- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
válasz
Sziszak72 #10332 üzenetére
Hát akkor kezdheted összegyűjteni rá a pénzt, mert minden további nélkül elrejthető:
amire én gyűjtök -
haten
tag
válasz
Sziszak72 #10328 üzenetére
Netezéskor látszik a sáv, de engem nem zavar. Lehet el is rejthető, nem tudom, 3 magassági méretből lehet választani, én a középsőn használom. A tegnapelőtti (vagy mikori) 7.0-s képemen látszik a vastagsága. Elég ritkán netezek a telefonon, a laptopon lógok órákat inkább, mint most is. Így, hogy csak a levelezést nézem rajt, meg napi egy-két percet telefonálok, fotózok, pár programot használok napi 10 percet, pár percet közösségi oldalakat, és ennyi, így heti 1x töltöm. (Ha nem kell GPS) A karácsonyi ünnepek alatt amikor ennek felét használtam csak otthon, úgy 10 percet naponta, 11 napot bírt ki egy töltéssel.
-
Tin
veterán
-
haten
tag
válasz
Sziszak72 #10323 üzenetére
Én nem tudom összehasonlítani, mert nincs Európai verziós telefonom. Az enyém teljesen rendben van, hangzásban és hangerőben is. Azt mondanám hogy 85-90%, tehát eléggé jó, ha a korábbi HTC ONE-t veszem a 100%-nak.
A navigációs sáv egyáltalán nem zavaró, semmi gond nincs vele. Fényképezéskor, fim nézéskor, meg amikor nem kell, úgysem látszik.
Amúgy a 7.0 nem jött másnak is meg rajtam kívül?
-
csocsoszán
őstag
válasz
Sziszak72 #10251 üzenetére
Sajnálom, hogy egy hibás készülék miatt, ilyen véleményed lett a márkáról.
Beszélgetési hangerő és hangminőség szt. jó kategória.
Sajnos egyéni kernel nincs ennek tuningolására.
A hangszóró hangerő és hangminőség szt. kiválló!
Benne lévő DA hangja kifejezetten természetes öblös "vastag" hangú . Persze én nem tuc tuc zenét hallgatok.
(Mondjuk én sem szívesen vinném a "jó hírű" szervizünkbe a készülékem.)
Azért ide írom, ez az én véleményem! És én inkább a természetességet tartom fontosnak mint a hangerőt. (Hifi füllel.) -
Tin
veterán
válasz
Sziszak72 #10233 üzenetére
tényleg halk. én maxon, vagy alatta 1-el használom. kintre a minimum a max hangerő, de zajban az már kevés. persze kérdés, ki hogy hall. és másik, hogy aki sokat telefonál utcán, annak nem egyszerűbb-e egy headset, én is gondoltam már rajta. a teló aksija bírná.
a navigációs sáv... az is lehet, hogy a következő rendszerben már rejthető lesz. nem nagy cucc megcsinálni.
és egyébként lehet, hogy a hangszórót is hangosítják szoftveresen a következőben. az is lehet, hogy a kínai rommal pl. hangosabb. utána kéne olvasni. először én is azt hittem, hogy gázos lesz, de azóta egyszer sem okozott gondot a hangereje, pedig utcán is használom.
ha nem érzed magadénak, add el. én "csak úgy" vettem BF-en, sose vettem volna tepsit, de ez valami király teló, nagyon megszerettem.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Sziszak72 #10230 üzenetére
Nem tudom, mi van a tiéddel, nálam egyáltalán nem halk a hang beszélgetésnél. Talán valami hangszóróhiba.
A navigációs sáv el-nem-rejthetősége pedig olyan ötszázszor lett itt leírva. Mielőtt telefont vesz az ember, olvasgassa a fórumát, s akkor nincs ilyen szintű meglepi. Jó tanács a következő vásárlásod elé.Egyébként ez még 8 hónap után is egy baromi jó telefon a szememben! A sys is ugyanolyan pörgős, mint mikor elővettem a dobozból.
-
Tin
veterán
válasz
Sziszak72 #10228 üzenetére
a netes képek alapján bal odalon van egy kis nyíl, de mondom, aszerint root kell hozzá. itt utánaolvashatsz.
a hangerő olyan, amilyen. ha pont a füledhez tartod, akkor azért simán hallható, igaz, maxon sem annyira acélos. nekem mondjuk eddig még nem volt gondom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest