Új hozzászólás Aktív témák
-
sshr3kk
tag
válasz
bigrock #5692 üzenetére
Persze Samsungéknál sokkal jobb a helyzet, vehetsz kopogós műanyagból összerakott rakás hulladékokat, olyan mobiltelefonnak csúfolt eszközöket, amiket a kutyámnak nem adnék oda játszani...
Nem is értem hogyan lehet összehasonlítani a 2 gyártó készülékeit. Olyan mintha egy Opel Insigniából köpködnél, hogy mekkora szar az új 7-es BMW...Különben meg nem értem az embereket, van itt kb. 4-5 ember, aki írta hogy neki porosodik, és akkor már az összes HTC szar és a Samsung jó pfffff.
Nekem volt HD7-esem is azt csak az oprendszer miatt adtam el, mert minden használatkor rámjött a hányinger, de ott szerettem bele a HTC-be, és ez a rajongás ugyanígy tart, mióta megvettem a Sensationt. Semmi bajom vele, nem is porosodik. Az egyetlen dolog, amire kicsit jobban odafigyelhettek volna, hoyg ne melegedjen ennyire a teló, ha be van kapcsolva wifi/3g + az ember masszívan netezik vagy játszik rajta.
-
delbarta
senior tag
válasz
bigrock #3612 üzenetére
Ja én is így vagyok vele, örülök, hogy nem ugrottam bele az elején, pedig nagyon gondolkoztam rajta. Főleg, ha kapható lesz itthon a MIUI telefon biztos azt fogom megvenni. Elég durva gép lesz, 60 ezerért. Szinte ajándék.
-
Xaels
félisten
válasz
bigrock #3573 üzenetére
1. Nekem AMOLED-es Desire-em volt, az SLCD-s verzióhoz nem tudom viszonyítani. Szerintem amikor felcsavarja az automata a fényerőt jobban olvasható, elég sokat használom menet közben és nekem megfelel. Önmagában az a probléma ezeknél a kijelzőknél, hogy fényes/tükröződő a felületük. Ha feltalálnának valami strapabíró matt bevonatot, akkor sokkal jobb lenne az olvashatóság.
2. Ez nekem nehéz kérdés, mert önmagában nem hallgatok zenét a telefonon, arra ott van a COWON D2-esem. A telefonálós/filmezős tapasztalataim leírhatom. Hangerőben nekem sokkal jobb a Sensation. Egyedül maximumra téve recseghet a mélyebb hangoknál, de egy fokkal lejjebb véve tökéletes.
3. Mindenképpen jelent előnyt a nagyobb felbontás és kijelző méret. Több információt látsz a kijelzőn, kevesebbet kell görgetni és nagyítani. A virtuális gombok is nagyobbak így nehezebb mellé ütni. Azt kell mondjam, hogy valami nagyot kellene alkosson egy telefon ahhoz, hogy ennél kisebb kijelzőre térjek vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest