- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
válasz
magicbox #9812 üzenetére
Még egy kicsit rádobtál volna arra a mate 9-re, és lehetet volna egy nagyképernyős erős hardverrel szerelt, szemet gyönyörködtetően csodálatos, egyedi telód!
(Én tapasztalatból írok, jobb aku idő...... folytathatnám, mindenben jobb de minek.
Most lesz egy a tucatból. Gyengébb aku idővel!
De végül is az a fontos, hogy neked megfeleljen! -
-
csocsoszán
őstag
válasz
magicbox #9681 üzenetére
Nem tudom, én ezt tartom hitelesnek. Az itt leírtak szerintem több mint korrekt. Látod, belehet állítani a felhasználói szokásokat is. Az összehasonlításoknál két telefon fényképező tulajdonságait is látod. Ennél részletesebben szerintem kevés helyen írhatnak.
Persze ha veszel akkor meggyőződhetsz saját tapasztalatod alapján! És ha neten rendelted le tudsz mondani róla! (Nekem nem jelentett volna előre lépést , leírtam miért!) Mondjuk itt is van aki három nap aku időt mér(mate8) nálam nap végére padlón van. Igaz minimum 150 alkalmazás van nálam telepítve. Ja és használom is a telefont. -
count_zero
tag
válasz
magicbox #8838 üzenetére
Ez nálunk is ugyanez. Azt hiszem, a nők egyszerűen féltékenyek ezekre az eszközökre
A csajom azt mondja, azért utálja ezeket az időszakokat, mert:
1. nem látni a végét
2. amíg nem járok a végére, addig úgysem nyugszom meg, és még ha látszólag mást is csinálok, lélekben nem tudok leszakadni a problémárólAz a helyzet, hogy be kell lássam, hogy igaza van
Mindenesetre most már sokkal könnyebben veszítem el én is a türelmem, és már nincs kedvem aprólékosan beállítgatni valamit, aminek elsőre mennie kellene. Egyszerűen elkezdtem sajnálni az időt az ilyesmire.
-
count_zero
tag
válasz
magicbox #8819 üzenetére
Fiatalabb koromban szinte élveztem az ilyesmit, de mostanában egyre türelmetlenebb vagyok, egyszerűen sajnálom az időt, amit az ilyen tákolásra mindenképpen rá kell szánni. Az élet rövid.
A barátnőm is nagyon nehezen bírja, mert a tapasztalatok megtanították arra, hogy a tíz perces taskok ritkán érnek véget hajnali fél három előtt...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Bensid
tag
válasz
magicbox #8664 üzenetére
Szerintem érdemes lenne megvenned, hiszen ezzel már elérhetnéd a 94.000-es álomhatárt Antutuban!
Nem szemétkedésből írtam, csak eszembejutott az az ominózus vitánk és nem hagyhattam ki..
Egyébként szerintem kinézetben egyáltalán nem jobb, mint a Mate 8, nem mondom, hogy csúnya, de közel sem olyan karakteres, mint a mi telefonunk.
Specifikációkban pedig ami tényleg nagy előrelépés, az a grafikus gyorsító.
(a 4 magos T880-hoz képest ez az új 8 magos G71 biztosan ütős lehet)
Szerintem minden másban hasonló teljesítményt nyújthat.Én személy szerint kicsit csalódtam, hiszen ha nagyot dobtak volna lehet, hogy én is elgondolkoztam volna a váltáson.
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig imádom a Mate 8-amat.
-
Zototh64
őstag
válasz
magicbox #7588 üzenetére
Teljesen egyet értek, de azok is, meg a romokkal kapcsolatos dolgok is addhok jelleggel jönnek. Kinek éppen mi a problémája, kérdése. Emiatt nem lehet szabályozni, hogy elosztva, harmonikusan jöjjenek, a kérdések, észrevételek. Van amikor a romok, van amikor a mondjuk így egyebek vannak túlnyomórészben a porondon.
Amikor (és túlnyomó részben így van) semmilyen problémám sincs, akkor is elolvasom amiket írogatnak a fórumtársak, függetlenül a témától. Adnak időnként ötleteket, ébresztenek gondolatokat, stb. stb. -
Zototh64
őstag
válasz
magicbox #7582 üzenetére
Azt gondolom, illetve tapasztaltam, és tapasztalom, hogy a gyári romok, mondhatni tökéletesek.
Ez az első telefonom, amit hónapokig használtam gyári állapotban. Pár fórumtárs tudja, hogy csak a hezitálásom eltartott 1,5-2 hónapig, hogy hozzá nyúljak-e a telóhoz. Aztán hozzá nyúltam. Kisebbik rész volt az, hogy viszketett a tenyerem, a nagyobbik az volt, hogy jogi és egyéb dolgok miatt vannak appok, amik nincsenek az Eu-s romokban, viszont a munkámhoz alkalmanként nagy segítség.
Én csak emiatt váltottam Kang-ra, most már eredetire és nem slimre. Ez is ugyan olyan tökéletesen működik, mint a gyári. Miután többünknek új, és ismeretlen, ezért esik több szó róla szerintem.
Azt viszont el kell mondani, hogy ami jó, az jó. A gyáriról nincs mit ömlengeni, mert a legtöbben azt használják, és szinte természetes (számomra legalábbis), hogy jó, szinte tökéletes.
A jóról meg mit írogassunk állandóan? Fórumban arról kell írni főleg, amit nem tudunk, vagy nem tökéletes, mert akkor fogjuk közösen megoldani, és abból fogunk tanulni.. -
-FreaK-
veterán
válasz
magicbox #7582 üzenetére
Az a baj, hogy sajnos nincs nagyon választási lehetőség. Vagy a két Kang, vagy a twisted ami még up-to-date. A Mate 8 eleve nem egy túl elterjedt készülék, ahogy meg telik az idő egyre kevésbé valószínű hogy feltűnik valaki aki hajlandó főzőcskézni rá. Cunaja mestert mondjuk nagyon szívesen látnám közöttük
-
PAPSZIMax
tag
-
Bensid
tag
válasz
magicbox #5744 üzenetére
Tévedni emberi dolog és ezt becsülöm, hogy legalább bocsánatot kérsz.
Viszont legközelebb gondolj bele, hogy érdemes-e egy jelentéktelen program miatt ekkora balhét és történeteket gyártani.
Én nevetségesnek tartom magamat is, hogy ebbe belementem, de utálom, ha az igazamat nem tudom bizonyítani és még meg is hazudtolnak mások előtt.
Ettől függetlenül borítsunk rá fátylat szerintem..
-
Bensid
tag
válasz
magicbox #5732 üzenetére
Na ez most már egy kicsit felháborító, hogy miket nem feltételezel rólam.
Már ne haragudj drága barátom, de azért ez már nevetséges, amit művelsz.
Igazából nem is azzal van bajom, hogy nem hiszed el a pontszámaimat, mert igazából le..om, hogy ki hiszi el és ki nem, hanem az tud nagyon bántó lenni, hogy képes vagy meghazudtolni engem és ezt mindenki előtt bemutatni.Most komolyan kinéznéd belőlem, hogy azért elkezdjek itt photoshop-olni, hogy antutu pontszámokban én legyek itt a jani?
Már ne haragudj, de ez borzalmas, amit ezzel a témával kapcsolatban képes vagy túlgondolni.
Nemtudom, hogy miért lehet az, hogy más a felbontásom, mint neked. Lehetséges, hogy azért, mert átkonvertáltam jpg-be?
Az pedig, hogy eltűnt a huawei felirat, egy egyszerű legörgetéssel történt.
Meghatározó tagja vagy ennek a fórumnak, tiszteltelek is, mint a többi itteni hozzászólót. Eddig a percig.
Egyébként ezzel a hozzáállással nem is tudom talán egy akadékoskodó 12 évesnek tudlak elképzelni.
És én ezzel le is zártam ezt a témát, ha nem hiszed nem hiszed, de azért ez elég undorító, hogy mindenki előtt ilyen betegnek állítasz be engem... -
Zototh64
őstag
válasz
magicbox #5732 üzenetére
Igen, így van.
Nem véletlenül hoztunk vagy 2-3 hónapja egy olyan döntést itt a fórumon (Bodrik tanácsára), hogy ha működési vagy ehez hasonló dolgot osztunk meg, feltétlenül jegyezzük meg, hogy milyen telcsi, milyen rom. Olvasáskor is tartsuk ezt az infót szemelőtt.
Rengeteg félreértés, vita, és bosszúság elkerulhető ezáltal.
Mostanában kezdünk ezekről elfeledkezni megint.Nincs azzal baj, ha használja az ember, csak helyén kell kezelni a dolgokat.
-
Zototh64
őstag
válasz
magicbox #5728 üzenetére
Az a baj, már sokadjára bizonyosodik be, hogy több esetben is, körtét az almával hasonlítgatunk össze. Huawei Mate 8 készülékek, de más és más romok, amik miatt sok minden másképpen működik.
Legalább meg tudtuk ezt is, hogy egy külső app sem ugyan úgy működik különböző romokon. -
Bensid
tag
válasz
magicbox #5697 üzenetére
Nos akkor ajánlom figyelmedbe ezt a videót:
youtube.com/watch?v=DUVwGN97nmo
Az a gond elég rossz a videó minősége és nem látom az elején, hogy talán b136-al érte ezt a számot el?
Volt ilyen verziószám?
A végén az is látszik, hogy a 3D dobta meg neki ennyire. 21.805 pont o.O -
Bensid
tag
válasz
magicbox #5683 üzenetére
Én pedig arra szeretnélek megkérni, hogy ne nézzük már a másikat hülyének..
Gondolom azért szeretnél mostani eredményt kérni, mert azt hiszed, hogy valahonnan lenyúltam a képet és azzal próbálok itt érvényesülni. Azért ennyire nem vagyok beteg, hogy idejárjak hazudni..
A kedvedért azért csináltam egy tesztet és egy mostani képsorozatot nem is 3 hanem 5 képpel.
Bár most nem karcoltam a 94.000-et az a pár 100 pont már nem oszt nem szoroz véleményem szerint és hidd el kedves magicbox, azt a 94.105 pontos képet is én csináltam -
-
-
bébi67
aktív tag
válasz
magicbox #5589 üzenetére
Nem tudom megmagyarázni, de ki akartam próbálni a P9-et. A Mate8 az eddigi legjobb telóm volt. A következő szerintem a Mate9 lesz.
Tegnap lőttem pár képet vele.[link]
Eddigi tapasztalat: kijelző idő első töltés után 5ó39perc akku még 12%-on
külső hangszóró, lényegesen kevesebb mélyhang
a méret nagyon bejön
gyönyörű
kamera élesebb képeket készít
értesítési led jobban látszik annak ellenére, hogy a hangszórórács alá van rejtve
vaku ledek erősebb fényt adnak
És valóban nehéz megszokni, hogy kisebb a kijelző. Mindent egybevetve, a Mate 8 szerintem jobb telefon, mint a p9. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
magicbox #5555 üzenetére
Ez nem a legujabb, hanem az elozo telefonom, nem eu-s, hanem a c185-os. Ezzel van gondom. Erre a gyari c180-as 320-as romot tettem en magam fel, dload mappabol.
Az uj telefonomra (eu-s c432-es) semmi panasz, gyari 170-es rendszerrel, hibatlan, es nagyon szepen mukodik... biztos, hogy nem nyulok hozza... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
magicbox #5549 üzenetére
Hat en nem tudom, dload mappabol tettem fel a 320-at, elotte a b170 rootolt volt rajta.
Feltettem a 170-re a 133 -as gyari recovery-t, es arra ment a 320-as gyari rom.
Reset utan viszont minden eltunt, es egy idiota (szamomra) stock megjelenessel koszont be a telefon.
Probaltam a 133-ast ratenni adb-n, de failed.
Szerintem nincs vissza ut meg 4.0-ra 4.1-rol.
Nem is lenne ez baj, ha a temak mukodnenek.
Eleve nem volt egyetlen egy tema sem benne, es hiaba tettem fel sok sok temat, es probalom barmelyiket beallitani, nem engedi. Lefut a tema atallitas, de a vegen ismet a stock megjelenes van.Egyszeruen erthetetlen ez a telefon... gyari romnal hogy a francba van igy?
Valaki el tudna magyarazni, hogy egy zip-es gyari rombol (dload) hogyan kell (lehet) img-kel csinalni?
Olvastam mar itt pl. -Freak- hozzaszolasat, hogy valamilyen programmal kell ezt megcsinalni, de nem tudom, hogy pontosan mi a teendo...Meg annyi jutott eszembe, hogy felteszek valami fozott 4.1-es romot es onnan valami 4.0-as fozottre vissza.
Errol sem talalok semmit. -
Zototh64
őstag
válasz
magicbox #5449 üzenetére
Vitáról szó sem lehet természetesen, nem arról szól.
Nagyon sokat segít nekünk, és az egyik legértékesebb tagja a fórumnak, főleg az olyan pancserek számára, mint amilyen én is vagyok. Nagyon sok ötletet, tanácsot ad, ez sem kérdés.
De valami, akkor sem szokott jó lenni. Az is lehet, hogy használ olyan appot, vagy valamit, amit azok és én sem használunk akiknél mennek simán a romok.
Nem tudom. Mondom, csak agyalok. Általában akadásos gondjai szoktak lenni. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
magicbox #5407 üzenetére
A 320 sajnos nekem nem tetszik.
Vannak benne jo dolgok, pl. a mappa nyitasi zarasi animaciok jok.
A kamera is biztos jobb lett, bar nem nagyon latok erdemi kulonbseget.
Viszont sok helyen darabos, akadozos, pl. sms-ek, nevjegyek, fajlkezelo, es a chrome sincs olyan sima.Mindjart erkezik az eu-s c432-es fekete mate 8-am b170-es gyari rommal, hozza nem nyulok...
-
csocsoszán
őstag
válasz
magicbox #5267 üzenetére
Kína kijutott az űrbe! Mindent gépek készítenek. (Kiviszik kínába a gyártó sort. Ha nem kínai a termék.) Szó sincs alulfizetett szerencsétlenekről! Nem is értem, hogy kerül ide? Mivel nem rajtuk múlik, hanem az előírt technológián. Aminek a betartását jól fizetett emberek ellenőrzik! Az előírt technológiát sem " az alulfizetettek" készítik! Egy csúcs modell nem dzsunkán készül!
És én is szervizesként mondom, aki napi kapcsolatban állt a ferdeszeműekkel!( Nem sértés.) -
Zototh64
őstag
válasz
magicbox #4982 üzenetére
Tudom, hogy nem rám gondoltál, hanem általánosságban.
Egyet értek a konklúzióddal, de akkor maradjunk is ennél, amit most leírtál, nagyon helyesen:
"Ti a romolásban nyújtotok tanácsot/segítséget. Én/Mi pedig a gyári rendszerben/alkalmazásokban tudunk inkább segíteni. Illetve én a gyári állapot helyreállításában"
Tehát segítsünk egymásnak véleménnyel, tapasztalattal, és kész!!!
Végül is, ezért van ez a fórum!!! -
Zototh64
őstag
válasz
magicbox #4972 üzenetére
Szerintem senki nem beszél rá senkire semmit.
Minden leírás azzal kezdődik, hogy "CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
Az, hogy ki mire esküszik, egy dolog. Olvasni kell, a sorok között, de legfőképpen értelmezni a szavakat, mondatokat. Én ugyan úgy mint Te, ki merem jelenteni, hogy a saját Telekomos telefonomon, a Cunaja féle rom, a legjobb. A gyári romokkal is jó volt, hibátlan. A Kangvip pl. sose hozott lázba, mert értelmesen le volt írva, hogy mit tud, és mit nem. Nem illett bele, az én világomba. A Cunaja rom, pedig felkeltette az érdeklődésem. Azért, mert a többi fórumtárs írt róla (nem rábeszélt!!!!!!!!!!!).
És mindkettőnknek igaza van. Más a Te igényed, és másképpen használod a telefont, mint nekem, és mint én. Ha nem jól fogalmazunk és elolvassa valaki, töri a fejét, hogy melyikünk a hülye Te, vagy én.
Tehát ha írunk valamit rom-ról, vagy bármi ilyesmiről, fontos, hogy leírjuk, hogy milyen a telcsi, és mik azok a dolgok, szempontok, ami alapján, ez a véleményünk. Aztán minden olvasó dönt SAJÁT MAGA!!!, hogy melyikünk megoldását részesíti előnyben.
Erre gondoltam, az olvasás és értelmezés során.
A Magyar Nyelv szépsége-hajlékonysága-kifejező készsége pedig lehetőséget ad mindenki számára, hogy közérthetően írja le, amit akar, tapasztal. Nem pedig sarkosan, legfőképpen nem indulatosan.
Nem tisztünk megvédeni senkit. Mindenki maga dönt, hogy mit csinál az eszközével.
Bőségesen és többszörösen le van írva minden, ami alapján eldönthető, hogy megtudom-e csinálni, vagy sem.
Szerintem pedig világos minden dolog itt, csak olvasni, és értelmezni kell. Nem úgy, ahogyan azt én szeretném, hanem ahogyan le van írva.
Én pedig örülök, hogy kinyitottam. Nem kínlódtam semmivel, mert értelmes útbaigazítások, leírások vannak ebben a topik-ban.
Ennyi a különbség kettőnk között, és valahol, ettől szép és halad a világ, hogy nem vagyunk egyformák! -
csocsoszán
őstag
válasz
magicbox #4924 üzenetére
Szó nincs szakadásról! Egyes emberek gerjesztik csak a feszültséget!
Engem egyáltalán nem zavar ha valaki gyári romról vagy netán kijelző védőről ír.
Csak annak a pár embernek csípi a szemét a fejlesztői hozzászólás! És csak onnan hallom a felhangokat. (Viszon kíváncsi lennék mennyi idő alatt fulladna be az a topik rész ahol csak az a pár ember irogatna? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
magicbox #4807 üzenetére
Nem.
Az en telefonom c185-os.
Arra van b180-as rom.
De most azon agyalok, hogy bootloader nyitas nelkul adb flash-el feltennek egy c432-est es arra mar fel tudmam tenni a c432b170-es eus romot, ami szerintem simabb, fluid-abb mukodesu, mint a b180.
De szerintem ez nem hiszem, hogy mukodik nyitas nelkul...de jo lenne... -
bébi67
aktív tag
válasz
magicbox #4762 üzenetére
Igazad van, én is öreg vagyok. De azért jó, hogy a srácok kipróbálnak minden újdonságot, közben vérprofivá válnak.
Én is megpróbáltam romolgatni, a maradék hajam is kihullott közben. Most boldogan és nyugodtan olvasom a fórumot B170-es stock romon. Most már a hívásrögzítés is megoldódott. Tökéletes a teló, nem is szándékozom lecserélni, mert nincs alternatívája. Ahogy így olvasom tényleg becsúszik mindig valami gixer a főzött romokban. Talán Cunaja romjára nem panaszkodott senki sem. A kísérletező szellemű emberek viszik előbbre a világot. Hajrá skacok, drukkolok nektek, de csak öregesen figyelgetem, hogy mit csináltok.(OFF)(/OFF) -
csocsoszán
őstag
válasz
magicbox #4762 üzenetére
Igazat adok!
De azért írtam mert (lehet,hogy a motorháztető alatt csodák vannak) de ebből pár perc alatt semmi sem derül ki. Azaz a beállítások között alig szinte semmi különbség! Az antutu 89000 pontot adott, gyorsaságban lapozásban semmit sem veszek észre! Bocsánat ha csodát vártam! Szerintem pont olyan mint amit megszokhattunk, írják ez meg az aztán mikor kézbe veszed......( megszokhattuk már a ilyen pop meg olyan nyalókánál.) Erről ennyit.
Nagy Köszönet Freak és Bodrik társunknak!!!Ahogy szokták mondani nélkülük nem jött volna létre!
(annyit zárójelben mikor megnyitod a parancssort a gépen Nálam cd c:/adb aztán adb devices itt kiírja, hogy élő( tehát nem offline!) Ezt a parancssort hagyod elöl és itt írod"fastboot flash boot C:\boot.img") -
-FreaK-
veterán
válasz
magicbox #4762 üzenetére
Már ne is haragudj de ez a fellengzős duma nagyon felszínes. Leszállhatnál a magas lóról igazán. Képzeld másnak is van családja, munkája amiben fontos a stabilitás, de az, hogy ezt leírod (ki kérdezte? kit érdekel? ..ha nyers akarok lenni) csak azt mutatja, hogy ez csak egy önfényezés akart lenni a részedről.
Szerintem te is jól tudod, hogy ez a vélemény max. arra jó, hogy felbosszants másokat. És nem megharagudni fognak rád, ahogy képzeled, hanem a burkolt sértegetésed inkább haragot és ellenszenvet vált ki másokból, és szerintem teljesen jogosan.
Ez viszont itt a fórumon szerintem simán bele esik a flamekeltés kategóriába, amit viszont a fórumszabályzat tilt is ha jól rémlik.Próbáld más szemszögből is elképzelni a dolgokat. Egészen más a gondolatmenet azok fejében akik romolnak és romokat próbálgatnak mint ahogy azt te elképzeled. Más logika, már értékrend, ezt kéne elfogadnod.
Másrészt meg te azt hiszed, hogy ez csak placebo, meg e-penis méregetés, pedig dehogy. Csak nem érted.
Ezzel még nincs is baj, csak akkor légy szíves ne írj ilyen "bicskanyitogató" módonDe hogy ne csak üres szavakkal dobálózzak, itt egy gyakorlati példa ami bizonyítja, hogy nincs igazad:
A B321-es verzióval már támogatott a camera2 api, amivel lehetőség van például raw formátumban menteni a képeket egy másik kamera szoftverrel. Aki szeret fényképezni a telefonnal, annak pl. jól jöhet, hogy a képet utána tudja szerkeszteni és kategorizálni egy Adobe Ligthroom vagy Photoshoppal pl.Másik Ellenérv: ha minden új dolog, és ilyen kis lépés csak placebo meg e-penis, akkor ezt a gondolatmenet tovább véve maradhattunk volna egy pár évvel ezelőtti Gingerbread Android verziónál is nem? Sőt egyből a buta telefonoknál! Minek bármi új, minek fejlődés, hiszen az csak placebo.
Más se használjon semmi új dolgot, mert _szerinted_ annak semmi értelme! Mert neked ez komolytalan."Szeretem" ezt a szemellenzős, más nézőpontot és preferenciát elfogadni képtelen (egoista?) gondolkodásmódot. Szerintem ez a komolytalan és gyerekes, az életkorod ellenére.
A többiektől bocsi az off-ért.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
magicbox #4707 üzenetére
Jelentem, megvagyok!
Ismét egy jó kis tanulság a JÖVŐRE nézve!
NEM ELÉG azt nézni, hogy milyen a készülék (pl.NXT-L29) a partíciók újra flash-elése nélkül a BELSŐ betűket, számokat (nálam a C185-öt) IS nézni kell, mert különben nem mennek fel rá az új kiadású gyári romok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest