- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #15334 üzenetére
Nagyjából ugyanazok a gondok, amikkel te is megakadtál. Először a root genius, aztán a busybox és a terminálban a set_immutable.list fájl eltávolítása. Ezután untam bele és feltettem Mikesa romját. kipróbáltam több témát is, újra is indítottam, de semmi sem történt. Aztán úgy voltam vele, hogy visszateszem inkább a B609 generál verziót 3 gombossal, hétvégén meg majd nekiülök újra. Volt biztonsági mentésem. Az első amit visszatettem a kinguser volt. Wifi be volt állítva, ő meg megkérdezte, hogy helyreállítsa-e a rootot? Visszatette. Ezután lecsekkoltam root checkerrel, ő is azt mondta, hogy van. Ezután mit veszíthetek alapon, nekifutottam mégegyszer a busyboxnak - elsőre sikerült. Aztán terminálban set_immutable.list eltávolítása - az is elsőre. Újraindítás, root checker megint. Szóval most van egy gyári tiszta romom teljes roottal.
Megnézem az xposedhez mit szól. Kb. ennyi történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest