- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
wgaborw
tag
válasz
dredjudge84 #4487 üzenetére
Na igen, a végén a CTDInél kötött ki...
-
wgaborw
tag
válasz
dredjudge84 #4476 üzenetére
Szia, a MediaMarktok hivatalos Telemax átvevőpontok. Nekem kb 1 hét után adtak ajánlatot, amit ha elfogadsz, akkor megcsinálják, ha nem akkor visszaküldik a befogadó MediaMarktba. A leadáskor ki kell fizetni a bevizsgálás díját, ami nem egészen 5000Ft, ha kéred a javítást akkor elvileg beszámítják. Számla és doboz azért célszerű, mert a készüléken kívül nincs serial így azt a dobozról fogják leolvasni. A számla nálam arra kellett, hogy a készülék eredeti árát fel tudják tüntetni a papíron, amit kapsz. Az enyém eMAG vásárlás volt, őket ez a része nem érdekli. Én végül nem csináltattam meg a kijelzőt, túl volt a lélektani határon...
-
wgaborw
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek volt-e már kijelzőcseréje, és ha igen akkor hol és kb mennyiért csináltatta meg, mennyire elégedett azóta vele? Sikerült összetörni, és nem csak hogy betört, de a kijelző maga is csak össze vissza színeket produkál. MInden más tökéletesen működik, ujjlenyomat, stb... Nem kerestem utána a topicban, ezért utólag is elnézést, de SOS kellene valami megoldás....
Köszi mindenkinek!
Gábor
-
wgaborw
tag
Na, úton a fekete verzió vagy 10 perc, 2 "árösszehasonlító" oldal és egy törött hátú Honor 8 mérlegelése után, a 140K-t úgy érzem mindenképpen megéri 835-ös SoC-vel a legjobb választás volt
Remélem a régi HTC érzés lesz bennem mikor kézbe fogom
-
wgaborw
tag
Sziasztok!
Régen nagyon oda meg vissza voltam a HTC telefonokért, valahogy nekem ők hozták be a minőségi készülékgyártó vonalat... Volt HTC One V és One S a kezemben tartós használatban, mindkettő imádtam, de aztán a Samsung, Nokia, Honor irányba terelt az élet... Viszont az U11 kapcsán ismét előjöttek a "dekellnekem" érzések, és nem mondhatnám olcsó készüléknek, mondjuk benne is van minden, ami kellhet....
Ezért csak kicsi OFF? hogy 144 pénzt megér mindenképpen függetlenül, bontatlanul, 2 év garival dual SIM verzióban?
Köszi, Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest