- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz
MADcat #11868 üzenetére
Ízlések és pofonok, de ettől szép a világ
Közösségi és Promóciós üzik jönnek sorba, egymás után egész nap, amik nézegetésére se időm, se kedvem napközben. Prioritásban pedig be lehet állítani az Elsődlegest, így csak arról jön értesítés.
Azokat meg este a gépen, vagy tabon, csak átszaladom, megnyitás nélkül, és kész. Se megnyitni, se törölni nem kell, hogy az értesítés eltűnjön, mert nincs értesítés. Nekem ez így teljesen jó :-) Főleg, ha külföldön vagyok.
A Blue felületéhez viszont tényleg nem hasonlítható, a G.
Ja, és csak G-s fiókom van kettő.
Cégest nem nézek telón. -
Zototh64
őstag
-
Kofka04
tag
válasz
MADcat #11327 üzenetére
Én nem tudom, a 6-os androiddal milyen volt, csak legendákat hallottam, amikről azt gondoltam picit el vannak túlozva, mert nem gondoltam, hogy egy ekkora kijelzős telónál 5 óránál több kijelző időt ki lehet csikarni. Azt hittem a G2 a király az 5.5-6 órás kijelző idejével.
Nekem a Mate 8 a 7-es andoiddal, első körben 7.5 órás kijelző időt produkált, pedig ilyenkor még belakás van.
Alig hittem a szememnek, főleg a Flex 2 4 órás kijelzője után elég brutál -
gulupeti
senior tag
válasz
MADcat #11233 üzenetére
És hogyan jött a Nugát? OTA-n?
Vagy a fentebb linkelt leírás segítségével?Azért kérdezem, mert dload-ból én is felraktam a B180-ra a B192-t, de OTA-n csak nem jön semmi...
(#11239) atikó
Én az ebben a hozzászólásban található linkről szedtem le, kb. egy órával ezelőtt. Fel is ment, minden gond nélkül, pár perc alatt. -
Sziszak72
csendes tag
válasz
MADcat #10226 üzenetére
A 7-nel eltudtam rejteni a navigációs sávot..itt a kis nyíllal a menü lehúzást lehet csinálni. Eltüntetni nem.Nagyon zavar, hogy böngésznesnel kvazi 6" helyett úgy 5,7" a látható felület...
A hangerő, főleg hívásnál maxon is halk. A Samsung A5-öm ordít mellette, de azt legalább le lehet venni...
-
-FreaK-
veterán
Idéznék a cikkből: Legalábbis Kínában.
Vagyis a kínai modellekre igen. Az EU-s és főleg Telekomos L29-ekre, hogy mikor jön azt a fene tudja, de a Huawei nagyon feltűnően hanyagolja az európai modellek frissítését. Míg AL10-re volt vagy 5-6 beta verizó (és azonos verzió szám alatt kismillió+1 build), addig L29-re talán kettő. Persze majd egyszer kiadják erre is, aztán majd a Telekomos tulajok várhatnak a kedves szolgáltatóra is mire, az is hajlandó lesz átengedni a frissítést, hogy OTA jöjjön. A vállalkozó kedvűek persze dload-ból, már fel fogják tudni rakni, ha kijön a megfelelő régiós frissítés. (az igazán bátrak meg debrand-el AL10-es verzióra váltanak
)
-
-FreaK-
veterán
Az előbb sikerült elindítani
két és fél napja ezzel próbálkozom..
Először OTG kábel és egér segítségével tudtam használni a TWRP-t, ott egy zip flash után lett megint érintőképernyő. Aztán valami megint elcsesződött és nem tudtam a 4.1-es TWRP-be belépni, mert Nougat volt a rendszer. Flashelni sem lehetett 6.0-ás system fájlt. Nougat alatt nem ment az MM twrp, MM-et nem lehetett vissza rakni, patthelyzet. Aztán a DC Phoenix-el elsőre nem, de második flash-re felment (egyik topicban írták hogy 3x kell) a B320-as MM, arra tudtam rakni 4.1-es recoveryt, de érintés megint nem volt. Viszont most az egér által már tudtam mást is próbálni, így dload-ba raktam egy AL10B386-ot (a telóm még mindig AL10), és azt sikerült elindítani, igaz 99%-nál failedet írt (néhány ér ekkor elpattant az agyamban). Ennek ellenére utána végre be tudott bootolni a rendszer, igaz, a sim-et még nem látja.
Még nincs vége azonban, most már nem érem be ennyivel, vissza megyek egy L29C432B320-ra (debrand megint.. ahol minden rossz elkezdődött).
Most viszont már tudom, hogy mit nem szabad, és a saját logikám után megyek. -
berigazek
őstag
Olyan is volt...most B 386 van rajta.
álarc
Az olaszoknál is,mint a világon mindenütt eltejedtek a kínai verziós telefonok.Soha nem értettem meg,hogy milyen sorrendben,milyen kontinenseken frissítik OTA-n a firmwarekat.Az XDA-n a srácok valahonnan megszerzik az új romokat és belenyúlnak,átdolgozzák majd hamarabb felteheted,mint amíg hivatalosan megjelenik OTA-n...Hogy melyik rom miért nem hivatalos,foggalmam sincs.Ezt a második Mate 8-mat egyszer frissítettem ,,dload" módszerrel a többi alkalommal pedig OTA-n jött a frissítés.Hogy a B 386-ra mikor érkezik a Nougat nem tudom.Azt sem tudom,hogy a B386-os hivatalos rom vagy xda-sok dolgozták át.Lehet hiába is várok rá frissítést nem jön azért mert ezt az xda-ról töltöttem le és tettem fel,azaz ezt az utolsót,a B 386-ot. -
-
HUTCHDB
nagyúr
A levelező egyébként sokat fejlődött, jó, és igényesen lehet vele kezelni a dolgokat, pár napja ezt használom.
Korábban gáz volt vele, de javították, így ha ezt a push-t be tudnám állítani, én el is felejteném itt a gmail alkalmazást...Nekem nincs 2 lépcsős védelmem, úgyhogy ez nálam kiesik.
-
HUTCHDB
nagyúr
Tudom sokan nem kedvelik, de nekem is a gyarilag hozzaadott tokban van.
Kerestem teljes (also es felso reszen is takaro) ultra vekony tokot, de eddig nem talaltam.
Epp most viszont talaltam es meg is rendeltem ezt: [link]
Remelem jo lesz.
Igazabol az ar nem szamitana, de egyszeruen nincs olyan, ami vedi a keretet, hatlapot de nem vastagit.
A gyari is, szerintem vastag... -
csocsoszán
őstag
Legalább az összes funkciót kipróbálhattad volna, hogy minden tökéletesen működik-e!
(Szerintem a spemal nem a "link Kínai" csapat.)
Viszont ha ilyen gyorsan romot cserélsz kevésbé érzed majd az előre lépést! Viszont rögtön a legjobbat fel, Cunaja Lite. Azt lehet belakni. (No meg örülni, milyen k.....jó ez a teló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest