- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
zsoltictrl #5902 üzenetére
Ja és igen, nekem is most júniusban lesz 5 éves a teló. Még mindig jól bírja, szeretem, bár az Android 9 (én felmentem)-re a legújabb frissítés 2019. június 1-i és nem is lesz újabb... De ez van. Max. az EOL support miatt váltanék majd másra. Sajnos ez a nem gyári akku már csak fél napot bír, sokat kell tölteni, és hát futnak dolgok is háttérben. Az éjjeli kamera sosem volt az erőssége és néha nem jó a fókusz, de amúgy nagyon jó képeket lehet még vele lőni még mindig... főleg a napos időt szereti.
Én a Samsung S20 FE-n gondolkodom, de tartalékként megtartom ezt, mindig.
Üdv
Dr. -
Roland8622
aktív tag
válasz
zsoltictrl #5910 üzenetére
Szia. Abban is remek a kamera, viszont annyi sok apróság van felhozva a hibák éistáján, hogy az már összeségében nagyon sok. Itt olvashatsz róla.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
zsoltictrl #5902 üzenetére
Szia. Rakj fel egy gcamot
pl. HYPER-NEXCam_7.2.10_V1.0_NEW_LIBS.apk
Aksi nálam is is elvan egy napot ha nem erőltetem.
Töltésre azt javasolták, hogy takarítsam ki az aljzatot. Azóta gyorsabban írja ki, hogy gyorstöltés. Előtte kb. 6x ki-be a töltőt mire összejött. Viszont a type-c jack átalakítók már nem működnekegyedül a gyári füles amit érzékel. Most lehet azokkal van valami gond pl. megtört a vezeték vagy hasonlók, de nincs már kedvem többet rendelni, főleg, hogy van közöttük CONMDEX is ami nem 100Ft-os Alis verzió.
Kamera terén azóta sem láttam jobbat, hiába a csili-vili 100mpx-el, ha csak parasztvakítás.
Minden másban van fejlődés mobilos téren, csak pont a kamera nem mozdul érdemlegesen előre. De ha valami jó alternatíva, szívesen veszem. Ja és a tepsi méretekről nem is beszélve.
Szóval ha bedöglik igen csak bajban leszek mire váltsak
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- CPU léghűtés kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest