- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Csak mert engem is megkérdeztek. HA egy jpg van, akkor tutira nem mozog. HA viszont valóban mozog, akkor a gyári ROM -ot kell bontani, mert valószínű több jpg, amit xml vezérel, vagy egy "gyűjtőfájl" lesz. Azt még megnézhetnéd (ha már úgyis videózol), hogy más gyári témán is mozog -e. Illetve hogy mi a téma neve. Meg hogy mi a ROM verzió.
-
zeon.hu
nagyúr
-
BikeZ
tag
320-as gyari romot hasznalok.. témát változtatok vag hátteret ugy ahogy akarok, ikonokat vagy akar betuket.. semmi gond vele minden reccenes nelkul fut nagyon jo szoftver.. semmi mokolas semmi bootloader nyitas... egyik legjobb telefon.. az en gondom csak az hogy betojt a beszed hangszoro..
-
count_zero
tag
Én megpróbálnám, fogalmam sincs persze, hogy engedi-e.
Csak kíváncsiságból: neked van-e hálózati sebesség mutatása opciód a status bar-on (ld. kicsit fentebb a beállítóképernyőt)? Csak azért kérdezem, mert egyre inkább az az érzésem, hogy több, apró részletekben különböző 320-as ROM létezik. -
dime27
őstag
Igen én fel is hívtam őket telefonon és kérdeztem tőlük, hogy mi van ha vmi gebasz van a telóval?! Mondták, hogy intéznek mindent természetesen ilyen esetben!
Postapontra is szállítanak szóval plussz pont ezért is illetve én egy az egyben előreutaltam a pénzt és 2 nap múlva már kezemben is volt a teló sértetlenül! -
Cunaja
addikt
A te pénztárcád a döntő! A legfontosabb, hogy a garancia rendben legyen és ne kéz alól vedd.
Mate8 az király, a P9 csalódás számomra ( Kamera), P8 kicsi, P7 van nekem, az király szintén. ( saját rom ) Egyszóval Mindegyik jó valamiben. Van P8 Max is 6,8" de itthon nem nagyon kapható.Neked kell eldönteni. Kamera minőség! 1. P7; 2. Mate8; 3. P8; 4. P9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Macbook White 13" unibody
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest