- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lama_lamm
aktív tag
Nekem a led-es probléma elő szokott jönni, de csak olyankor, ha pont akkor olvasom az üzenetet, mielőtt a led elkezdene villogni, így beragad gyakorlatilag. De ilyenkor küldetek a barátnőmmel egy whatsapp üzenetet magamnak lockolt kijelzővel, amit ha elolvasok, utána mindig megjavul
-
Something_
őstag
Hehe
Nekem tegnap ez volt többször, mikor a témával szenvedtem.
Wipe-oltam a chache-t és a dalvik-ot, aztán flasheltem a theme-t recovery-ből, reboot system, aztán boot loop-nál leragadt. Hátlap le, aksi ki, restore szűz nand, utána flashelhettem a működő mod-okat. Ma csinálok egy backup-ot a jelenlegi mod-okkal, amik működnek, így már 2 backupom is van, és nem kell mindig a szűz backup-ot felrakni ha valami történik. -
Zirowe
nagyúr
Én nem hülyéztem le senkit, a szövegben nem is szerepelt a hülye szó.
De ha te így érzed, akkor csak nyugodtan.Mellesleg megsúgom, hogy főleg azért kell kikapcsolni, mert
1. semmi értelme, kb csak parasztvakítás (gondolom erre az lesz a reakció, hogy "leparasztoztál?!)
2. a hozzá nem értők emiatt nem tudnak belépni hboot-ba, utána meg jönnek felháborodva a fórumokba panaszkodni, hogy "nem megy ez a szemét tákolt android"..Keldor papa: szerintem jobban járnál a senseay rommal, mumk1-el már "régóta" használjuk, és szerintem eddig az egyik legjobb rom.
-
-
Something_
őstag
Névjegyzéket le tudod menteni az SD-re vcard formában, naptárt meg a gmail-el szinkronizálni tudod sztem.
Nekem tegnap óta a legnagyobb gondom az, hogy fekvő állapotban wifinél 0-ra megy az erősség ha bal kezemmel a htc feliratos részt fogom. 1 hónap alatt ez nem tűnt fel, gondolom már akkor is meg volt. Kicsit idegesítő.
-
mumk1
addikt
Gyanusak ezek a németek nekem. Mindent jól betiltanak, aztán majd nyomják a hazai modelleket.
-
sshr3kk
tag
Jó, és akkor mi van?
Nyelje be a T-mobil!
Nem az a havi 50 huf fog tönkretenni, meg a percenkénti 1,5 huf. Az elv maga ami kicsinálja az idegeimet. Máshol olcsóbb minden és egyre olcsóbb, itt emg drága és még az is drágul..ja és itt még ugye a fizetések is alacsonyabbak jóval.
Arról meg nem is beszélve, hogy teljesen inkorrektek. Egy barátomnak 500MB-os netcsomagja volt, a forgalma majdnem 1GB lett és kiszámláztak neki 47k huf-ot. Könyörgöm az több mint fél havi minimálbér, holott ha automatikusan felmódosították volna 1GB-os csomagra, akkor az +1500 huf lett volna. És nem mellesleg sokkal korrektebb elintézési módja ennek az egésznek!
Én az ilyenek miatt sajnálom tőlük akár a 1,5 huf-ot is!
-
Something_
őstag
Tudtommal az áfa nem 5 és 10%-ot emelkedik
Engem amúgy nem érint, Like díjcsomagba vagyok, az nincs a listában, az tényleg maximum az áfa értékével nőhet.
Ezt a billentyűzetet megnézem. Letöltöm, felrakom és automatikusan felülírja a gyárit? Ehhez nem kell mókolni/rootolni ugye?
-
mivan80
aktív tag
Delivery Estimates to Countries in the Europe Shipping Region (business days):
Destination Country: Hungary
Standard Shipping: 15 to 22
Expedited Shipping: 10 to 16
Priority Shipping: 3 to 6
-
mumk1
addikt
Teljesen kikapcsolod. (előtte gyors boot kikapcs) Utána nyomod a hangerő le gombot folyamatosan majd a powert folyamatosan. Fehér képernyőn bejön a HBOOT menü. Itt a hangerő gombokkal tudsz navigálni és a power gombbal megnyitni. Kilépéshez kiválasztod a FASTBOOT menüt ott találsz egy POWER DOWN sort kikapcsolni, vagy REBOOT és újraindul.
@Edenyke
Kíváncsi vagyok melyik romnál maradsz.Most 3 napig használtam az új LeeDroidot, de este visszatettem az InsertCoin mentésemet. Igazából nincs különösebb gond a Leevel, stabil, teszi a dolgát, de az Insertcoin egy picivel gördülékenyebb, simábban fut, még úgy is, hogy sokkal jobban be van lakva. Legalábbis nekem.
Kernelt direkt nem csereberéltem, stock ment mindkettővel.
-
mumk1
addikt
Így van. Gondolom arra is lenne megoldás, de szerintem a legjobb a Dropbox vagy az Evernote , főleg ha több gépet is használsz, ezek a legjobbak. Mellékesen a Dropboxot integrálta a HTC az új romjaiba, nem véletlenül. Én már nehezen lennék meg felhők nélkül.
@randras
Én mondtam hogy jó kis cucc, már Desire-n is használtam. -
mumk1
addikt
Akkor besegítek.
Elindítod az alkalmazást (On Air). Jobb felső sarokban van egy nagyobb ikon, 2x megbököd, (amíg egy Linux pingvin + egy kukac jel nem látszik) ez az ftp üzem. Ez után ráböksz a középső nagy kapcsolóra (wifi legyen bekapcsolva a telefonon!)
Ezután a gépeden elindítasz pl. egy Total Commandert (de bármi jó ami tud ftp-zni) csinálsz egy új ftp kapcsolatot, kitöltöd úgy, ahogy a telefon jobb alsó sarkában látod. pl.:Kapcsolat neve: HTC-m
Kiszolgáló neve: 192.168.1.2:2221
Felhasználó név: onair
Jelszó: 0381A kiszolgáló név és a jelszó értelem szerűen az legyen amit neked kiírt. A felhasználó név az mindig "onair" a kapcsolat neve pedig lehet bármi. És már is el lehet rakni az usb kábelt.
-
mivan80
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
Nikk
senior tag
Az alumínium levegőn pillanatok alatt eloxál és Alumínium oxid képződik a felületén, ami megvédi az alumíniumot a további korróziótól. Az Alumínium oxid egyébként közel olyan keménységű anyag mint a gyémánt, persze nem olyan erős, de közel van hozzá. Csiszolókorongokban használják flexhez például. Az alumínium csiszolt állapotában vízben viszont oldódik, ezért nem szabad hagyni száradni, le kell törölni róla a vizet minél előbb, hogy létrejöhessen a felületén az AluOxid réteg.
ERGO: ha nem kezeled le, akkor sem lesz semmi baja, csak hagyni kell állni és lehetőleg száraz levegőn kell tartani egy rövidebb ideig, akkor magától és létrejön rajta a bűvös védőréteg. Esetleg jelentősége maximum annyi van a speciális polírozó pasztának, hogy gyorsabban létrejön rajta az AluOxid réteg így fényesebb marad, mintha magától hagynánk létrejönni.
-
stufen2
aktív tag
Szerintem hagyjad azt a két dudort, nem feltűnő és sztem nem is látszik ha nem hívod rá fel a figyelmet. Sima polírpaszta nem elég? Mindenképpen kell az a magic blue -izé? Esetleg van benne vmi oxidálódás gátló adalék vagy mi a fene mert én gondoltam arra is hogy csak simán 4-5 réteg lakk aztán hello, mert nem hinném, hogy egy fényező egy vagyont kérne kb 2-3 ezer ft, meg sztem a polírpasztát lehet meg lehetne próbálni pici gyapotkoronggal papírtőrlő helyett, amit fúróhoz lehet venni, főleg az akusfúrókoknál lehet a sebességet állítani, plánne ha leragasztod a ravaszt leukoplasztal és akkor az nem is nyúlik, meg nem is forog akkor gyorsan, ha netán az probléma lenne.
-
rizso
addikt
Navigálás csak ritkán lenne vele, az is max. 15-30 perc egyhuzamban. Viszont olvastam valahol, hogy megmarkolva a telefont, az elveszti a wifi jelét. Ez valóban így van? Mert gyakran fognám két kézben fektetett kijelzővel, sokszor így netezek/neteznék, és nem szeretném, hogy eldobálja a wifit.
Amúgy most hogy is van a kijelzője? Minden oldalon "besüllyed" kicsit?
És akkor van valami, amire érdemes figyelni vásárlás előtt? -
mumk1
addikt
Beállítások/alkalmazások/alkalmazások kezelése/mind / Levelezés / adatok törlése
Az A-GPS pedig azért szeret néha online lenni, mert innen tölti le az adott időszakban, pontosan melyik holdat hol kell keresnie, így sokkal gyorsabban tud fixet fogni. E nélkül is el fog indulni, de sokkal lassabban.
-
Xaels
félisten
Frissítés óta nem jönnek automatikusan a levelek? Ha igen egy Factory Reset után rendben lesz, valószínűleg beragadt valami frissítéskor nekem Desire-nél volt ugyanez anno.
A navis gondodra nem tudok választ, mivel jómagam nem nagyon használom csak néha a Maps-ot ha nem tudok valamit, hogy hol van.
-
mumk1
addikt
Beállítások/vezeték nélküli hálózatok/mobilhálózatoknál az adatbarangolás legyen kikapcsolva. Igazából azt hiszem a kikapcsolt az alap állása, de érdemes ellenőrizni. Ha tuti biztosra akarsz menni akkor még kikapcsolhatod a mobilhálózatot is.
Pár hete használtam a T-nél lévő Travel & Surf L adatroaming díjcsomagot (1hét 250MB), senkinek nem tudom ajánlani, katasztrofálisan sz@r volt. Mindez nagy városban több szolgáltatót is kipróbálva, tökéletes lefedettség mellett a 3G vagy H jelzés folyamatosan kint volt az adatforgalom viszont úgy akadozott mint egy rossz vizelés. Szerencsétlen telefon meg a folyamatos keresgélésben 1 óra alatt csutkára lemerült. Kicsit olyannak tűnt, mintha a helyi hálózaton tartozkodó "vendég" simkártya csak másodrangú lenne. -
Iomega
addikt
A mai világban, mindenki perelhetne mindenkit, gondolom ez egyértelmű. Az Apple és a Samsung közti vita, már szánalmas. Nem ez az iránymutató. Ha a Samsung készítene, vagy továbbfejlesztene egy olyan újítást, amihez hasonló dologgal már előrukkolt mondjuk a HTC, azt nem kellene rögtön úgy megbélyegezni, hogy ellopott valamit. Hanem örülni kellene, hogy esetleg más is lát abban fantáziát, és ebből kiindulva tovább lép, vagy csak egyszerűen, egy hasonló megoldással próbálkozik. Kellenek az Apple vs. Samsung közti csatákhoz hasonló egyebek? Aki Apple-t akar venni , az úgy is azt vesz, mit erőlködik ennyire az Alma? Inkább azon fáradozna, hogy minél tökéletesebb készülékeket állítson elő.
-
Zsolt2000
csendes tag
Szerintem ez volt számomra a döntő végszó. Számomra is műanyag bóvlinak tűnik a SGS II, lehet ez nincs így, senkit nem szeretnék megbántani, de tény több tesztben is nagyon dicsérik a HTCS külsejét illetve azt a tényt hogy tényleg egy telefon van az ember zsebében. A Sense megrajzolása verhetetlen számomra is, de ezt a piacon lévő többi cég képviselői is elismerik! Hisz nem hiába van annyi HTC theme illetve Firmware.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa EVO
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest