- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfier
senior tag
válasz
ghiottone #3313 üzenetére
Szia,
Saját tapasztalataim és szokásaim alapján bőven 2-3 nap az üzemidőm. Elég sok telefonálás, nyomkodás is van bőven. Munkaidőben inkább LTE megy, otthon pedig wifi. Olyan 2,5-4 óra a kijelző idő. De volt már olyan is, hogy 4 napot simán, inkább 5 napot ment, de ilyenkor csak inkább telefonálás és semmi nyomkodás nem volt. 20% simán el merek indulni otthonról ha valamiért nem tölteném fel. -
winfier
senior tag
Sziasztok!
Beléptem a tegnap én is a klubba egy feketèvel
-
winfier
senior tag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy a mai napig működő HTC ONE M7-es telefonom lecserélem az U11-re. Viszont dual sim-es telefont szeretnék, hogy a magán illetve a céges kártyám is benne legye.
A kérdésem igazából abba az irányba irányul, hogy is működik két kártyával együtt a telefon.
- Ha a fő (elsődleges) sim-en hívnak, mi történik a 2. sim-ről beérkező hívásokkal? Foglaltat jelez, vagy kicsöng és látom, hogy hívnak?
- Van megkülönböztetés, hogy éppen melyik telefonszámon keresnek éppen. A SIM1 vagy a SIM2-ön? (bejövő hívások)
- Illetve beállítható, hogy melyik SIM-hez tartozó mobilinternetet használja elsődlegesen a telefon?
- A kimenő hívások miképpen szabályozva mennek ki. Azaz a beállított SIM az alapértelmezett. Esetleg perchez köthető-e, hogy mikor váltson a SIM-ek között?Köszönöm előre is a segítséget! Elnézést a bugyuta kérdésekért, de Nekem ez szürke folt, hogy is működik a dual sim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest