- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Az egyik kolléga is motanába gondolkodott el, hogy felhagy a droiddal.
De természetesen user error miatt gondolta igy, mivel egy 4-5 éves telefontól várta el , hogy a mai appok is jol menjenek vele.
Sajnos ebben részben igaza is van, mert mi az ami ennyire megnövelte évről évre a rendszer és az appok méretét? Nem értem.
Az Én Defym is teljesen jó volt a maga idejében, de 2 év mulva már használhatatlan volt 2 app együttes használatakor.
ugyan az a 4.4.2 es rendszer azon a defyn is elment az 512mb Romon mint most a 2gb on, és mindegyiken még megmaradt a fele rom szabadon.ÉS az appok a kb os mérettől eljutottak a több 10 mb ig, ugyan az az app.
Szóval A droidnak ez a legnagyobb baja szerintem.
Aztán a kollégát meggyöztük, hogy olcsóbban egy csúcs droidos készülékkel jobban jár mint az almással 3x anyniért.
Meg különben is az almásnál nem lehet ABC sorrendbe tenni az alkalmazásokat mert mind "i"-vel kezdődik
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest