- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Volt egy changelog korábban, azért nem csak erről van szó. Nekem még mindig nem dobta fel..
szerk.: most azért ránéztem, hátha és nesze neki, már tölti is le!
Remélem a rootal nem fog összeakadni.
Ennyi van még a changelogban a secutrity patch mellett: Javított rendszer teljesítmény és stabilitás a gördülékenyebb használathoz.Szerk2: a rootal nem, de a TWRP alól nem fog lefutni a frissítés, rakhatom vissza a gyárit..
Szerk3: software install failed. Hogy rohadna meg. Most nem tudom, hogy mi a baja, a root, vagy hogy nyitva a bootloader, vagy hogy a B581 recovery-jét tettem fel, mert az volt kéznél.
-
Nem...2 hétig voltam teló nélkül, bementem és ott rohadt már 1 hete a cuccom, nem is értesítettek és nekem kellett lezáratnom a szervizet...
Most ragasztottam vissza az üveglapot amennyire tudtam, mert a tetejénél már 1 centire elemelkedett..., ezt pedig durva összegért cserélik csak. Várom a januárt, hogy lecseréljem, de nem tudom kibírja e addig, pedig 1 karc sincs rajta és végig tokban van.
-
Hende
tag
First off, we have a new feature in EMUI 5.1 that Huawei is calling Ultra Memory. This is a newly developed algorithm that will focus on recycling the RAM the system feels should be used right now. Much like what Android already does, it learns application habits and should keep your most used applications in memory more often than not. It’s unclear exactly how this algorithm works or what it is based off of, but it’s not likely that Huawei will share specific details of this seemingly proprietary algorithm.
-
Zototh64
őstag
Nálam 2 sim, mobilnet, wifi, gps, bluetooth, szinkronizálás, lépés számláló, egész nap megy, füles (bluetooth) folyamatosan csatlakoztatva.
4-5,5 óra kijelző, 1,5-3,5 óra beszélgetés, min 1,5 óra waze, pár fotó, exel, stb. estére 30-45%akksi.
Nem olyan rossz ez szerintem. -
count_zero
tag
Javasolnék meg még egy dolgot. Factory reset, és próbáld alkalmazások nélkül használni, legfeljebb egy böngészőt futtatva a telefont mondjuk egy napig, és figyeld a töltöttséget! Ha úgy normálisnak tűnik, kezdd el egyenként visszapakolni az alkalmazásokat, egyszerre csak néhányat, a legfontosabbakkal kezdve. Előfordul, hogy noha nem jelenik meg kiugróan sokat fogyasztó appként valami, a futtaása mégis erőforrásokat igényel az OS-től, és ezáltal gyorsabban merül a készülék.
-
gulupeti
senior tag
Én is a HiSuite átverős, proxy átírós módszerrel.
Hogy hogyan kell visszaállni azt egyelőre nem tudom, de szerintem itt a fórumban lesz rá megoldás.
Összességében komolyan azt mondom - a rossz üzemidőt félre téve - , hogy sem kinézetben, sem a szolgáltatásokat tekintve, igazából semmiben nem több ez a 7.0. Legalábbis én semmi különös változást nem vettem észre a 6.0-hoz képest. Ja, de, az üzemidő lefeleződött kb.(#11499) jksx
Az akku fel volt töltve frissítés előtt, de lehet csak 98%-ra, nem tudom, de ez is kábelen volt közben, hiszen HiSuite-on keresztül frissítettem. -
gulupeti
senior tag
Nálam is ugyanez...
továbbra is, a helyzet változatlan. 2 óra 8 perc kijelző idő, az akku 55%-on áll.
Írta itt valaki korábban, hogy kell egy hét az akkunak míg "átáll", nos, ezt nem vettem észre. Na jó, még nem telt el egy hét szombat óta. (Ismerős egyébként erre azt mondta, hogy ez egy jó nagy hülyeség, mivel az akkunak saját vezérlése van).
Szóval hétvégéig várok és ha lehet vissza is megyek hatos androidra, csak azt nem tudom még, hogy hogyan, mert ez a hetes nem, hogy többet nyújt, hanem inkább kevesebbet. Lényegében semmi gond nem volt a hatos verzióval, csak ugye be volt sózva a p...ám.Az akkuddal szerintem semmi probléma, kizárt dolog, hogy október óta elhasználódjon (októberben vetted a készüléket, mintha ezt írtad volna korábban, ha jól emlékszem), az enyém pedig november óta.
-
-
supertrezi
aktív tag
A SOT annyira nem tetszik. Kéne lennie vagy 2,5 órának legalább, de ha WIFI meg mobilnet együtt megy, lehet, ennyit tud.
Oldalt nekem is hiányoznak ugyanezek a betűk. Az O-Ó-Ö-Ő-t meg az U-Ú-Ü-Ű-t még esetleg megértem, hogy kipontozták, de a többi huva tűnt...?Mondjuk eddig észre se vettem, és most se nagyon izgat.
-
supertrezi
aktív tag
A Theme Editor viszont nem valami perfekt egyelőre... Egyrészt valamiért csak az általam létrehozott témák jelennek meg benne, másrészt ha lecserélem a kör-négyzet-háromszög álomcsapatot (...), akkor a főképernyőn még szépen látszanak fehérrel, de ha pl. belépek az E-mail kliensbe, ami fehér hátterű, akkor nem váltanak át feketére, hanem egyszerűen láthatatlanná válnak...
-
jksx
senior tag
Ezt miből gondolod? Még a B320 sem érhető el OTA-n. Erőteljes MS Lumia deja vu-m van, mert ott szórakoztak velünk egy éven keresztül mire jött a wp10 és az is - a mai napig - csak egy tákolt beta állapotú bughalmaz, annyi különbséggel, hogy az a telefon harmadába került. Szóval nem ezt várná el az ember egy ilyen kategóriájú gyártótól és készüléktől...
-
Pumuklee01
csendes tag
hát ez használatfüggő, az elején sokat buziztam, úgy 1 nap de azt kényelmesen, ha sok értesítésed jön(email, messenger, sms, hivások) mint nekem, akkor ha elmúlt a buzizós időszak akkor 2 nap. ha kevesebb értesítés jön akkor 3 nap. Én mondjuk használom a számológépet rajta, felraktam egy billentyűzetet is, így azon írok vissza messengeren, tehát nyomkodóm bőven, de általában estére olyan 60-63% körül van. Én inkább minden reggel feldobom a töltőre, nagyon hamar felpumpálja. Egész éjszakára nem hagyom rajta, mert felesleges hogy töltőn legyen egész éjjel amikor kb 1 óra alatt telenyomja 10% ról is. Amíg készülődök, pont feltölti. watchmakert ajánlom hogy vedd meg strore ban, egyszer 1300 ft és töménytelen mennyiségű watchface van érte.
[play áruház]
[weboldal]és enyém a 10000. hozzászólás
mit kapok?
-
Pumuklee01
csendes tag
-
-FreaK-
veterán
Volt fent nálam is kínai verzió, van benne itt-ott kínai szöveg. Nekem ez már eleve nem szimpi, meg az se, hogy külön kell Google syncet, playt meg calendar syncet felrakni. Persze azzal is szívtam kicsit, jöttek elő mindenféle hibák (pl. Play áruházi letöltésnél asszem 502-es hiba), de lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy minden előjön és zavar
(#9793) WiZARD: ez a merülős dolog nekem is fura, mert xda-n sem olvastam, hogy bárkinek jobban merült volna. Ilyen tipikus Android rendszer bug-nak tűnik. Így néz ki:
-
berigazek
őstag
Erról beszélek
,,The final release of Android 7.1.x is scheduled for early December. Google has also confirmed it is working with device manufacturers to bring the Nougat update to your devices...
Android 7.1 Nougat update: Huawei
Huawei began offering Android Marshmallow devices from November 2015 when it launched its Mate 8 with the software pre-loaded. Sadly the Mate 9, recently launched, is also Marshmallow, so here's no telling when the company will step up.
In terms of updates, it might be a couple more months before older devices see the Nougat update but Huawei is a little quicker than others. We can't be sure if Huawei will offer 7.1 Nougat, but the company already offers one of the 7.1 additions - a swipe action on the fingerprint scanner.(November 15-ei cikk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- C# programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest