Új hozzászólás Aktív témák
-
ben800
aktív tag
válasz
csibusz0314 #22319 üzenetére
Fogalmam sincs,próbáld meg róla leszedni a tem rootot ha volt rajta,vagy próbálj meg egy fullos gyári visszaállítást.Én S-offoltam feltettem az enyémre az alábbi romot és azóta nagyon smooth és megbízható a telefon,tehát még 1-szer sem fagyott le vagy hagyott volna cserben sehol sem.
-
ben800
aktív tag
válasz
csibusz0314 #22317 üzenetére
A temp rootot eltávolítottad s-off után róla ??
-
ben800
aktív tag
válasz
csibusz0314 #22314 üzenetére
Inspiration 1.0.1 nekem nagyon bejövős,stabil,gyors,lagg mentes,és nem utolsó sorban nagyon jól bánik az akksival,főleg ha leveszük a feszt.
-
ben800
aktív tag
válasz
randras_83 #22240 üzenetére
Húúúúh én tegnap szenvedtem vele jó pár órát mire sikerült.Htc dev-el nem sikerült unlockolni a bootloadert mert kiderült hogy újfajta alaplapos telefonom van,és utána elég sokáig szórakoztam a drótos trükkel,de meg lett az eredménye
Most jelenleg inspiration van rajta 1.5ghz-re van beállítva a proci,de levettem 926-ra és nagyon szépen bírja így az akksija.A beatsel pedig nagyon szépen szól a gyári füles,egyszerűen leírhatatlanúl jobb mint a stock rom.
Most rendeltem új pioneer fülest,azzal még jobb lesz...
A telefon most már kevésbé melegszik és még így is sokkal gyorsabb mint a gyári rom.Játékra is bőven elég az a 926mhz. -
ben800
aktív tag
válasz
Old Gyfland #22170 üzenetére
Igazából én erre gondoltam nemtudom hogy így csináltátok-e,de sok ember azt írta hogy működik és jó
-
ben800
aktív tag
válasz
stilo18 #22166 üzenetére
Nem akksi hiba,sensationnál állítólag gyakori hiba hogy az akksi és a kis érintkezői nem érintkeznek megfelelően.Sokan azt csinálják hogy kártyából levágnak egy kis darabot vagy valami papírt betesznek az akksinak az oldalára amelyik szemben van az érzékelővel és úgy jó lesz.
-
ben800
aktív tag
Majd lesz az még jobb is,a cm is meg a jb is
Nemrég lett kiadva mind a kettő csodát ne várjunk,és a srácoknak is van magán életük,miután valaki hulla fáradtan haza ér a melóból még nincs külön ideje arra hogy majd jb hegesszen a telefonjához,ezt gondolom én hétvégén 1-2 unalmas órában csinálják,csodát ne várjunk tőle még... -
-
ben800
aktív tag
válasz
randras_83 #21866 üzenetére
Köszönöm a segìtséget
-
ben800
aktív tag
válasz
randras_83 #21864 üzenetére
Letöltöttem a gsam battery monitort és azt írja hogy 21% System wakelock ez pontosan mi ??
Most Szombaton reggel töltöttem fel újra -
ben800
aktív tag
válasz
randras_83 #21853 üzenetére
Köszönöm szépen mind kettőtöknek
Néztem róla videókat,nem is olyan nehéz mint ahogyan hittem,várok még vele szerintem egy hónapot és hogyha nem lesz semmi baja akkor s-off mehet is rá -
ben800
aktív tag
Valaki esetleg nem tudja még mindig,hogy sensationre lehet-e s-off nélkül custom romot tenni rootal ??
Van még rajta garancia év végéig,és nem szeretném elkótyavetyélni +kinlódni se szeretnék azzal a drótos megoldással,ha nem muszáj. -
ben800
aktív tag
Helló mindenki Lenne egy kérdésem.
S-off nélkül esetleg lehet custom recovery-t+másik romot telepíteni a telóra ??
Majd ha érvényesíteni szeretném a garanciát akkor ezt valahogy le lehet szedni ??
Olvastam a sensation tudástárat de mindenhol azt írták hogy csak S-offal lehetséges ez... -
ben800
aktív tag
Jah és 2-szer kellet nekik visszaküldenem a telefonomat,és mind a 2 alkalommal szoftver frissítéssel vissza dobták!
Aztán a végén a T-mobilenál kiderűlt hogy csak finnyás volt a készülék a micro sd kártyákra,és nem tetszett nekik 2 otthon lévő kingston sem +haverom kártyája sem........
Magyarán 2 hónapig fölöslegesen volt náluk és le se szarták. -
ben800
aktív tag
Helló mindenkinek
Nemrég érkezett vissza szervízből a telefonom,és az lenne a kérdésem hogy az mennyire normálisan ennél a készüléknél hogy iszonyatosan fogy az akksi ??
Tehát 10 perc játék után leránt kb 7-8%-ot az akksiból vagy még többet....
Azt írja ki hogy a kijelző energia felhasználás 70% és a többi pedig nagyon kevés!!!
Ilyenkor mit lehet tenni??
1 éves készülék,akksi még tuti jó benne
Automata fényerőn üzemel jelenleg.
Esetleg custom rommal mérséklődik ez a fogyasztás valamennyire ??
Jelenleg gyári rom van rajta...... -
ben800
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21486 üzenetére
Hát az enyémet most azzal adtam be hogy nem olvasta az sd kártyát,konkrétan beletettem és kiírta hogy az sd kárty váratlanul eltávolításra került,és ezt eljátszotta még 2 sd kártyával az enyémmel együtt,gondolom ha ez megint előjönne akkor meg lehetne állapítani nem ?
-
ben800
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #21484 üzenetére
Értem,köszönöm a segítséget!
Ha minden igaz akkor Pénteken nálam is lesz a telefon,és akkor egy ideig nem is szórakozok vele
Nem hiszem hogy kellene mert amíg nálam volt addig az alap Htc rom is nagyon szépen működött rajta. -
ben800
aktív tag
Helló mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék hogy azt észre veszik-e Szervízben hogyha S offolom a rendszert és rakok rá új romot ??
Majd ha baja lenne a telefonnak Természetesen S onnolnám
Állítólag ezen a héten kapom vissza telefonomat a szervízböl és gondolkozok rajta,de még nagyon nem tudom mivel decemberig garis
Amúgy mennyi idő mire a htc vissza küldi gariból a telefont??
Mivel pont most adtam le T-mobilenál 1.5 hete micro sd olvasási hibával......
A szerződés szerint 15 napon belül meg kéne hogy csinálják azután igényelhetem a telefon árát elvileg,de csak jobb lenne a telefon -
ben800
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21222 üzenetére
Értem ,köszönöm mind kettőtöknek....
-
ben800
aktív tag
Helló mindenkinek!
Gyors kérdésem lenne.
Szeretnék venni egy htc sensation-t de a tulajdonos állítása szerint beporosodott a kijelző alatt egy nagyon picit.Ezt a port valahogy el lehetne távolítani a kijelző alól ??
T-mobilenál azt mondták hogy csak kijelző cserével lehet,de mások azt írják lehet amúgy is eltávolítani.Most akkor mi a megoldás kijelző csere,vagy el lehet távolítani máshogy is ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest