- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bátor75
tag
válasz
mivan80 #6254 üzenetére
Én innen rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/160664600307?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Itt pedig van egy jò video:
http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=--RJKT0xutg
Bocs, a linkekért telefonról írok.
Inkább a videót linkeltem be, mert kb. 1 hétnél előbb biztos nem tudok képeket csinálni. Szerintem a video mindent megmutat.
Ja, és még vmi: a tok 5 nap alatt megérkezett :-) -
Xaels
félisten
-
Nikk
senior tag
-
-
Nikk
senior tag
válasz
mivan80 #5238 üzenetére
Haha LOL: [link]
"LÁTNOK VAGYOK!!!" xD
Mindenesetre ha ez igaz, akkora baromira lehet örülni, hogy egy még plusz teljesítménypotenciállal rendelkező telót vettünk. Gyakorlatilag még több kakaót kap mint eddig is volt bele, csökkentve ezzel a hátrányát az SGS2-vel vagy a Tegra 2 alapú telókkal szemben...
-
Xaels
félisten
válasz
mivan80 #5160 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik ez a Design, de a Sensation-t úgy néz ki nem fogom lecserélni 2 évig ha kibírja
Max 1 az 1-be, de ráfizetni nem fogok semmire.
A tököm tele van azzal ami a mobil szegmensben most megy. Mindenki okádja magából a telefonokat, de közben lényegében már semmivel sem nyújtanának már többet. A Sensation-nel teljesen meg vagyok elégedve, megfelelő a kamera, nagy még éppen jól kezelhető kijelző és stabil és gördülékeny rendszer.
-
Xaels
félisten
válasz
mivan80 #4764 üzenetére
Nekem csak az első fele tűnik furának. Felőlem lemondhat a Verizon az összes többi készülékről is, engem nem érint, de az, hogy "exclusive" legyen náluk a Google következő nagyágyúja elég furán hangzik nekem. Bár, ha csak USA-ban lesz náluk az exkluzivitás, akkor nem szóltam.
-
Xaels
félisten
válasz
mivan80 #4760 üzenetére
Ezek elég érdekes mondatok:
- "Anonymous refers to the device as Samsung Galaxy Nexus, although this could just be a working title. There's no way a Google phone can have the Galaxy title."- "Verizon will be having exclusive rights to the Nexus Prime, which is why they gave up on the US version of the Galaxy S II."
Ez a 2 elég furán jön át. Főleg a második.
-
Xaels
félisten
válasz
mivan80 #4631 üzenetére
Egész pofás lett, bár az a Beats logo nem kéne. Mondjuk biztos jóval drágább lesz mint a sima Sensation és nekem ez a Beats holmi 1 petákkal nem ér többet mint a gyári, egy AKG-t szívesebben látnék. Az akku remélhetőleg jó lesz a miénkhez is arra külön lehet benevezek.
-
WiZARD
addikt
válasz
mivan80 #4638 üzenetére
valóban, több a memória
proci ugyanaz, 1.5 ghz a gyári ajánlott maximum ezeknek, csak a Sensationben van downclockolva...
Technical Specifications -
WiZARD
addikt
válasz
mivan80 #4462 üzenetére
thx, de ez se tud többet teszt - max 6.3 mega/sec - 50 mbit
sajnos wifi ennyit tud, ma keresgéltem még egy sort, 200$ körüli routerek tudnak 60 mbitet, ha rálátás van talán 90et megcsípik, ha megvan a 3 stream... hát ez se sok, főleg hogy szomszédos szoba, tehát nincs rálátás, tehát talán 60 mbit lenne meg, ami elég karcsú.
itt lehet sebességteszteket nézni, jól rendezve.powerline adapter se tud sokkal többet, ott a teszt amit linkeltél
na így 2 hét után, és főzött romokkal kezd elviselhető lenni az akku, és kibírja simán az 1 napot nálam.
gondolkoztam jobb akkun (evo 3D akkuja, vagy utángyártott), de 2 naphoz az is kevés lenne... -
Xaels
félisten
válasz
mivan80 #2576 üzenetére
A fejfájást nem a "villogás" okozza egyedül. Amúgy IMAX3D-ben néztük meg a Transformers 3-at, igaz ez volt az első, de valószínűleg egy darabig az utolsó ilyen "élményünk". A film végére sokszor nem láttam már rendesen a saját könnyeimtől, nyomta a szemüveg az orrom és a fejem, 1-2 rángatós jelenettől totál rosszul éreztem magam. Van egy szemüveg nélküli tv kiállítva a MoM parkban azt néztük még, de ott is olyan érzés 5perc után mintha erősen bandzsítanék.
Amúgy nem hiszem, hogy kevés lesz a RAM. Ezt a telefont 1,5évig támogatniuk kell legalább. De ha még sem, akkor lehet eljön annak is az ideje, hogy ROOT-oljak
Nekem külsőre ami nagyon tetszik a HTC Prime és a MyTouch 4G Slide, de a jövő zenéje ez úgy is.
Kikerült közben az 1. hsz.
-
-
R2D20208
addikt
válasz
mivan80 #1918 üzenetére
mivan???
ok ezentúl offba irom. Idejött egy sgs 2 - s kötekedni. Volt sgs 2 - m , sensationt szerettem volna. Csak meg lehet itt is is bizonyos érveket beszélni nem mivan? Vagy mivan itt ?
Én ugy érzem semmi rosszat nem rtam...Szép napot. Nincs semmi
NIKK : ne haragudj, de zártabb teló nincs mint a sensation. Amugy iphone - nél egy JB - vel és Cydiaval, minimum ennyi dolog megvalositható , mint androiddal. Arra gondolsz zárt ? Ha kell, android fut rajta : [link] ugy témázod ahogy akarod, widgetek bármi.... Hagyjuk nem szeretnék vitázni, de szivesen beszélgetek...
-
Xaels
félisten
válasz
mivan80 #1370 üzenetére
Mindenből csak az ingyeneset próbáltam ki.
ADW Launcher: a főképernyő szépen, gördülékenyen lapozható viszont a menüben a lista nézet nagyon akadt valami miatt így ezt hamar száműztem. [link]
Go Launcher EX: a főképernyő itt is kifogástalanul lapozható. Az oldalak száma változtatható illetve miután beállítottuk van fektetett nézet is. A menübe lépve oldalra görgetés fogad minket, az aktuális háttérképet látva halványan a háttérben. Az ikonok itt szabadon variálhatóak, a lapozás gördülékeny. Az alkalmazás legnagyobb hátránya, hogy sok mindent külön kell a Marketről hozzá beszerezni, de vannak hozzá külön "témák". [link]
Launcher 7: A WP7 főképernyőjének Androidos megvalósulása. Csempés nézet ami csak jobbra lapozható amivel a menü tárul elénk amely sima lista nézetben görgethető függőleges irányban. A működése nagyon gyors és egyszerű. A csempék színe és a hozzájuk rendelt alkalmazások szabadon variálhatóak illetve az esetlegesen rajtuk levő képeket is saját szájíz szerint cserélhetjük. [link]
LauncherPro: sajnos nagyon sok mindent kipróbálni nem lehet a Marketes ingyenes verzióban, de a főoldal folyékonyan lapozható és a menüben is akadásmentes a függőleges gördülés. [link]
Regina 3D Launcher: a főképernyő lapozásának animációja gördülékeny, bár elég szokatlan és kicsit olyan mint a Nokia N8-ban, mintha késleltetve lenne egy picit. A menü oldalra lapozós megvalósítású amit feldob egy kis 3D-s effektezés, de a mozgás folyamatos. [link]
-
Brutális eb
addikt
válasz
mivan80 #1237 üzenetére
Érdekes picit lagol a sensation.
De szerintem ennél a modelnél is az lesz mint a DHD-nél pár update és gyári rom is sim lesz mint a vaj.
Most a DHD-n amit használok full sense 3.0 van és brutál gördülékeny,hibátlan fagyásmentes és remek a fogyasztása is.
Remélhetőleg nyílik hamarosan a sensation is és a neves szakácsok majd optimalizálják hamár a kis htc-s emberkék lassan dolgoznak. -
Xaels
félisten
válasz
mivan80 #1237 üzenetére
Lehet fura amit mondok, de nálam az volt a helyzet 1.35-el, hogy felment és frissiben olyan gyors volt mint az EVO, de ahogy elkezdtem belakni előjött az érintős bug és lassult az alapképernyő, de ez a két hiba aktív használat mellett nálam megszűnt, mintha a rendszer maga kilőtte volna a háttérben az okozóját. Most teljesen gördülékeny a rendszer és nincs tapihiba.
-
scapegt
őstag
-
-
mivan80
aktív tag
Na, még is csak sikerült videót lejátszanom, fejlődés van tűzfal szinten ezek szerint...
Enek örömére linkelem nektek EZT.
Nem tudom volt-e már linkelve.
HTC S vs. SGS2 , olyan 4 perc körül kezd izgi lenni a dolog, amikor az SGS2-őn indítja el egy pillanattal előbb a tesztelő progit, még is a HTC S fejezi be előbb a tesztelést...
-
animoo
senior tag
Szoftveresen nem hozza egyelőre azt a szintet,amit varnek tőle. Kiforratlan a rendszer. Meg optimalizalas teren is hagy kívánnivalót maga után. Amúgy rendben van, nagyon szép,és jó kézbe venni. A kijelzoje is tetszik a sok kritika ellenére is. A bongeszes is rendben van, de bár ertenem, miért zárja be a többi ablakot egy idő után. Fura a memoriakezelese.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest