- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
-
count_zero
tag
válasz
PAPSZIMax #6727 üzenetére
Flagship kategóriás készülékeknél nagyon nehéz rosszul dönteni,inkább csak nüanszok, eltérő hangsúlyok vannak.
Ha az üzemidő és a kijelzőméret a fontos, válaszd a Mate-t. Ha inkább a mókolhatóság, gyártói és rajongói támogatás, a mindig valami újdonság-élmény, akkor az 1+3 a te telefonod.
Egy biztos: rosszul egyikkel sem jársz. -
supertrezi
aktív tag
válasz
PAPSZIMax #6675 üzenetére
A Trendvisualtól vettem még áprilisban 150-ért. Bontatlan doboz, a garijegy nincs kitöltve. Számlával lehet gariztatni. Azon szerepel is mindkét SIM száma, szóval okésnak tűnik. 150-ért láttam még most is az oldalukon. Hívd föl őket, ha érdekel.
Egyébként előfordulnak ilyen különbségek. Beszerzésiár-különbség, kapzsiság miatt. Vagy mert ilyen kisebb boltok néha nem is tartanak fenn konkrét üzletet, ahova bemehetsz vásárolni, csak megszerzik, amit megrendelsz. Ettől is lehet jóval olcsóbb. Mikor a G3-at vettem 2 éve 117-ért, akkor is sok helyütt 150-160-ért kínálták... -
csocsoszán
őstag
válasz
PAPSZIMax #6683 üzenetére
Az a baj a sufni szervizzel, hogy nincs alkatrész készlete. Kérdés milyen szervizes ül a székbe. És a legolcsóbban akarják a szervizelést megoldani.
Na ez a "mutatványra" nem szokott jó hatással lenni!
(Na nem mintha a márkaszervizekről olyan jó véleményem lenne! Kihaltak már azok a szervizesek akik még javítottak. Évekkel ezelőtt telefon hangszóró hibám volt, kérdezték garancia van még? Mondtam sajnos lejárt, hallottam a sóhajt a túloldalon. Egy hangszórójuk nem volt!!! Kérdeztem mit tegyek, mondták csak tudnak segíteni ha panelt cserélnek! Mi van??? Jól hallom alaplap csere?? Igen. Nagy nehezen kikértem a szervizest és megdumáltam, hogy hibás alaplapból cserélje át egy kis jattért. Bementem. Ki akarta szedni az alaplapból rögtön elszakította a szálat. Mondta, hogy nem jön ki sajnos! Egy hibás alaplapja még volt, rögtön megvettem és otthon kicseréltem. Elvégre 40 éve rtv műszerész vagyok. Na erről ennyit!Dell volt)
-
csocsoszán
őstag
válasz
PAPSZIMax #6668 üzenetére
http://index.hu/gazdasag/2016/01/25/afacsalt_mobilokkal_van_tele_az_orszag/(L:http://index.hu/gazdasag/2016/01/25/afacsalt_mobilokkal_van_tele_az_orszag/)[link](/L)
Bolti szerviz meg egy vicc! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest