2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Mobilarena TV: A Kirin ereje

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Mai adásunk fő témája a Huawei Mate 8 lesz, ami már a legújabb fejlesztésű Kirin chipsetet kapta meg, üzemideje bőven átlagon felüli, és a rendszersebessége is kiváló.

Még november végén mutatta be legújabb csúcskészülékét a Huawei, ami Kínában már meg is jelent, a szakma nagy része azonban a CES kiállításon láthatta először. A Mate 8 névre keresztelt eszköz 6 hüvelykes, Full HD felbontású IPS-NEO kijelzővel rendelkezik, ám ami ennél is lényegesebb, hogy a burkolat alatt az a Kirin 950 chipset dolgozik, amitől sokat várt mindenki, és elöljáróban annyi mondható, hogy nem alaptalanul. A 3 GB RAM és a 32 GB-os adattároló csak a jéghegy csúcsa, plusz van még más verzió is a mobilból, sokkal fontosabb viszont a 16 megapixeles, OIS-es kamera, az ujjlenyomat-olvasó, vagy az átlagosnál sokkal hosszabb üzemidőt biztosító 4000 mAh-s akkumulátor.

Hogy az Android 6.0 operációs rendszer sebessége tényleg villámgyors-e, vagy hogy milyen képeket készít a kamera, miként működik a biometrikus szenzor, arról a 18 órakor kezdődő adásban fogunk bővebben is beszélgetni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.