- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
bigsee #10178 üzenetére
Beszéltem a Huawei Technikai Support-al és nekik is ez fúrcsa,mert VIP Tagként az egész Világon tudni kell regisztrálni,2 év gari,3 hó után is újat adnak,stb...
Fúrcsa az egész nekik is.Érdekes az,hogy amikor rákeresek IMEI után a garancia időre kiadja,hogy 2018.12.11-ig garanciális...
-
Tillu70
tag
Nagy bajom nincs vele, de:
- a wifi kapcsolatban néha nincs forgalom, ha átváltok 4G-re, tökéletes,
- BT-s kapcsolatokban sokszor kell újra kapcsolódnom, mert valamiért nem automatikus (autóban) ez régebben jó volt.
- meg amúgy is szeretnék, ha már újra teszem.
Melyiket érdemes letöltenem? -
Bensid
tag
Én is a napokban vettem észre egy dolgot, szintén a galériában:
Ha bent vagytok a galériában és 2 ujjal összehúzzó mozdulatot csináltok, akkor a kis kép ikonok még kisebbre húzódnak össze..
Sok értelmét nem látom, de meglepődtem amikor hirtelen összeugrottak a miniatűrök. -
bostone
addikt
Más megoldás nem létezik a készülék saját rendszerén belül?
Nem telekomos a kártya. Sőt, flottás. Külső alkalmazást sem akarok ezért telepíteni.Ki hallot már ilyet, hogy napi lebontásban hozza az értékeket a számláló? Mi értelme van ennek? Tenyleg nekem kellene összeadnom???
-
kiszu
senior tag
Na,ma elmentem Kispestre a Media Marktba. Leltár miatt a mai napon zárva,aztán elmentem egy masikba,az is zárva. Viszont holnap munka után bemegyek és konkrétan levideózom,feltöltö, a Youtubera és belinkelem nektek,ahogy mozognak a fogaskerekek a főképernyőn. Utoljára vasárnap láttam . Hidd el,nem képzelődöm.
-
Lecs@
addikt
Akkor most meg kell adnom a mailcímem, jelszavam az új tulajnak ? És ha most jelszót változtatok, a fiókot nézi, vagy a jelszót ? ( ilyennel még egy telónál sem találkoztam ) MIért biztos lopás ellen ? Ha ellopják, ellopják!
Amúgy egy új ADB Rom Flash gondolom eltűntetné.
-
berigazek
őstag
Szóval....Mate 8-al folytattam a nagymúltú mobiltelefonos életem'96 óta (mindenfajta mobiltelefonom volt màr)...de 99%-ban a Mate 8 ,,kenterbe veri" legtöbbjét...(legalábbis akksi téren!!!)
Ezért maradok vele!A P 9Plus-t kivàncsiság miatt vettem meg...azt is megtartom kameràja miatt...éjszaka egy mobil sem készít ilyen felvételt!Menüje ugyanag,mint a Mate 8-é...csak akksija 75%-ban olyan szívos....röviden ennyi -
-
rayoliviero
veterán
Custom ROM előnyei:
-gyorsabb lesz a telefon
-bármilyen felesleges program törölhető
-a telefon egyedivé varázsolható, teljesen testreszabható
-dupla koppos ébresztés
-navigációs bár eltüntetése, méretének csökkentése
-DPI állítási lehetőség
-Xposed
-Viper 4 Android FX
-AdAwaystb.
-
-FreaK-
veterán
Azért van benne bőven szemét.. játék demók vagy mik pl., tiltottam is őket rögtön, de nyugodtabb lenne a lelkem, ha egy root után le tudnám őket törölni rendesen.
Amúgy meg nekem a dupla tappos ébresztés miatt kellene a custom rom, bár azt még nem döntöttem el, hogy emiatt megéri-e kikapcsolni az ujjlenyomat olvasót, mert a kettőnek együtt nincs sok értelme, akkor már ott a bekapcs gomb is.
Emelett meg a gyorsaságból sosem elég!
-
nekem ma csinalt egy olyat hogy ejjel 3 kor megallt a toltes 72% -on es nem ment tovabb.. nem tudom mi lehetett a baja :S (2A-es samsung toltore volt dugva) masik toltovel nem volt baja, most egy harmadikkal toltom azzal szuper.. lehet rossz mar az a tolto.
hol lehet gyari toltot kapni? megtudnatok mondani a pontos tipust, rakeresnek neten (enyem a cegnel van, nem tudom meglesni) koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest