- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
#32577792 #3670 üzenetére
Nekem volt mindkettő, most a Plus van.
A kamera esetében nem éreztem jobbnak egyiket sem a másiknál, de tény nem vagyok nagy fotós, illetve a Pixel2XL kameraszoftveret használom.
Ami nekem nyomott a latba különbség: nagyobb akksi (nekem tényleg tovább bírja) a nagyobb kijelzo, ill. 128 Gb.
Ettől függetlenül nagyon szerettem/szeretem az U11-et. -
Kobun1980
aktív tag
-
Integrale
veterán
válasz
#32577792 #3663 üzenetére
10-es HTC-n is rossz lett az uzemido Oreo utan, ez az egyik ok amiert megvallnek tole, ujjlenyomatopvasot nem hasznalom, Motorola Z-n is csak a kepernyo lezarasa miat szerettem.
Huawei nalam kizarva, LG sem jon be (volt G2-om, baratnomnek G4-e van). Igazabol az U11+ es az S/Note 8 van versenyben, egy szuk honapon belul eldol. -
ghiottone
nagyúr
válasz
#32577792 #3663 üzenetére
Ők alapból Oreo-val kapták a készüléket. Nem hinném, hogy túlárazott lenne az u11+ - 719 euró a htc-től klub kedvezménnyel - viszont most már a Snapdragon 845-ös telefonokhoz képest el kellene kezdeniük egy árcsökkentést. Az Lg-nek tény, hogy gyorsabban esik az ára, későn érkezett a piacra, stb.
Nálam a kicsi s8nál is kényelmetlen volt bal kéz mutatóujjal történő feloldás, az arcfelismerés viszont ok. Tokot rá, ilyen telefonnál nem szabad kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest