- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasoft
újonc
-
Gladiator124
csendes tag
válasz
-FreaK- #14557 üzenetére
Nekem ma reggel lett tele a hócipőm az USB-vel. Belenéztem mikroszkóppal és úgy nézett ki mintha tiszta lenne. Megpiszkáltam egy kis tűvel és akkora koszguriga jött ki belőle, hogy nem akartam elhinni amit látok. Azóta belemegy teljesen a dugó és az adatkapcsolat is újra rendben van. :-)
-
csocsoszán
őstag
válasz
-FreaK- #14523 üzenetére
Én nem adtam még el az enyémet. Megállja a helyét a nagyok között most is! Mindennapi használatban nincs nagy különbség. De nem is egy súlycsoport!
Meg lehet szokni ezt nyurga formát, sőt most már fura megfogni a matét.
A note 8 kijelzője sokkal de sokkal jobb! Nekem fontos volt, többször nézek filmet rajta. Kamerája szintén jobb! A cerka szintén nagyon hasznos, sokáig volt note 2-ön. A hangja nincs olyan jó mint a maténak.
Viszont jönnek a kiegészítők, amik miatt csúnyán odaver mindennek.
Vettem egy dex-et ritkán használom, de hasznos kiegészítő.
Majd vettem egy gear szemüveget. Na ez a kiegészítő mindent ver. Oculus-on keresztül lehet letölteni programokat. 360°-os játékok, teleportálsz ide oda. Brutál,érdemes valahol kipróbálni! 3d filmet nézni, sőt csak sima filmet is nézni! Egy baj van vele, és az nem kicsi, csak 2900-as felbontása a telefonnak. Sajnos látni a pixeleket mivel közel van a szemedhez. Aki ettől el tud vonatkoztatni, annak a 3D tv egy kalap sz.r.
Végül vettem egy fiókban tárolt gear s órát. Nics akkora durranás mint a szemüveg, de sok kiegészítő tölthető le, több száz! Gyönyörű, 2 coll hajlított kijelző.
Na ha ezeket végiggondolom, nem bántam meg a váltást. Bocs hosszú volt, de gondoltam megosztom hátha valakinek könnyítek a választásán.
Ui: ( itt legalább valamikor volt élet, a note 8 topikban másról sincs szó mint milyen fóliát meg tokot vegyek.)
-
ricsi8800gt
addikt
-
ivatti10
aktív tag
válasz
-FreaK- #14093 üzenetére
Az egy külsős reklámblokkoló. Eddig nem okozott semmi galibát, most, a legutolsó frissítés után visszafogta az üzenetküldő szolgáltatásaimat. Biztosan be lehet állítani az appon belül, hogy ne tegye, de egyelőre a leállítása volt célszerű, ez megoldotta a hiányosságokat.
-
válasz
-FreaK- #14059 üzenetére
twrp flash meg volt(piszkos), utana volt root jog, de ujjlenyomat pin kodot kert(nem is adtam meg)
majd az uj rommal kezdtem elorol az egeszet.
twrp torles, csatolas, telepites stb.
1* ujra indult majd bootolt rendesen.
most lakom be.
kamera, ujjlenyomat, root van.
google play-el szenvedtem, de radugtam gepre, hi suite ment(gondolom tudta a telefon hogy g-appsot fogok flashelni) es igy megjavult magatol a play.szoval mindent osszegezve:
ez egy erdekes telefon ilyen teren
cunajat tesztelem.
kamera javitast erdemes meg felrakni? -
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #13931 üzenetére
"Google beállítása:
A Google Play áruházba lépjünk be, de az email címünk után, ne a következő szövegre nyomjunk, hanem a jobb alsó sarokban a Indít ikonra. Ezután 1x a Play újraindul, mert frissíti magát.
Kész!"Ezt nem tudtam értelmezni, a jobb alsó sarokban csak a következő szöveg van, vagy arra nyomok vagy kilépek. Indít gomb nem volt.
Két megjegyzésem lenne eddig Cunaja bácsi:
1: Verzió számozni kellene a romot és fájlokat is, hogy követni lehessen, meg elkerülni a tévedéseket
2: Ez beállított jeans téma borzalmas, a következő verzióban lehet kérni a default témát?
itt megj.: a default témára vissza állva az sms app-ban a keresőmező sötét szürke, amiben a fekete feliratot alig lehet elolvasni, de ez csak egy apróság.Amúgy eddig minden rendben megy! A fejlesztői beállítások is. A google fiók is rendben települt a play-ben következőt nyomva, frissítette is magát a legújabbra.
Most folytatom a belakást, van valami konkrét amit megnézzek?
-
-
Cunaja
addikt
válasz
-FreaK- #13122 üzenetére
Nem mindegy mennyi a szabad helyed a rendszer partíción. Pl. 142Mb vagy 500Mb. Ha nem fagyasztasz le belőle semmit, ami igen nehéz, mert ezeket nem igazán lehet normál romnál, akkor igenis több szabad ramod van és ezáltal gyorsabb is.
Közben persze, ez miatt csökken is a fogyasztásod. Nem kell neki annyi anyagot a memóriában tárolni. -
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #12850 üzenetére
Pontosabban, most nézem, hogy amit én próbáltam az a 3.1.1-0 volt, ez meg most a 3.1.1.-1.
Fel is raktam, megpróbálom most ezzel is, köszi!Szerk.: szuper, ezzel működik az új SR1-SuperSU-v2.82-SR1-20170608224931.zip telepítése. Igaz volt már előtte is root-om, de akkor most frissítek.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
-FreaK- #12848 üzenetére
Próbáld meg a legújabb TWRP recoveryvel. Az official nem megy a telóval, csak a módosított.
[link]
A SuperSu 2.79 az biztos, hogy jó a telefonhoz, de a későbbiekkel baj van (volt). Nem tudom, hogy ebben a pillanatban, javítva van-e már a probléma, de néhány napja a 2.82 nem ment nekem. Nem szabadott engednem, hogy frissítsen a 2.79-ről. -
Carline
őstag
válasz
-FreaK- #12823 üzenetére
Kissé kaotikus ez a Huawei féle update, downgrade.
Más telóknál nem kellett ennyi tökörészés, rollback csomag meg c900 vagy c632, c432 figyelése, hogy mit mire tegyél vagy épp tehetsz fel.
Múlt hét óta van meg a Mate 8, aznap mikor hazahoztam megvettem a BL nyitókódot és bűvészkedni akartam vele (TWRP, VIP rom), ami olyan jól sikerült hogy hajnal 4-re megtanultam a Huawei öszes fel és lemenőjét szidni...
De legalább most már tudom, hogy ha elbaszódik valami akkor gyorsan vissza tudjam állítani a rendet.
-FreaK- bocs hogy csak most tudok ide felnézni, de a melóm csak most engedte.
Remélem már b581-en vagy...
Egyébként miért mondod hogy nyitott BL mellett nincs rollback? Nálam nyitottra ment a rollback majd arra a b330 ami zárta a BL-t. Azután nyitottam a BL-t + TWRP és data.zip felrakása volt a vége. Miután felállt a rendszer már jelezte is a b560-at.
Én letöltöttem már a mate8 mappámba a c900b500 5.0->4.0 rollback csomagot, c432b192 full, c432b330 full, c432b560 full csomagot amikben benne van a data.zip is, 4.0, 4.1, 5.0-hoz való TWRP-t. Így már nem érhet meglepi. -
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #12822 üzenetére
faca, felment a b330. illetve majdnem: bootnál jelszót kér a tároló feloldásához. na most elszívok egy cigit megint.
telefon visszaállítással tovább lehet lépni, ez low level factory resetet jelent. Lefogadom, hogy utána megint nem fog elindulni a rendszer..szerencsére tovább ment, köszi a helpet! Frissítések keresése: nincs frissítés. A verziószámom meg c900b330 lett
lehet vissza megyek b192-re, vagy melyiken dobja fel a b560-at.
-
Carline
őstag
válasz
-FreaK- #12819 üzenetére
TWRP-t tedd vissza azzal meg a hw_data.zip -et.
Vagy update extractorral kiszeded a system.img cust.img fájlokat és fastbootal felrakod azokat.Ha másképp nem megy akkor meg a 4.0ra visszaállító rollbackes update.app tedd fel a háromgombos módszerrel. Azután fel tudsz tenni egy b330-at, arra meg adja a frissitést.
-
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #12817 üzenetére
Kezd nagyon kiakasztani ez a telefon... mindjárt földhöz vágom szerintem. Aztán átmegyek rajta az autóval. Meg a kalapáccsal is.
1: Ugye nem ment le a frissítés mert nyitva a BL.
2: BL-t nem lehetett zárni mert rootolva van a rendszer.
3: Oké, akkor factory reset, az törli a root. Ez sikerült is, szuper.
4: Oké, akkor most BL zárás, ez sikerült is, de utána megint factory reset jön, ez le is futott frankón.
5: Aztán újraindítás és az eRecovery fogad, hogy a Data partíció súlyosan megsérült újraformázni kell. Oké, formázta, restart.
6: Utána a rendszer nem indul, vagyis olyan, mintha nem is lenne rendszer, csak az eRecovery-be lépbe, ott persze nem működik a wifi-s visszaállítás. Hisuite rendszer visszaállítás szintén nem működik..
Most asszem flashelem egyenként a b581 részeit, hátha.. vagy összetöröm a telót, még nem döntöttem el.
7: Most BL unlock után egy low level factory resetet csinált és most elindult a rendszer.
8: így most GOTO 4... aztán ugyan az, rohadt loop az egész.
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #12815 üzenetére
Root törlésre valakinek ötlet? Enélkül még a BL-t sem tudom visszazárni. Kezdek megint idegbajt kapni.
Factory reset törli vajon a rootot?(#12816) Zototh64:
Ki tudod szedni bármelyik full romból a Huawei update extractorral. De ha kell, feltöltöm neked valahova a B581-ét. -
ivatti10
aktív tag
válasz
-FreaK- #12772 üzenetére
G8-nál rányomtam az utolsó kb. 10-re, ahogy Te is írtad, de egyik sem volt megfelelő. 360-as rom volt a telón, de a 420-ast, 400-ast nem engedte, hibával leállt (mindegyik romból volt min. 2 féle). A 380-ast felrakta, utána már ment a 420-as is. Talán nem mindegy, mire, melyikkel próbálkozunk.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
-FreaK- #12418 üzenetére
Biztos. Már az anandtech.com tesztjében (talán a legmegbízhatóbb a neten) is eMMC-t írnak.
[link]NAND Performance
My unit of the Mate 8 came with a SanDisk SDW32G eMMC chipset. This is an eMMC 5.0 part running in HS400 data rate mode, meaning at frequency of 200MHz DDR at with a bus width of 8 bit enabling a maximum throughput of 400MB/s. The controller used is one of the 3 Synopsis DesignWare blocks on the Kirin 950, with the second controller being used for the SD card with help of an Arasan PHY IP, and the third one connecting the WiFi combo chipset. -
poeta666
tag
válasz
-FreaK- #12225 üzenetére
Már telepítettem a legfrissebb Play .apk-t, de az sem segített.
Már n+1 (ahol n tart a végtelenhez) androidos telóm volt, de ilyen probléma még soha nem adódott. A Mate 8-on is többször frissítettem minden gond nélkül...
Gyári visszállítást csak a legvégső esetben csinálnék, és csak akkor ha biztosan megoldja a problémát. -
Synaptic
senior tag
válasz
-FreaK- #12112 üzenetére
Lenne egy gondom az időjárás frissítésével. Amennyiben beállítom hogy engedélyezem a helyhozzáférést , de csak wifin és mobil hálózaton keresztül akkor is bekapcsolja a gps -t . ez valami feature ?
Amennyiben kézzel kikapcsolom a gps -t kikapcsol a helyhozzáférés is..
-
Májkülnájt
tag
válasz
-FreaK- #11910 üzenetére
Sajnálom a bicskanyitogató stílusom, de lássuk be hogy elég támadóan reagáltál az első(sztem teljesen normális) hozzászólásomra. Én nem ilyen ember vagyok, ahogy lustának sem tartom magam. Egyszerűen csak meg szerettem volna buktatók nélkül úszni. Sokszor előfordult már hogy bizonyos rom kézi telepítgetése bizonyos anomáliákat okozott, amikor feltelepítették és ide beírták még nem látszott az összkép, hogy milyen is, akksi, beragadó és nem működő appok. Én 20 nicknévnek a történetét nem látom át, pláne hogy van aki egy nap 2-3x próbálkozik, mert vmi nem tuti, valami beakad stb. stb.
Olyan verziót kerestem/akartam keresni a telepítésre ami már valakinek bevállt, használja egy-két hete és stabil és jó. Erre a kérdésben rákérdezést találtam a legmegfelelőbb választásnak. Őszintén megbántam. Szépen kértem, még ott is a végén a "nagyon köszönöm" de mégis agresszív kioktató választ kaptam. Sajnálom a kialakult helyzetet, elnézést kérnék attól akit megbántottam. Ez egy jó kis oktatás volt. Meg próbálok tanulni belőle. De kb. itt be is fejeztem ezt a fórumot.😶 -
Zototh64
őstag
válasz
-FreaK- #11922 üzenetére
Csatolsz mindent először is, aztán a wipe-ok, majd Kang, vissza a telepítésbe, patch, és utána indítod csak el. Elsőnek állítsd be a billentyűzetet, hogy legyen. Majd menj be a letöltésekbe ott látod a külső sd-t, onnan fel tudod szórni a gugli dolgokat és a huawei fájlkezelőt. Aztán belakod ahogyan jól esik.
Innentől kezdve van mindened. Én legalábbis így csináltam.
Bár legutóbb nem a patch-et tettem fel, hanem az 57xx boot-ot. Tökéletesen megy minden. A témázás csak úgy megy, hogy belépsz a témába kiválasztod a default témát alkalmazod, aztán utána meg amelyiket csak akarod. -
Hende
tag
válasz
-FreaK- #11922 üzenetére
én úgy csinálom hogy b580 meg gboard install, aztán újraindítom. valamelyik kinai browserrel felteszem az es explorert, aztán felteszem a play meg a többi apk-t majd kingroottal törlöm a kinai appokat. de véglegesen mert elsőnek csak "lomtárba" teszi. aztán supersu-t felteszem playbol mert nekem ha fent van a patch akkor supersut ha telepítem akkor azt mondja nincs rootolva (a patch is törli a kinget ezért elsőnek teszem a supersut aztán a patchet).
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
-FreaK- #11898 üzenetére
A leírtakkal próbáltam meg érzékeltetni, hogy:
-Egy ilyen fórumon bárki kérhet bármit, ami a fórum témájával kapcsolatos.
-Függetlenül attól, hogy mit kér, senki nem érezheti magát megtámadva. "Akinek nem inge, ne vegye magára.". Magyarul, nem tőled kért segítséget, hanem a fórum közösségétől.
-Dühöngésnek nem a fórum a tere.
-Kioktatni ismeretlen embereket nem csak itt, hanem máshol sem illik.
-Ahelyett, hogy belerúgnánk a másikba, jobb lenne, ha megpróbálnánk neki segíteni.
-Itt mindenki egyenrangú függetlenül, attól, hogy mióta van Mate 8 a birtokában. Senki senkinek nem a szolgája, de nem is a főnöke.
Az a topik közösségének szégyene, hogy az összefoglaló nincs frissítve és ez az egész "vihar a biliben" számomra úgy jön le, hogy jön egy lusta ember, aki nem akar saját erejére támaszkodni és a többi ugyan annyira lusta, vérig sértődik azon, hogy valaki kérni mert valamit, amivel munkája lenne.
Na, most sikerült mindenkibe belerúgnom és mindenkit kioktatnom, magamat is beleértve. -
Hende
tag
válasz
-FreaK- #11898 üzenetére
Relockolva van most, sima recovery nem jön be csak az erecovery ott meg nincs wipe.
dload modszer nougat alatt még mindig nem megy l29c432b560-as rommal próbálkozok, de 5% és hiba.
srk tool-al nem megy az unbrick mert mindenre command not allowed-t dob. ez van ugye fastboot alatt is.
és unlockolni se engedi mert ott is command not allowed. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
-FreaK- #11894 üzenetére
Szerintem, kérni szinte bármit lehet,- mondjuk a feleségemet kölcsönkérni az már nem fér bele -, de a kérést nem kötelező teljesíteni. Ha valakinek a kérését nem teljesítik, az illető emiatt nem sértődhet meg. Ez számomra ennyire egyszerű.
Formai vagy tartalmi okokból nem akarom, vagy nem tudom teljesíteni a kérést, akkor sem állhatok oda leckéztetni a másikat. Nem a gyerekem, hogy megpróbáljam a saját értékrendemet elfogadtatni vele. Ráadásul, amennyi időt a kioktatására fordítanék, valószínűleg elég lenne, arra is, hogy segítsek neki és utána talán már érezhetném úgy, hogy finoman közölhetem vele, máskor jobb lenne, ha más utat választana.
A fórumon valaki feldob egy témát, akkor az legtöbbször mindenkinek és senkinek sem szól, ezért nem látom, hogy miért veszi bárki is úgy, hogy a kérdéssel, kéréssel őt találták meg. Egyedül a topikgazda érezhetné úgy, hogy válaszolnia kell, de mint tudjuk, itt nincs. -
Hende
tag
válasz
-FreaK- #11894 üzenetére
Ha hetes alatt sikerült elintéznem, hogy csak az erecovery jön be akkor mit tudok vele csinálni?
Nem engedi fastbootban unlockolni és twrp-t felrakni.
Neked volt egyszer valami hasonló nem? dload itt még nem működik.
amugy fasza hogy az erecovery sose mukodik/mukodottdload itt még mindig nem megy mi?
-
Májkülnájt
tag
válasz
-FreaK- #11884 üzenetére
Nem kell felháborodni. Nyugalom. Én z2-ről váltottam, annak a fórumán, az összefoglalót folyamatosan frissítették. Ha valami változás volt akk egy-két nap múlva az admin frissítette is. Egyszerű és átlátható volt. Nem szerettem volna h itt valaki megszakadjon a nagy feladatban. Értettem a lényeget. Majd máshol...
-
Hende
tag
válasz
-FreaK- #11881 üzenetére
hat igen csak azert meg most is zavaro hogy valamikor csak ket alkalmazas kozott valtok nincs is tobb nyitva es akkor is ujratolti. iosnel meg lehet 15-20 is, akkor sincs ilyen problema es csak 2 giga rammal csinalja ezt
csak kar hogy mara mar csak egy cunya telefon es egy hatalmas parasztvakitas lett. we miss you mr. jobs
-
Hende
tag
válasz
-FreaK- #11879 üzenetére
Nem, az az hogy a cachet meg ezeket magatol uriti es figyel arra hogy a fos android ne halmozzon fel annyi mindent. Ez a RAM-ra van. Átírták kicsit az android memoriakezeleset, hogy a gyakrabban hasznalt appokat nem torli meg azok tobb ramot kapnak. Ilyenek elvileg, de ahogy az angol cikkbol is ideztem, nem tudni pontosan meg mi rejlik ez alatt az uj funkcio alatt.
Remelem azert javit az android pocsek memoriakezelesen. Van is elvileg valami Greenify ami hibernalja az appokat. Valakinek arrol van tapasztalata?Illetve sehogy nem lehet akkor a kingrootot kicserelni telepites elott?
-
papa807
csendes tag
válasz
-FreaK- #11657 üzenetére
Programokat nem akarok visszaállítani.
Az emui5-ről emui4-re próbáltam visszaállni, de ami rollback-ot találtam azok nem működtek., hogy neked már sikerült, de a te telód D00-ás ha jól emlékszem, az enyém L29-es.
Találtam (google) nugátról visszaállitó rollback progit, de nem jó.Ezek 2016 novemberiek, lehet, hogy a
béta nugátokhoz valók voltak. -
papa807
csendes tag
válasz
-FreaK- #11652 üzenetére
Szia!
A telefonom Telekomos,NXT-L29C432B560 jelenleg.Korábban BL nyitás stb. után kang vip slim 368volt rajta.
Így működött a hívásrögzítés is,a többi extrát nem említem.Kiváncsi voltam a nugátra és frissitettem.
Most vagy várok,hogy valaki az emui 5-ről vissza tud menni az emui 4-re, vagy kangot tennék rá, ha lesz
az én telómra való. -
Kokufuu
csendes újonc
válasz
-FreaK- #11474 üzenetére
Az a gond, hogy ebben az állapotban van folyamatosan...
Power gomb nyomvatartás után újrabootol ugyanide, hibába nyomok mellé hangerőt.
Itt adb működhetne, de nem teszi, fastboot sajnos nem jó itt.3 gombosnál se történik semmi...
-képernyő elsötétül, rezeg egyet, huawei logo, aztán az !-unlocked-can't be trusted-now booting...Vki esetleg nem pesti? Meghálálnám pár sörrel vagy megegyezés szerint...
-
BikeZ
tag
válasz
-FreaK- #11464 üzenetére
Én is magamból indúltam ki.. 2 simet használok tehát SD-t én sem de ha frissítek mindig SDröl teszem.. ezzel 5 perc alatt orvosolható lett volna a gondja, lementi a képeket feltesz egy B192 és visza frissit 7.0-ra és talán működik is...
ha nincs SD azt nem árt be szerezni egyet ilyen esetekre.. igyen is adnák vagy megcsinálnám neki, de gondolom nem Oroszlányi
-
Kokufuu
csendes újonc
válasz
-FreaK- #11460 üzenetére
- SD kártyám nincs benne, egyben céges és privát, így kát SIM van benne
- Próbáltam már SIM nélkül is indítani, semmi különbségKözben eljöttem a szervizből, nagy volt a sor, majd meló után.
Viszont csináltam egy resetet, úgyhogy hogy kivettem a pipát a belső tárolóról és valóban megmaradt minden.
Ellenben semmi sem változott, nem látja a SIM-eket és újraindul változatlanul...(#11466) BikeZ - melóban töltötte le, OTA-val még sosem volt gondom. Anno mindig csináltam backupot, de akkor volt root, twrp, stb. Ez most teljesen gyári, nem is gondoltam rá.
-
Kokufuu
csendes újonc
válasz
-FreaK- #11452 üzenetére
Igen, zárt állapotban is ugyanúgy újraindul.
Wifi van, minden jó, csak nem lát egy SIM-et se és újraindul.
Bejöttem most Huawei márkaszervizbe, de ha nem mondanak okosat és beveszik sok időre, akkor marad a FR pipa nélkül és bizok benne h jó lesz. Az egyik SIM céges, igy nem tudom sokáig nélkülözni a telót.Esetleg van itt vki, aki már próbálta úgy a factory resetet, hogy a belső tároló maradt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Nyaralás topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest