- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
Nem sok idő, fél óra, de legyen 1 vagy 2.
Én is húztam halasztottam, a Kang-ról vissza állást, vagy egy hónapig, emiatt, hogy sok idő.
Péntek este aztán ráküldtem a rollback-et, és sacc egy óra volt az egész úgy, hogy a theme editorral is átszabtam egy új témát.
Eddig mennyi ment el? -
Zototh64
őstag
Nem próbáltad, hogy vissza megy NXT-L29C432B192-re, és arról had frissítse magát szép sorban?
Én valamelyik nap így álltam vissza Kang-ról erre a gyárira.
192 után pár perccel szólt az 560-ért, elkezdtem belakni és vagy 5 perc múlva sipitott az 581 miatt.
Ha jól emlékszem akkor dload-ból tetted az 560-at is,lehet,hogy azzal van valami bibi, amiért nem akar tovább lépni.
Ezért gondoltam, hogy elölről tisztán kellene neki futni, a küszködés helyett. -
-
vinczetibor
aktív tag
A helyedben, megpróbálnám telepíteni a telefonomon lévő romot a FF-rel és ha az sem megy, akkor szerintem nem a szerverrel van a baj. Ha az megy, akkor lehet, hogy túlterhelt vagy ott is van egy napi kvóta, vagy kitudja, hogy mi van, de akkor megbizonyosodnál róla, hogy mindent jól csináltál. Nekem, a TL00-ás telefonomra simán lejött és települt a b587-es rom az xda-s leírás alapján.
-
vinczetibor
aktív tag
Rányomtál a Check Firmware access-re és az azt mutatta, hogy jó a csomag a telefonodra, majd a Register for update-ra? Ha azt mutatja, hogy jó a telefonodra+regisztrálsz rá a wifiddel, ahogy írja az útmutatás, akkor annak műkődnie kellene... A végén kikapcsoltad a wifit és regisztráltál a mobil internettel is, mert anélkül nem fog menni.
-
Tin
veterán
fura, nekem sose panaszkodnak rá. ha viszont megfogom a vállammal a telót, azonnal nem hallanak. lehet, hogy eltömődött az a fenti kis mikforon, vagy csak simán szar... előfordulhat.
szerk: az adatformalmi dolog engem is érdekelne, de sztem nem lehet. mondjuk a gigás limit negyedét se szoktam lehasználni, viszont ez a napi meg havi értesítés nekem elég, tudom, ha sokat beszippant.
-
supertrezi
aktív tag
Nem mondtam olyat, hogy ok nélkül adják ki. Azt állítottam, hogy LG-n se jött Android-frissítés csak többhavonta. Gondolom, a gyártók külön nem foglalkoznak vele, hogy ezeket pont havonta elküldjék a felhasználóknak, hanem mikor megcsinálták a saját friss szoftverüket, akkor abba ezt is belepakolják. Az előző telefonod milyen márkájú volt? Arra jött havonta?
-
supertrezi
aktív tag
Meglelni egyből sikerült, csak nem tudtam, mit jelent. Szóval ilyen biztonsági réseket foltoznak be. Nekem is május elsejei dátum van ott. Mondjuk én nem izgulom túl. Eddig azt se tudtam, hogy van ilyen. Különben a telefonokra legtöbbször nem jön ám havonta frissítés, akkor meg hogy települnek ezek a csudálatos biztonsági dógok?
-
Misi1980
senior tag
Én is Note 4-ről válrottam és nem bántam meg. A cerka és a QHD kijelző miatt voltak bennem kétségek a csere előtt.A cerka a múlté igazából nem hiányzik a kijelző meg FhdHD-ban is nagyon szép.A rendszer sebessége is jóval gyorsabb mint a Note 4-nek Az akuidő az valani csodálatos. A Note 4-et naponta fel kelkett tenni töltőre, a Mate 8- van hogy több mint 2 napot bír nálam(kb egyforma használat mellett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest