- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi4199
tag
válasz
count_zero #14308 üzenetére
Igen!
NXT-L29C432B -
Carline
őstag
válasz
count_zero #13089 üzenetére
Itthonra nem, de valahol külföldön átírják a lopott telefon imei kódját a te egyikedre. Valid imei kód. Esélye kicsi hogy te is oda mész és a két imei összeakad a hálózatukon és tiltanának.
Egyébként kínai oldalakon telefon ismertetőkben, about képeken sokszor benne hagyják kitakarás nélkül az imei-t. Szóval kicsi az esélye, hogy pont ez kell valakinek.
De az ördög nem alszik. -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #13086 üzenetére
Tudom, hogy Cunaja-nak írsz, akiért gondolkodás nélkül tűzbe teszem a kezem
, de nyílvánosan mindig töröld ki, takard el az imei számodat!!!
Kitörölné valaki a fotóját, aki tudja?
-
Cunaja
addikt
válasz
count_zero #13083 üzenetére
Nekem a Régiók kellenek.
Azt tudom, hogy az 581 az utolsó, de milyen készülékek vannak? A B589-ből csinálnék EU romot is.
NXT-L29C432B581 ? -
ivatti10
aktív tag
válasz
count_zero #12400 üzenetére
577-es Kangból van. Ha valami nem működne, csak visszarakom az eredeti Cust partíciót? Nem töröl semmit? Köszi!
-
Gaben-1971
tag
válasz
count_zero #12342 üzenetére
Az biztos.
Pedig volt már a kezemben olyan darab amit nem igazán kiméltek.
Mégis tette a dolgát gond nélkül. -
Gaben-1971
tag
válasz
count_zero #12339 üzenetére
Volt egy kis küzdés vele.
Nem is tudom melyik oldalon láttam, azért nem mentek a linkek, mert a huawei töröltette őket...... -
bogarfull27
tag
válasz
count_zero #12273 üzenetére
Ugyanaz az üzenet ezzel is! De tényleg, mindenkinek köszönöm, hogy segítetetk!
-
bogarfull27
tag
válasz
count_zero #12273 üzenetére
Köszönöm!
Töltöm lefelé!
És akkor ez felmegy az Afrikaira!? -
bogarfull27
tag
válasz
count_zero #12263 üzenetére
Kérhetek linket?
Köszi! -
alexander12
aktív tag
válasz
count_zero #12103 üzenetére
Nekem is most jött a napokban. Telekomos, kézzel tettem rá a 320-ast. Most meg ota jött ez.
-
iceQ!
addikt
válasz
count_zero #11538 üzenetére
Egyre csökken. Figyelgetem, figyelgetem és most 16%-on áll. Meglátjuk mi lesz holnap.
-
iceQ!
addikt
válasz
count_zero #11538 üzenetére
2 sim kártyám van. Nincs sd...
-
iceQ!
addikt
válasz
count_zero #11534 üzenetére
Új teldonkent beállítottam. Factory is megvolt... Meglátjuk
-
iceQ!
addikt
válasz
count_zero #11530 üzenetére
Nekem szükségem van a telefonra, nem akarok kísérletezni
Menni akarok vissza 6.0-ra, ott nem volt baj.
-
Kokufuu
csendes újonc
válasz
count_zero #11468 üzenetére
Mivel TELJESEN STOCK volt a teló, így biztos nem nyaltam el semmit, mivel a frissítés is OTA volt.
Beírtam amit mondtál: IMEI null... de ez mitől lehetett?
-
BikeZ
tag
válasz
count_zero #11313 üzenetére
-
Tomtotom
senior tag
válasz
count_zero #11313 üzenetére
[link]
Nekem a Google fordító segített, elég egyszerű. -
Dodeszh
tag
válasz
count_zero #11185 üzenetére
Igen, ettől tartok én is...
Előbb-utóbb majd rászánom magam a műveletre. -
berigazek
őstag
válasz
count_zero #10966 üzenetére
2 hétig -17-14 C fok volt,ma reggel -13 és pár órája esik az eső ...kikészít ez az idő
-
rkgergo
csendes tag
válasz
count_zero #10783 üzenetére
Megy minden frankón. Billentyűzet, GPS, kamera, 4G, Témák.
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #10768 üzenetére
Ezt jó tudni, köszi. Esetleg későbbi ilyen data zip-el is lehet, hogy működik.
Vagyis pont azt olvastam a Nougat telepítésnél (már írtam korábban is), hogy ezt a fájlt kell flashelni ahhoz hogy minden rendesen menjen, Bluetooth, témák, gyári appok stb. én flasheltem is, de úgy látszik, hogy nem ment fel elsőre, ezt is írták többen. Most hétvégén fogok neki ugrani újra, bár annak örülnék igazán, hogy ha a B192-re vissza térve felajánlaná az OTA updatet B560-ra, mert akkor nem kell szenvedni még a TWRP-vel sem.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #10672 üzenetére
Most csak ezért a pár dologért...nem ér meg 500 eur-al többet...mi lesz jövőben azt nem tudhatjuk...
-
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #9741 üzenetére
Na visszaraktam 386os backupot, persze ujjlenyomatolvasó nemmegy, szóval este újranekifutok a 7.0-nak
-
YikeSS
tag
válasz
count_zero #9717 üzenetére
Mi értelme dual-standby esetén annak ha az 1ik slot 4G a másik meg3G?
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #9725 üzenetére
Hoppá! Gondoltam letöltöm én is. (OTG Troubleshootert)
Azt írja Hiba. Azonosítás szükséges. Be kell jelentkezni a Google fiókodba. Kang slim 386. -
berigazek
őstag
válasz
count_zero #9725 üzenetére
Gyári visszaálítás és sikerült
De,hogy mitől szállt el...nem tudom -
berigazek
őstag
válasz
count_zero #9722 üzenetére
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #9718 üzenetére
3-al is
-
75lion
tag
válasz
count_zero #9686 üzenetére
Nekem is védett, de hiába.
-
Tin
veterán
válasz
count_zero #9658 üzenetére
meg senki más sem, és ráadásul az apróhidetési oldalak agyig lesznek rakva az ajándék hangszórókkal, így kb. eladhatatlan lesz.
de ha valaki mate 9-et akar most, annak ez tényleg best buy!
-
saintex72
aktív tag
válasz
count_zero #9625 üzenetére
Mintha pont ezeket írtam volna szinte szóról szóra.
A váltást a két hálózat között, és azt is ha én hívok akkor nincs gond, akkor hamarabb visszavált.
De egyébként engem nem érdekelne a műszaki háttér, csak működjön úgy ahogy a másik négy telefon itthon. Úgy váltanak hálózatot, hogy 0 másodperces a várakozás.
Ezt csak, mint érdekességet írtam, tudok lte nélkül élni.Faust1986:
Esetleg fülessel és a nélkül is beszélj hívás közben, ha nagy a külömbség akkor lehet mégis a mikrofonban van a hiba. -
Land
veterán
válasz
count_zero #9626 üzenetére
Jó végülis elvagyok a PowerAmp-pal így is.
-
Faust1986
újonc
válasz
count_zero #9625 üzenetére
Letöltöttem egy térerő mérő progit és e szerint a házunknál 2 G van éppen határértéken.....más telón még nem volt gond de lehet a Mate 8 érzékenyebb rá....4G be nincs is itt térerőm azt kikapcsoltam.Várok még egy diagnosztikára a T-mobile-tól hátha az majd mond valamit.
-
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #8601 üzenetére
Most van idom, hogy B386-ot felraknam, de ez a leiras nem vilagos nekem.
Milyen recoverybol es hogyan kell az update-et felrakni, es onnan hogy jutok reboot nelkul a twrp-be? (Lehet, hogy ha elkezdenem akkor logikus lenne, de nem akarok a felenel megakadni)
-
haten
tag
válasz
count_zero #9443 üzenetére
Ezt próbáltam, nem használt. Viszont utána olvastam most már nagyon bökte a csőrömet, és semmi használhatót nem találtam. Egy hirtelen ötlettől vezérelve kitöröltem a google fiókomat, és hozzáadtam újra. És láss csodát, bekerült a címtár szinkronizálás! Köszönöm, sikerült!
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #9424 üzenetére
Az Italian Knife nem indult el, annyit írt ki hogy updating és nem ment tovább. De az SRK toolban is van ilyen unbrick funkció, ezek csak annyit csinálnak hogy a 3 fájlt (boot, system, recovery) helyetted flashelik fel.
(#9425) Skimaster: A helyzet az, hogy ehhez senki nem ért. Max a szervizesek, akiknek van hozzá spéci szoftverük/hardverük. Még az xda-n is csak csak találgatnak és próbálkoznak, és ha sikerült, közzé teszik. Amúgy az egyik ilyen "tuti" leírást követtem, azt nem kellett volna, pedig közben gondoltam rá, hogy ez így nem biztos, hogy jó (a logikám azt súgta).
Totál felesleges a mókolás igen, neked. Amit te sem vagy képes felfogni, hogy más máshogy tekint erre mint te, és akkor azt te már rögtön hülyének titulálod. Ez nekem (meg másoknak is) egy hobbi. Így kell tekinteni rá.
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor megveszel mondjuk egy frankó bringát, ami tök jó gyárilag is, használod is, de mindig egy kicsit próbálsz fejleszteni rajta, bütykölni, állítani. Van aki csak használja, ahogy van, más meg szereti bütykölni. De lehetne hozni autós példát is.
Ezt próbáltam korábban is leírni másoknak, hogy ne legyetek már ilyen szűk látókörűek.Mellesleg amikor LG G3-am volt, a tapasztalataim által készítettem pár leírást, ami szerintem nagyon sok embernek segített szoftvert frissíteni (ezt most arcoskodás és túlzás nélkül írom).
Amikor pedig ilyen mókolást csinálok, vállalom, hogy ez lehet a vége. Nem is tudom, miért kérdés ez.
(#9427) csocsoszán: Köszi!
megkérdezem őket is, meg így most eszembe juttattad, hogy van valami Android szakmai topic is, hátha van ott valaki aki profi adb-ből, mert azzal még megpróbálnék valamit.
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #9350 üzenetére
Recovery, boot img-t stb. természetesen flashelni kell, ugyan abból a romból, így igaz.
-
Tamás34
senior tag
válasz
count_zero #9274 üzenetére
Sikerült, ez volt a probléma!
Köszönöm!
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #9272 üzenetére
A Google Play servicesből szedtem le rosszat, eltávolítottam a firssítést, most már mennek a dolgok.
Ezt kell nekünk felrakni. Azthiszem. Még csak eltávolítottam az előzőt, de már mennek a dolgok. -
Tamás34
senior tag
válasz
count_zero #9274 üzenetére
Jó ötlet, kikapcsoltam! Remélem így jó lesz!
Köszi!
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #9269 üzenetére
Leszedtem már, köszi. Azt is meg a calendar syncet is. Nem megy egyik sem... Nem tudnak szinkronizálni, valamint a Gmail sem indul el, vagyis indulás után hibaüzenet fogad és rögtön kilép...
Megadtam az engedélyeket is nekik, töröltem cache-t is, de semmi. -
berigazek
őstag
válasz
count_zero #9081 üzenetére
Nem tálálkoztál valahol nekem való (NXT 10-AL) Nougat-al?Mostanában szarul vagyok nem sokat netezek
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
count_zero #9047 üzenetére
köszönöm szépen
-
Luser2000
addikt
válasz
count_zero #9045 üzenetére
Szerintem nem.
-
álarc
aktív tag
válasz
count_zero #9005 üzenetére
Mate 7 nél is volt rendszerváltás. Ott kihoztak egy leminősítő fw t, azt kellett rádobni, utána jöhetett vissza a régebbi rendszer.
-
godyx01
csendes tag
válasz
count_zero #9002 üzenetére
értem
viszont abban az esetben ha gebasz lenne akkor meg kéne várnom a véglegest és azt rápakolni erre bétára?
vagy meg lennék lőve
-
godyx01
csendes tag
válasz
count_zero #8995 üzenetére
Most akkor lehet én vagyok kép zavarban szóval elnézést ha elveszve látszom is ebben az egészben..
-FreaK-
szóval nálam semmi root és TWRP- es dolog nem történt sose.
dloadból tettem fel annó a 320- at 4.1 EU a telefon.
akkor most, hogy is van ez elviekben én ezt a nugatot feltudnám rakni dloadból csak benne van a rizikó, hogy valami nem okés.?
A vagy kell root stb.... ?
-
X868
csendes újonc
válasz
count_zero #8986 üzenetére
thx
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8944 üzenetére
Nekem a B386 van fent,se nyítás,se root,se twrp,semmi...mindennel elégedett vagyok...végre sikerült az egyetlen kínai ,,Sárga oldalak" tiltása...így nem látom örökké a Tárcsázóban meg a Névjegyeknél
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8926 üzenetére
-
ivatti10
aktív tag
válasz
count_zero #8908 üzenetére
Nem Porsche kiadás, szerintem 5,9. Nagyon remélem.
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8895 üzenetére
Igen, ezt én is csak tegnap láttam egy videóban, gyakorlatilag az iPhone7 megoldását másolták le, ha jól értettem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8866 üzenetére
Csak tudd, hogy ez Android N "ujitas"!
Idojaras.
En a kedvedert (vagyis ahogy felvetetted) elkezdtem leszedni az idojaras appokat. Ezek kozul csak a yahoo app ami megjelent a zaron, ahogy lattad is. Nem a legszebb megoldas ez, de magaban hordozza azt, hogy a rendszer tudja, csak probalkozni kell, hiszen van vagy 100 fele idojaras alkalmazas, es hatha valamelyik jol es szepen mukodik.
A notira szerintem eselytelen a fokot kitenni, de errol maga az android tehet, nem a huawei.
De lehet a 7.1 mar tudni fogja ismet ezt... -
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8864 üzenetére
Tényleg ezt nem is írtam. Ez elég bosszantó, csak annyit látsz hogy van x értesítés, ami bármiből jöhet, az összes programét összevonja.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8861 üzenetére
Ott van a masodik kepen, be is kereteztem!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8859 üzenetére
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8856 üzenetére
Aha, persze, csinálok majd párat, de csak este fogok ráérni. Kipróbálom majd az időjárás widgetet is neked a zárképernyőn, ha elárulod, hogy melyik programot szeretnéd kirakni.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8851 üzenetére
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8836 üzenetére
-
DarkStalker7
csendes tag
válasz
count_zero #8841 üzenetére
hát figyi, novembertől úgy tudom hogy a kezdő országok közé tartok Németország is, így onnan könnyebben is mehetne a rendelés
vagy felteszik egy olyan oldalra, mint az ebay vagy expansys, de már az amazonon is fent van
-
DarkStalker7
csendes tag
válasz
count_zero #8837 üzenetére
jó megvárom én
csak kíváncsi voltam mi a véleményetek
nagyon várom már, eredetileg december vége fele lehet nálunk is kapni, ilyen forrásokat hallottam a phabletről. azt tudom, hogy 14.-én kezdődik meg a hivatalos értékesítése a kijelölt országokban, utána még talán 1 hónap, és a többi eu-s ország is kézbe veheti a kicsikét.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8832 üzenetére
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8829 üzenetére
Értesítés kezeleőben nem lehet beállítani azt amit szeretnél?Az időjárás mindenkinek van a képernyőn...
Más:
Ma megjelent az ,,elsö fecske" (Mate 9) az ebayen is: -
bigsee
addikt
válasz
count_zero #8820 üzenetére
Tíz perces taskokat toltok reggelig...
hogy bírod...?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8824 üzenetére
Hirtelen nem tudom mire gondolsz... az eu-s modellekben működik a hívásrögzítő, ami nekem hiányzott, így csak a navigációs sáv vastagsága (vagy annak csökkentése) és a dupla kopp-os felébresztés az, ami engem romolásra késztetne.
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #8817 üzenetére
Freak nehezen adja fel! Én már réges régen feladtam volna. Nincs file manager ez a rom, hogy van összeeszkábálva?
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8815 üzenetére
Igen bill már megy, sim is. De vannak még gondok, huawei backupot nem tudom telepíteni, keresek apk-t. A renszer néha megakad, így teljesen lefagy 1-2 mp.-re, ha pl. a beállításoknál vagyok.
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8813 üzenetére
Megvan! innen
usb hibakeresés persze bekapcs.
adb devices
adb install C:\temp\fájlnév
az elérési út persze ahogy akarod -
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8811 üzenetére
Az biztos..
Egyelőre szar, mert se billentyűzet, se fájlkezelő se google acc ugye bill. nélkül.
Adb-vel fel lehet tenni appot valahogy?
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8809 üzenetére
Ah sima, nagy sd kártya csak :/ kicsi nincs.
Annyi előrelépés történt, hogy a stock recovery bejött, nyomtam egy factor reset, az pár %-ig juttott, aztán restart... ...és elindult a rom! jupeeeeeeee
köszi a helpet!
Megy a nougat!
Ez indult el végül, de lehet a többi is menne: innen a NXT-L29C10B520
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8807 üzenetére
Egy kártyaolvasóm van, meg egy sd kártya a fényképezőbe, de hogy rakom arról fel a telóra?
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8803 üzenetére
na ezt megpróbálom, köszi.
nem sehogy, amíg nincs futó rendszer addig nem. Twrp-ból tudok sideload-ot, az is elég lenne.
26perce bootlogo van..
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8800 üzenetére
Oké, köszi mindkettőtöknek, várok még.
viszont se a stock, se a twrp reco nem jön be. vol.up + power, majd ha van kép power elenged ugye? ez megállt a feliratnál, hogy booting your system
dload-ba, meg sd-re nem tudok másolni sehogy :/
fastboot reboot recovery parancs meg nem létezik, azt írta mikor próbáltam
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8797 üzenetére
Letöltöttem a stock b320-at újra, nem tudom flashelni a systemet. A nougatosnál tudom, de az meg nem indul utána. A bootlogo-nál mennyit kell időzzön?
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8780 üzenetére
-
Luser2000
addikt
válasz
count_zero #8794 üzenetére
Zsebre nem szoktad tenni?
Nekem ott bukik el. Nadrágba nem fér, kabátba nem fér.
Táska meg sokszor nincs nálam. -
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8792 üzenetére
Köszi! eRecovery: Getting package info failed, megpróbálom a másik módszert.
ezzel meg baj van:
target reported max download size of 471859200 bytes
sending sparse 'system' (457229 KB)...
OKAY [ 10.353s]
writing 'system'...
FAILED (remote: sparse flash write failure)
finished. total time: 10.389sRecovery nem indul, rendszer nem indul, gyári recovery sem jön be.
B386 KangVip Slim-ra nem tud valaki linket, ami nem Mega-s? Onnan nem tudok letölteni..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8787 üzenetére
De nem nagy a kulso merete?
Mondjuk mas es mas a hasznalati szokasunk, de ez mar szerintem a nagyon nehezen kezelheto meretu keszulek. -
sirály69
őstag
válasz
count_zero #8782 üzenetére
Oksa, de az akkuidő szerintem a P9-re vonatkozik és nem a Mate9-re...
-
sirály69
őstag
válasz
count_zero #8780 üzenetére
Neked is van Mate 9?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8704 üzenetére
Lehet en hasznalom mashogy a telefont, de a 64 gb szerintem eleg bo tarhely szinte mindenre, mert ugye a mate 9 4/64-es lesz, legalabb is en igy tudom.
Nekem ez a 32-es tarhely is eleg, felhot hasznalok kepeknek, igy ha sok minden van (sajat magamhoz kepest) a telefonom, akkor is max 25 -27 gb van hasznalatban. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8697 üzenetére
Teljesitmenyben kb. ugyanakkora a kulonbseg a 7 -8 mint a 8-9 kozott.
A 7-ben is van sd bovites, 3 gb ram verzio is van belole, stb.stb., de lenyegtelen, mas, mas mozgat meg bennunket...
DE en is orultem volna egy vizallosagnak a 9-nel, de ez mar ilyen lett... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8692 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, es nem ezzel a szandekkal irom azt, hogy akkor miert nem hasznalsz mate 7-et?
50-60 e forint kb. detto ugyanez, mint a mate 8.Lehet en emlekszem rosszul, de nekem ugy remlik, hogy az AOD az s7 edge-ben elso pillanattol benne van...
-
ivatti10
aktív tag
válasz
count_zero #8678 üzenetére
Tehát csak az ujjlenyomat miatt kell. Köszi!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8682 üzenetére
Szerintem a kijelzo ebrentartasa nem csak szoftveres kerdes.
Ha ez igy lenne, akkor a "feltalalo" samsung korabbi modelleiben is mukodnie kellene ennek a funkcionak.
De ez csak egy kiragadott pelda volt.Nyilvan sokan vannak ugy, hogy nem adnak ki +100e forintot nehany ficsorert, de akinek hobbija, ne adj isten elete a mobil, (mint pl. nekem) es (nem dicsekves, mert nem errol van szo) de meg is teheti, az igenis cserelni fog.
Plane, ha a szolgaltatonal normalis aron hozza lehet majd jutni, ugy, mint anno a mate 8-hoz. (Kb. 150-160e) -
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #8634 üzenetére
Akkor most már meg van miért nagyobb méretű mint az eredeti!
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #8616 üzenetére
2016. oktober.1
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8609 üzenetére
Meggyőztetek.
Neki állok nyitni. Reggel meló, nem szeretném a fél éjszakát helyreállítással tölteni. -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8609 üzenetére
Mivel stock, teszek egy próbát dload-ból.
Max ha nem jön össze, akkor legalább muszáj neki állnom kinyitni.
Akkor meg már Kang a vége. -
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #8610 üzenetére
Igen TWRP!
Tapasztalat nincs még, belakás következik! -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8605 üzenetére
Akkor ha ez a stock,, és most stock 320 van a telón, akkor nem kell kinyitnom, twrp-t tennem, meg ilyenek.
Vagy nagyon zizis a gondolatom? -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8601 üzenetére
Este, ha időben végzek, bele vágok.
Jó meg szép, meg kasi a Stock 320, de a Kang nekem amire használom, jobb.Ez a gyári Stock, vagy Kang?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8575 üzenetére
Semmi nem vész el, nálam nincs gond, mondjuk csak a mail, és a viber szinkronizáció fut, az viszont hibátlan.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8573 üzenetére
Én 103-ról indultam februárban.
Végigjártam mindet, így könnyen beszélek, mert tudom, hogy melyiknél mi várható.
Sőt volt olyan időszakom, amikor egyszerre 2 mate8-am is volt, az egyiken 170-es, a másikon 320-as rom.
Könnyen összehasonlítható volt a dolog. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8536 üzenetére
Nem.
Nekem eu-s (432) 170-es rom van, amiben nincs is huawei account, szoval nem kell hozza. -
gyikhuszar
tag
válasz
count_zero #8511 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom akkor ismét.
Nem hiszem, hogy én lennék a láma, mert G2-n ugyan ezt a programot működésre tudtam bírni és használtam is, de a Mate 8-on egyelőre nem. -
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #8501 üzenetére
thx, most én is várok, épp csak belaktam a reset utáni 369-et
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #8500 üzenetére
Csak belföldi Kínai piacon fog megjelenni! De rendelni onnan azért lehet!
Amit ide gyártanak az nálam nem fog játszani! Vszeg. -
iceQ!
addikt
válasz
count_zero #8487 üzenetére
....és a kék is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest