- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodeszh
tag
válasz
zeon.hu #14176 üzenetére
Köszönöm, de a wifinek folyamatosan bekapcsolva kell lennie. Akkor látom a kamera elő képet a telefonon.
Ahhoz, hogy a DJI Osmo kamerát tudjam használni, a kamera saját WiFi hálózatára kell kapcsolódni. Ezen nyilván nincs internet-hozzáférés. Viszont ahhoz, hogy pl. FB Live adást tudjak indítani a kamera és a telefon használatával, kellene a telefonon internet. Viszont, ha a telefon kapcsolódik egy wifi hálózathoz (a kameráéhoz), a mobilnet kapcsolat inaktív.
Azt kellene valahogy beállítani, biztos egy kapcsoló valahol a beállításokban, hogy aktív wifi kapcsolat mellet is keressen internetet a telefon a SIM kártyán keresztül. A WiFi+ nem segít sajnos, próbáltam.
Nem szeretem az iOS-t, de ezt tudja alapból. Ha nem talál netet a wifin, nem bontja a kapcsolatot, de wifi marad, de netet a mobil hálózatról használ. Külső szoftveres megoldás van a problémára, egy VPN app, ami együtt kezeli a wifit és a mobiladat kapcsolatot, de sok pénz a havi előfizetése. Bíztam benne, hogy tudja az Android is. Illetve van, amelyik gyártó telefonja tudja, a Huawei ezek szerint nem. -
Zototh64
őstag
válasz
zeon.hu #13566 üzenetére
Szoftveresen akadt össze valami, az biztos, csak nem volt még ilyen gondom.
A gugli fitnest tettem mellé hogy kizárás a hardvert, az megy rendesen.
Viszont ahogy nyomkodtam, egyenlőre jobban is tetszik.
A pontosságát tesztelem még lehet ez marad.
Ez legalább megy más eszközön is.Egyenlőre meghagyás ezt.
Köszönöm szépen! -
Zototh64
őstag
válasz
zeon.hu #13047 üzenetére
A füles kiváltásban arra gondoltam, hogy rezegne a kezemen, ha bejövő hívás van.
Ugyanis sokszor van, hogy oldal zsebben vagy máshol van a teló és ha zsinatban vagyok, nem hallom amikor csörög. Fülesen meg igen. Az óra viszont rezegne, amit még éreznék.
Akkor még már jó lenne, valami normálisabb. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
zeon.hu #12862 üzenetére
Na, ez az, ami nekem nem működik...
Ott van az egyik hozzászólásomban az angol, xda-s verzió, ami működik. Késő estig dolgozom egy angliai raktárban, ezért nem tudok többet segíteni. 20-30 hozzászólást kell max. visszaolvasni, hogy megtaláljátok a biztosan működő módszert. -
ivatti10
aktív tag
válasz
zeon.hu #12734 üzenetére
Playről frissítettem, onnantól nem jó. a javasolt módon távolítottam el, újratelepítettem, de továbbra sem frissíti a binárist. Visszatettem egy 2.79- es verzíót, ezzel szépen működik, pattogósan adja a rootjogokat. köszi az infókat!
Egy darabig nem frissítem a Superusert.
-
csocsoszán
őstag
válasz
zeon.hu #12740 üzenetére
Nem raktam újra a telót, csak piszkosan ráengedtem újra a TWRP-ből a romot.
Ez a belakott rom. A su frissítése után írta ki hogy binárisan frissítsem.( azért nem emlékeztem, hogy a sut frissítettem mert valószínűleg több frissítést dobott fel és én ilyenkor arra nyomok, hogy az összes frissítése. -
csocsoszán
őstag
válasz
zeon.hu #12734 üzenetére
Sajnos a leírtak szerint nem jön össze!
Na mégis összejött.
Gyorsítótár- adatok törlése. Majd su eltávolítása. Majd TWRP-ből 2.79 emui supersu zipp fel. Na erre a kang 587V2 beállítások nem indul el. Vissza TWRP majd újratelepít a kang 587V2 minden törlés nélkül! Most megy, kitudja meddig?hol áll meg.
-
berigazek
őstag
válasz
zeon.hu #10924 üzenetére
Felmegy,de amint írtam pár nappal ezelőtt,nem MINDEGYIK 4.1-es téma kompatibils az EMUI 5-el,csak 80 %.ban jó,mint pl.a Black Pyramid is
Akkor csináld meg nekem a Black Pyramid témát,hogy megmaradjanak a ,,piramis" ikonok a Status Bar-ban!
Megtudod szerkeszteni,mert nekem NEM sikerült az EMUI 5-re!? -
Hende
tag
válasz
zeon.hu #8966 üzenetére
Köszi a választ!
De sajnos sehol se látom, hogy hol lehetne bssid-t megadni.
Csak ssid-t enged nekem vagy saved networkok kozul valasztani.
Nekem olyan kene mint a wifi connection manager csak mukodjon is. Sajnot hiaba tiltom le az egyik UPC wi freet utana mar fel is van oldva. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zeon.hu #8756 üzenetére
Köszönöm, ezt megnézem majd!
(#8755) MADcat !
(#8757) Luser2000!
Furcsa ez a méret dolog.
Jó lenne néha ha kisebb lenne a külső méret, mivel kezelhetőbb lenne a telefon, de amúgy meg a kijelző méretre szükség van!(#8758) Bodrik !
Húúú az szép nagy darab lesz!(#8759) berigazek!
Nem azért írtam, hogy kételkedtél, hanem én nem fogalmaztam egyértelműen, így mostmár tisztába van téve a dolog! -
kiszu
senior tag
válasz
zeon.hu #7311 üzenetére
Pedig már nem drága .
93e től van bontatlan és olyan gsm boltból ami valóban nagyon korrekt onnan is 100e valós 2 év garival.
Ha jól emlékszem azért vetettem el pár hónapja,mert a kijelző fényereje elég gyenge még max fényerőn is.
Talán valami 240-300 nit között.
Pedig az Amoleddel nincs gondom a hátrányaival egyutt és a Mate S kidolgozása elképesztően szép. Persze a Mate 8 is -
Tomtotom
senior tag
válasz
zeon.hu #7161 üzenetére
Beszédhangot nem próbáltam. Média hang nem volt. Kikapcsoltam a telót, majd vissza, és ismét lett hang. Most jó. Lehet, hogy egy fagyás volt, remélem nem a hangszóró adja meg magát. Zenét én is csak fülesen hallgatok, a jelzőhangokon kívül más nem szokott szólni telóról.
-
csocsoszán
őstag
válasz
zeon.hu #7052 üzenetére
Nekem is meg az egyik ismerősömnek is 5gb netünk van. tv-zet telóval és bealudt! Ebben a csomagban ha lejár az 5 Gb automatikusan hozzátesz még 500Mb-ot, ha lejár még 500-at és így tovább! Mondanom sem kell egy vagyonért rakja az 500-akat! Jól megszívta azt a pár sört!
-
berigazek
őstag
válasz
zeon.hu #6453 üzenetére
Úgy csinálom...nem lehet regisztrálni per pillanat...
Amúgy amelyek a Huawei Hivatalos oldalán vannak fent és regisztràció szükséges a letöltésükhöz,talàltam egy appot a Google Play-ben,amin keresztül letöltöttem màr rég,de azért köszi nektek!
Itt van amit szerettem volna:,,Best Emui Themes" a neve az .app-nak.
-
count_zero
tag
válasz
zeon.hu #6086 üzenetére
Megtaláltam, de úgy tűnik, Mate-en ez nem megy így sajnos, csak a standard shortcutok vannak, köszönöm mindenesetre. Kicsit zavar, hogy néhány megszokott dolgom egyáltalán nem működik, pl. semmit, ami dinamikusan változtatná a status bar ikonját, korábbi telefonjaimon mindig kitettem oda a hőmérsékletet, meg a dátumot, most hiányzik az otthonos érzés
Ezzel együtt, az UI minden fogyatékosságával nagyon tetszik a telefon, a hardver kiváló, az akkumulátoros üzemidő félelmetes - még sohasem volt olyan androidos készülékem, amely minden megeröltetés nélkül normál használat mellett kibírt volna két teljes napot. A felület pedig - most akkor ide kérem a köveket - kifejezetten szép, azt hiszem, egyszerűen ráuntam már a stock Androidra. Egyszer csak majd nekieesek a rootnak meg romolgatásnak is, de nem az első héten akartam elrontani
-
csocsoszán
őstag
válasz
zeon.hu #6086 üzenetére
Amióta meg van a telóm az első olyan, hogy egyszerűen a képernyő sötét maradt bármit is csináltam vele!
Hiába nyomtam hosszan a power gombot nem kapcsolt ki!
Hangerő fel és a power-re jött be a recovery majd onnan rendszer indítás.(kang352) Így elindult!
Viszont nem tudom miért érzem, hogy a kangslim sp01 mintha gyengébben muzsikálna mint amit elsőként rak fel, amiben nincs play! A sima kang.
Bosszantó, hogy nincs play meg totalc.... múltkor ezért morogtam, de most mégis úgy érzem ez a változat jobb.
(Ha most valaki azt mondja, hogy csak rendszer alkalmazásnak rakja be a play-t meg kiveszi a kínai appokat, annak elmondom ebben megy a képernyő megosztás a sp01-ben meg nem.
Kezdek gyanakodni..... valami nem kerek! -
count_zero
tag
válasz
zeon.hu #6075 üzenetére
Ez lenne az, igen, nagyon köszönöm. Kipróbáltam, kitettem a Weather widgetjét is (csak stock launcherrel működik, úgy tűnik, az Apexet nem szereti), de Obsidian téma mellett csak a szokásos dolgokat látom a lock screenen, továbbra sincs időjárás
Rom L29C432B320, nincs root, bootloader zárva.
Melyik témával próbálkozzak, neked melyikkel működik? Illetve, ha már itt járunk, a lock screen shortcutokat lehet esetleg cserélni/hozzáadni/elvenni?
-
berigazek
őstag
válasz
zeon.hu #5848 üzenetére
Az a bajom,hogy a gyári stock B152-vel is ezt produkálta...
WIZARD
Hardwer-ra gyanakszom én is...
bébi67
Németországban élek és itt az Amazon.de-ről vásároltam,igaz Hong-Kongból küldte az Etotalk...53 óra alatt a kezemben volt a telefon,nagyon korrektek voltak az ügyintézők...ők segítettek meg bodrik11 a flashelésben...ha vissza is vennék...lehet,hogy tesztelnék és,ahogy szokott lenni...lehet,hogy pont akkor nem jön ki a hiba náluk...
-
mrThomi
addikt
válasz
zeon.hu #5843 üzenetére
nekem a kinai rom van,mert pl ilyen h vedett alkalmazasok neven semmit nem talal a kereso. Meg mindig nem tudom hol ertitek ezt. Megbizhato alkalmazast talaltam es itt minden engedely megadva,illetve alkalmazas automatikus inditasa rendszerrel egyutt. ilyen hogy védett meg lakat, sehol...Erdekes mert a messenger azonnal jelez, zarolt kepernyon is, es jelez a LED is.
-
purcigeorge
aktív tag
válasz
zeon.hu #5531 üzenetére
Akikről írsz, azok bootloadert nyitnak, rootolnak, twrp-znek. (Mint ahogy minden eddigi telefonommal megtettem én is) De ennél nem érzem szükségét. Csak fura, hogy 3 gombossal felmegy az egyik, de vissza már nem. Mintha valami alapverzió frissült volna. Lehet, hogy rosszul gondolom, de az Emui frissülés nem csak pár apk frissülést jelent? Ne értsetek félre, semmi bajom a helyzettel, imádom a telefont, csak kérdezek.
-
csocsoszán
őstag
válasz
zeon.hu #5241 üzenetére
Az a bosszantó, hogy ez egy csúcs modell.100-ból 100-nak jókell legyen. Nincs hiba megengedve!
Ezért fizetek a kb 30 ezer forintos gyártási költségre, még 140000 ft-ot (ami nem kevés!)amit különböző fejlesztésekkel meg egyebekkel magyaráznak. Ezért egy 100%-os, kiválló minőségű terméket kell kapjak! Még egyszer leírom ez egy Csúcs modell, Csúcs fejlesztés nincs hiba megengedve! (Ezt üzletembereknek ajánlják akiknek ez munka eszköz!)
Túl sok fizikai hibáról írunk. Semmiképp sem megengedett!
Jól kidühöngtem magam! Már elnézést! -
Zototh64
őstag
válasz
zeon.hu #4619 üzenetére
Az a baj hogy mind két slot foglalt.
Céges + Privát simekkel. Eddig úgy volt hogy a céges sim kártyám rá ragasztottam sd-re, és így volt 2sim plusz sd is, de most vissza csináltam mindent, mert a céges sim kártyám így nem tudtam másik telóba tenni. Ha otg-vel meg tudnám oldani a net kérdést, az nagyon jó lenne.
Mobil routerem behalt, az a másik gondom, playen meg nem találok hozzá alkalmazást.
Azért köszi az ötletet! -
-
csocsoszán
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zeon.hu #1932 üzenetére
Nem szabad wipe-olni!
Errol irtam is, mert ha megcsinalom, akkor egyreszt az elso lepeseknel "beakadok", de ha itt valakinek a sajat fiokjaval sikerul is belepni, es tullepni ezen, akkor pl. a huawei tema, vagy a csengohang allitas nem fog mukodni.(#1936) bodrik11!
Nalam pl. ma reggel az elso kepernyofeloldasnal jott meg az 1:10-kor erkezett level.
Itt a verzioszam:(#1937) migabi24!
Amikor olvastam a hsz-det, akkor meg nem volt benne a p8...
Nalam igy van: -
-
jacis
nagyúr
-
Black&White
addikt
válasz
zeon.hu #1897 üzenetére
Nem hiszek abban, hogy a frissítőcsomag mérete határozza meg az update sikerességét.
Az OTA frissítés csak egy inkrementális frissítés, tehát csak a jelenlegi ROM és az új közötti változásokat tartalmazza.
Pl, ha csak a rendszeralkalmazások egy része nem frissült, már mínusz 1xx MB.Na most ehhez add hozzá a többi összetevőt is és ki is jön a matek.
A különbségek (és a gondok) inkább frissítési módok körül jelentkeznek, illetve bármennyire is kényelmes lehetőség az OTA Update, azért Android és EMUI főverzió váltáskor érdemes 3 gombossal gyalulni. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zeon.hu #1895 üzenetére
Biztos átfutottam rajta, de akkor ezt az összefoglalóban is korrigálni, vagy módosítani kellene, mondjuk bodrik11-nek ha jól emlékszem, csak és kizárólag külső sd-ről ment, ráadásul úgy, hogy a tárcsázóba beütött kóddal indított menüből történt a frissítés.
Kérdésedre a válasz:
2 fajta van. Az egyik 1,4 Gb (full rom), a másik meg egy 500 megás. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zeon.hu #1849 üzenetére
Hogyan tegyek fel gyári romot?
Csak custom recovery-ből telepíthető zip romot tudok feltenni.
Ilyen nincs, vagyis nem találok.Szerk.:
Most találtam...hátha... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest