- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
nordzsi
csendes tag
Utolsó és tényleg utolsó reakció:
Nem érted vagy nem akarod megérteni miről beszélünk, ez így nem mérés a már korábban ecseteltek miatt, ez egy adhoc jellegű dolog, ezért nem hiteles, nincs azonos erő, nincs azonos alátámasztási pont, nincs mérőeszköz...stb...
A gondolatod második felére reflektálva, nem állítom, hogy így van, mert se cáfolni se megerősíteni nem tudom de én már azon sem lepődnék meg ha így lenne....
Ahol üzlet van ott pénz van, ahol pénz van ...., szerinted akkor??? Voltak már nagyobb disznóságok is a világon..., de ne gyártsunk konteókat, az nem ide tartozik, de amit objektíven el lehet mondani és ez zárszó ezzel a témával kapcsolatban részemről, hogy ez a hajlítgatósdi, abszolút hiteltelen adhoc jellegű dolog....
Téma off részemről...
-
nordzsi
csendes tag
Mi a bizonyíték az ugyanolyan erő hatására, egyezett a hüvelykujjának a színe?
Valóban nála ha már szóba hoztad az s8 alig görbül, viszont mást teszteken ahol szimplán csak leejtik ami a mindennapokban inkább előforduló jelenség, olyan szépen pókhálósodik, hogy na...
Szerintem ezt az üvegvonalat ejteni kéne mindenkinek....
-
Azie
őstag
Azért habzó szájjal a választás eltűnése miatt felháborodni egy androidos telefonnál... remélem érzed.
(nagy választási lehetőség: egy optimalizálatlan OS (droid) ami letarolt erővel minden mást és egy zárt, megfigyelt, mindenért ffizetős, gyakorlatilag 0 innovációval rendelkező OS (ios) közül választhatok. hja meg választhatom, hogy kösz nem.
Igen. Én bevettem a maszlagot, ezért használok a kezdetek óta BTs fülest és WP-t.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest