- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
cezar94
csendes tag
Sziasztok!
Az MHL kábel hangot is átvisz a tv-re vagy csak képet?
Ha igen van arra valami beállítás a telón?
Nekem csak képet sikerült átküldeni...Köszi
-
cezar94
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki MHL átalakitót a Tv-hez csatlakozáshoz? Nekem most jótt meg és mikor rádugtam minden kábelt meg is látta, de csak kb.fél percig. Azóta nincs kép a TV-n. A telón meg jelzi a csatlakozást. Valakinek volt már ilyen?
Köszi
-
cezar94
csendes tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza sokat, de nem láttam hogy foglalkoztatok volna a nagyobb akksi kérdésben. Rengeteget olvastam az Anker 1900 mAh- akksiról az xda fórumon és ott nagyon oda vannak érte és elég olcsó is. Esetleg valaki használja már ezt a telóban? Gondolkodom rajta, hogy beruházok egyre...szóljatok hozzá ha van valami tapasztalatotok.
Üdv -
cezar94
csendes tag
Sziasztok, én Svédországban vettem a telót és királyul működik. Kicsit ez a hátlap melegedés furcsa de majd megszokom. Én waveről jöttem át és mindenben jobb kivétel a kijelző ami kicsit rosszabb, de attól még élvezhető. Remélem minden rendben lesz vele.
Üdv -
cezar94
csendes tag
Sziasztok, én Svédországban vettem a telót és királyul működik. Kicsit ez a hátlap melegedés furcsa de majd megszokom. Én waveről jöttem át és mindenben jobb kivétel a kijelző ami kicsit rosszabb, de attól még élvezhető. Remélem minden rendben lesz vele.
Üdv -
cezar94
csendes tag
Üdv -
cezar94
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem én tulaja ennek a csodás telónak. Nagyon komoly és remélem sokáig birni fogja. Egy kérdésem lenne viszont: ha nagyobb(16gb) sd-t rakok bele mire kell formázni?Próbáltam ntfs és fat-ra is de nem ismeri fel aztán a teló.
Köszi a segitségeteket.Üdv,
Feri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest