- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
godyx01
csendes tag
Igen a pont ott van. :-)
Csak hát lett egy óriási dilemma azzal kapcsolatban, hogy hát ez az új készülék nosztalgikus hangulatokat kelt bennem
És mivel többéves Sony használat után váltottam a Mate 8 -ra most egy kicsit elgondolkodtam, hogy mi lenne ha...... vissza térnék a múltba
Ami persze nem a nugát nyüstölésnek köszönhető..
-
Tin
veterán
ez tök érdekes, mert nálam tényleg nem forrósodik. az mondjuk igaz, hogy nem asztalra fektetve töltöm, hanem a régi nokiához vett töltős asztali tartóban, fektetve, pont így mint a képen. persze vezetékről, a tartót most már csak "sima" tartónak használom.
lehet, hogy azért nem melegszik annyira, mert a hátlap nagy része így szabadon van.
-
WiZARD
addikt
Egy darabig rugóztam én is a magas feszültségen (van az 100%nál 4.35 környéke is), keresgéltem a témában, és azt találtam, hogy új fejlesztésű akkuknál már nem gond a 4.35v, direkt ilyenre csinálják.
Gyorstöltést viszont én is kihagyom, nekem aztán tök8, hogy amíg alszok, 6 órán át tölt, vagy 1.5 óráig tölt, és 4.5 óráig nemtölt.
-
-
Z.É.T.
őstag
Nem érzékelek változást, pedig erre érzékeny vagyok. (iPhone SE-t idegesítően lassúnak találom, bár lehet, hogy csak az animáció miatt, amit itt 0.5x-esen használok)
3 ujjam van elmentve, mindhárommal 99.99%-ban azonnal működik. Wipe cache megvolt? Esetleg vedd fel újra az ujjaid. -
csocsoszán
őstag
Igen meleg töltés közben. De nem forró. Viszont töltés közben nem "illik" pl. játszani. Viszont ha nem olyan töltővel töltöd ami gyorstöltős, közel sem lesz olyan meleg, max az adapter. Gyorstöltést nem lehet kikapcsolni.
Colani: skifta nevű programot rakd fel. Jól működik.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem pozitiv tapasztalatom van a gps reszevel, egesz europat bejartam vele.
Gyorsan talal jelet, azt jol tartja.
Pontossaga nekem megfelelo volt, mivel autonal a sebesseg miatt par meter nem szamit.
Mondjuk nalad gyalogos modban lehet szamithat, de ha visszakeresel itt a hsz kozott akkor lathato, hogy mennyit mertunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest