariban jobb lett volna. A kijelzőn már van egy pötty, meg egy két felhő is...együtt fogom cseréltetni, ha már szét kell szedni
chipi-85: ha elmondja, nem vettem volna meg. Szerintem ezért nem mondta.
-
snake1977
őstag
válasz
Zototh64 #14732 üzenetére
Szia! Köszi az infót. A kijelző csere az esélytelen,hasonló áron veszem a telefont, de az akku cseréje meglesz mindenképp, szervizes ismerős 7 max. 8ezerre mondta a cserét munkadíjjal, és gyári akkut tesz bele.
Ez végülis "kopó" alkatrész, meg így biztosan nem lesz gond vele egy évig minimum. -
Kukti
tag
válasz
Zototh64 #14626 üzenetére
Köszi az infót, úgy néz ki összejött.
még egy okos kérdés, persze ha nem unjátok.
Az android biztonsági frissítéseket külön rá lehet valahogy erőszakolni? vagy csak a hivatalos frissítéssel együtt?
A cénél bepánikoltak és tiltanak minden telefont ami nincs Spectre és Meltdown ellen frissítve.Jól sejtem hogy ezt csak az Oreoval kapjuk meg esetleg?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zototh64 #14605 üzenetére
Nem mindenkinél csinálja, én még szeptemberben írtam róla.
-
tusik
tag
válasz
Zototh64 #14565 üzenetére
Fejlesztői lehetőségek bekapcsolva, USB konfiguráció MTP-n van de nincs változás. Ugyanúgy ismeretlen eszköz lesz a pc-n.
OTG kábelen pendrie-t sem ismeri meg. Lehet akkor a csatlakozóval lehet valami?
Melyik rom-ot lenne érdemes feltenni ami rootolás meg minden hókusz-pókusz nélkül felmenne SD-ről?
NXT-L29C636B180 van rajta -
tusik
tag
-
-
válasz
Zototh64 #14427 üzenetére
az az elso amikor felkerul a tc a telora hogy oldalra lapozas off, 2 ablakos mod off, hosszu gomb bezar, es root jog mindenhol.(regi cm korszakbol megbaradt jofalyta beidegzodes.)
de a root problemara tudsz valamit?
fajl kezeloben system particion belul appal van root jogod?
-
djhalasz
tag
válasz
Zototh64 #14393 üzenetére
nem megy fel a cunaja féla twrp sem, pedig sikerült a fastbootba mennem.
>fastboot boot twrp-3.1.0-2-next.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.584s]
booting...
FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 0.598sszerintem vagy azért nem megy mert nem volt bekapcsolva az usb debugging vagy azért mert frp lock van.
-
djhalasz
tag
válasz
Zototh64 #14391 üzenetére
Mindegyik próbáltam amit küldtél.
Nem tudom milyen ROM volt rajta mert a menübe se jutottam be, csak elcseréltem és az gmailes belépésig jutottam aztán lockolta. Gondoltam én ha már van twrp fel is nyomok rá egy másik romot aztán kezdem előlről.
Full wipe-al kezdtem system vendor meg minden az advanced wipe-ban. Aztán utána kezdtem el olvasni, hogy itt nem úgy kell felrakni ROMOT mint mondjuk gy Oneplusnál, hogy csak zipből, hanem dload alap rom először és úgy frissiteni twrp-be. 3.1.1 Kirin edition volt rajta asszem.
Fastbootba zártam vissza a kóddal amit a huawei oldaláról szedtem.
Azóta csak error mode: [link] ez a kép van csak, kikapcsolni se tudom akár milyen kombinációt próbálok bekapcsol és ez jn be csak. -
djhalasz
tag
válasz
Zototh64 #14373 üzenetére
igen az próbálom. meg már sokat próbálam b320at is még tegnap a belső memóriés dload mappából.
most próbáltam az a zöld twrp-t felvarázsolni. command not allowed
.........................................fastboot flash recovery twrp-3.1.0-2-next.img
target reported max download size of 471859200 bytes
sending 'recovery' (25328 KB)...
OKAY [ 0.589s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 0.605s -
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #14198 üzenetére
Az a baj, hogy hiába fejlesztenek, ha mindig elbarmolnak valamit.
Dual aktív kivétele az egyik ilyen. Nano-SIM, dual stand-by Értelmetlen gondolkodás a Huawei részéről.
A sima Mate 10 itthon nem is lesz kapható, csak a pro, amiben nincs 3,5 jack. Kezdem néha utálni a Huawei-t, hogy ennyire elmegy az alma után.
Az előlapi ujjlenyomat is milyen hülye divat lett. Inkább a dupla kopp lenne benne gyárilag.
Ha megkérdezne a Huawei, biztos elmondanám milyen telefont gyártson és milyen szoftver legyen rajta, hogy több 100 millióan megvegyék.
Egyszóval a Mate 10 hiába 4 antennás, ha nem dual. A Mate 8, P9, Honor 8, ezért menő és sokáig, sőt nagyon sokáig az is marad. Egy jó rom, és tökéletesek ezek is, nem kell drága telefon, csak a gazdagoknak.
A szoftveres támogatás megvonásával akarják kényszeríteni a usereket a váltásra.
Ez háromnegyedik off hozzászólás, de csúnya lett volna ekkora off. -
válasz
Zototh64 #14086 üzenetére
automatikus inditas + megbizhato alkalmazasnak kellett minositeni az appokat + dropzone es osszes joggal rendelkezniuk kell, igy mar automatikusan indulnak.
ertem hogy android secure de ez igy azert nem keves...eddig eleg jonak alakul a SoT Cuna alatt, 2. toltes utan 5,5 ora(battery calib. megvolt)
messenger, viber, kepernyofedvenyek, lwp, 3rd launcher, google sync, max fenyereo 80%ban,
kis game, mobilnet aktiv, wifi, minden ami kell.
b180 szintjet hozza, a knock on pedig kellemes dolog.[Hybrid Aluminium Metallic Shockproof Case] tokot pattintottam a telora, uvegfoliaval.
ved, kemeny, fogasra megfelelo, nem csuszik es stipusos.
tererot meg ezeket feltunoen nem fogja, ajanlom. -
válasz
Zototh64 #14086 üzenetére
a swype volt az alapertelmezett billentyu, azt le tiltottam,
es ugy valtott at gboardra a rendszer hogy nem valasztottam ki,
de ez mellett aktiv volt a secure ime ami egy "biztonsagos" billentyu a gyari swype mellett.
azt is tiltottam, es most megy gboard mindenhol.ma r csak azzal szenvedek picit, mert a frissiteseket kovetoen a gomb erintes rezges vissza all alapertelmezettre, es en olyan 0.5 s-es erteken szoktam hasznalni,(nem idegesit a potyoges)
de meg adott az alabba 2 dolog amit korabban irtam.
esetleg megy cunaja alatt a telon a xposed fw nemtudod?
-
válasz
Zototh64 #14073 üzenetére
igen.
ugy is csak vagy 6-od szorra sikerult belepni a gugli accba.
szerintem a gond a google frameworks engedely adasaval volt, mert ra nyomtam arra hogy ne kerdezzen tobbszor, de az csak tagadasra szol, de mondjuk tiltva nem volt, es minden engedelyt megkapott minden google app, de igy sem jott helyre.
az erdekes az egeszben az hogy a csak a google kinai felulete volt elerheto.mindegy azota mar volt egy teljes tiszta ujraflashelesem,
most viszont a memoriaban tartassal es az appok automatikus indulasaval kuzkodok.
kepernyofedvenyek, meg idojaras app nem tolt be indulasna.(google play forras)
ha fto appokat pucolok, akkor meg kilovodnek.
legujabb hivataloson, ha pucoltam a memot, akkor bennt maradt a hatter szolgaltatasuk, de most nem.valamint gboardot hasznalok, swype tiltva van, de minden jelszo beirasnal furcsa mod elo jon.
otlet?
-
válasz
Zototh64 #14036 üzenetére
huawei erecovery:
Data partition was damaged seriously! and you are recommended to format it to recovery your phoneNOTE: user data will be wiped after recovery.
" uzenettel fogad elso bootnal a twrp backup es cunaja telepitest kovetoen.
twrp recoveryben meg pirosan irta hogy a cache nem mountolhato.otlet?
esetleg egy teljes twrp backup megoldana a problemat?
bar mar annyival elorebb vagyok hogy toltes kozben nem dob be bootloaderes uzenetbe, hanem kifagy a villamjelnel,
de most nezem erecoveryben veszi a toltest ugy hogy most mar felig megnyugodtam.
de megint kidob Getting package info faileddel erecovery frissites kozben.(csak megprobaltam) -
válasz
Zototh64 #14015 üzenetére
cunaja zipeket jol szedte le.
3* szedtem le, 3* probaltam eddig flashelni, a flash vegigfut, de nem bootol a telefon.
win 10 gyari virusirto ki van love termeszetesen.az a kerdesem hogy az erecoveryn es a 3 gomboson kivul valahogy fel lehet-e juttatni a telora egy stock firmwaret, vagy dobhatom ki a kukaba es vehetek masik telefont?
ui: ugyanitt patika allapotu huawei mate 8 alkatresznek elado...
-
válasz
Zototh64 #14009 üzenetére
mentes termeszetesen nem volt.
ha esetleg valaki rendelkezne egy teljes twrp mentessel, vagy
tudna nekem kuldeni, azt meghalalnam.a zipek probalgatasarol, vagy 15-t szedtem eddig le, azoknal irta hogy vegyem fel a kontaktot a huawei
ugyfelszolgalattal, meg hogy nem kompatibilis a jelenlegi verzioval.
chrome/win10 ment mellette
adb driverekkel szerintem nincs gond, mert recovery flash az megy.
cunaja leirasnal minden be lett tartva.
elotte volt egy hard reset.sd kartya 128gb samsung evo+, azzal szerintem nincs gond.
(#14010) vinczetibor
DC-n belul milyen lehetosegeim lennenek? -
válasz
Zototh64 #14002 üzenetére
NXT-L29, eus b581-re tettem fel a cunajat, vegig kovettem a leirast.
annyi hogy cunaja flasheles kozben mount es pucolas utan nincs data/hw_init mappa, full ures.
gyari rom feltevese sikertelen, azt irja nem kompatibilis a jelenlegi verzioval(gondolom cunaja)
se elore, se hatra.
dc-t meg nem probaltam.szoval a jelenlegi allapotom:
nyitott bootloader
cunajahoz ajanlott twrp
fastboot megy
cunaja nem bootol.
3 gombos nem megy.
why? -
vinczetibor
aktív tag
válasz
Zototh64 #13996 üzenetére
A DL00 az kínai és, ha minden igaz akkor China Mobile a szolgáltató neve. Különben, az összes kínaira mindig egyszerre jön ki a frissítés a HiCare-en és mindig ugyanaz, vagyis egy megy fel az összesre. Ez azért érdekes, mert eszerint hardveresen minden kínai telefonnak egyeznie kell(ene).
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #13952 üzenetére
A telefon tárhelyén azért még le tudok törölni mindent, az nem gond. A gond azzal szokott lenni, hogy utána nem működik rendesen twrp-ben az mtp kapcsolat, és így nem tudok romot felmásolni a telóra, hogy telepítsem. Ezt megoldottam régen, az adb sideload opcióval a PC-ről tudok flashelni kábelen keresztül a telóra. Akkor volt igazán szívás, amikor annyira bugos twrp-t raktam fel, hogy ez sem működött.
Szerencsére ebben a twrp verzióban amit cunaja írt, működik az mtp-s csatolás, így a törlések után fel tudtam másolni a romot.
Ennek nincs köze ahhoz, hogy felment simán a rom.
Land: oksa, délután küldök, csak emlekeztess rá, ha elfelejtenem!
jah meg dumazzunk majd úgyis bf1-ről, mert valamit beszéltünk korábban, csak nem tudom már mit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest