- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
iHand
tag
válasz
Something_ #9348 üzenetére
Köszi a választ, lehet hogy rápróbálok a Senseayre.... csak annyira nem tudom eldönteni, hogy eladjam/elcseréljem a telefont, vagy elkezdjek vele játszani
-
iHand
tag
válasz
Something_ #9345 üzenetére
És miyen a sebessége a gyári romhoz képest?
-
iHand
tag
Én is nézegettem ICS romokat, bár én most elsőnek egy sence nélkülit nézegettem.
ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408351
Hát majd meséljetek milyen, ebbe lehet én is bele ugranék.
-
iHand
tag
válasz
Something_ #8519 üzenetére
Bíztató, lehet hogy én is neki ülök a jövő hét folyamán.....
Feltéve hogy nem adom el... Nagyon vakarozzom, vagy eladom, vagy rendelek hátlapot fülhallgatót, meg romolok.... nehéz kérdés.Az a baj hogy nincs igazán alternatiíva, illetve hát nekem most számtech alkatrész, de az más kérdés.
-
iHand
tag
Na, másfél hét után visszakaptam a telefont főpanel csere után.
Az a kérdésem, hogy most megint felajánlotta a HTC Twitter updatet ami után nekem elkezdte az aksit zabálni.
Ez most akkor álltalános probléma volt, vagy csak az én már amúgy is szenvedő készülékemet ütötte le? -
iHand
tag
Na újabb zavar az erőben:-S
Felment ez a csoda frissítés, utána rögtön azzal fogadott, hogy a TALK (ez volt eddig?) kilépet.... Hát mondom sebaj.Egész délelőtt, nem nyúltam a cucchoz, a reggel töltőről maxon levett telefon, 11 órára 20 százalékon volt.
Gondoltam egy restart nem árthat, ezután a zsebemben minden rádió kikapcs, 10 perc alatt már csak 8%.... most töltöm....
Ötlet?
-
iHand
tag
válasz
zsoltikj1976 #7453 üzenetére
Köszi, majd ha lesz időm visszaviszem, a három napon úgy is túl vagyok.
Mennyi idő alatt csinálták meg?
-
iHand
tag
válasz
Something_ #7419 üzenetére
Root nélkül is megy?
-
iHand
tag
Na, sajnos úgy látom nem úszom meg a szervízbe vivést. Kikapcsol a telefon, mostmár kezemben használat közben is, és csak 3-4re sikerül visszakapcsolni.
Megpróbálnék ma este egy hard restetet, a kérdésem az lenne, hogy van e valami backup tool, hogy nem mindent kelljen visszaállítgatni.
Illetve, hogy hol lehet kikapcsolni, hogy a marketből ne kapjon le mindent újra rakás után?
Köszönöm a választ, bocsánat, hogy mindig csak a hiszti van :-D
-
iHand
tag
Ilyen kikapcsolós mókát nekem kétszer csinált. De mondjuk akkor nem indult újra, hanem úgy szedtem ki a zsebemből, hogy ki volt kapcsolva.
Amúgy én is gyári rommal használom majdnem boldogan a telefont. Egyetlen bajom továbra is a bármelyik böngészőből való kilépés után a sence újra indulása, jó, hát meg az aksi az tényleg alig egy nap, de majd lehet rápróbálok egy nagyobbra, hátha azt a plusz 2-3 órát kibirja ami kéne.
Amúgy a sense miatt gondolkoztam romoláson, de egyedül nem állnék neki, majd lehet valakit meghívok innen egy két sörre, és akkor az bemutatja a mester fotgásokat
-
iHand
tag
Na, csak hogy ne legyen nyugis az élet.
Még nem ugrottam neki a rom csereberének.... Tehát gyári rom, és mit csinál a telefon? Magától kikapcsol. Hogy mikor? nem tudom, előveszem a zsebemből, ki van kapcsolva..... Mivel próbálkozzak? -
iHand
tag
Na, hivatalos hogy kapunk jégkrém szendwicset. Örülünk?
-
iHand
tag
Sziasztok, már lassan egy hónapja követem a fórumot, és mostmár 3 hete boldog Sensation tulaj vagyok. T-nél lett véve, iPhone után, nem porosodik fizikai baja nincs.
Az aksi egy napot bírja, szifon se bírta tovább jó ez.
Ami kis bajom van, hátha tudtok segíteni, hogy böngészésnél, bármelyik böngészővel (gyári, firefox, dolphin hd, tehát próbáltam egy párat) ha több tabot nézegetek, akkor utána gyakran ha kilpek akkor a sence újra indul.... persze pár másodperc, de akkor is kellemetlen. Gondolom valami memória gond lehet. Van erre valami jó megoldás?
Illetve, szifon után, hamár itt van rá lehetőség akkor lehet hogy megnézegetnék egy pár fözött romot. Van jó ajánlat? Igazából nem kell semmi extra, procit nem húzogatnék, de mondjuk egy Sence 3.5 öt kipróbálnék. Igazából egy dolog a fő kérdés, hogy mennyire könnyü téglává alakítani a készüléket?
Köszi a válaszokat, mostanában lehet hogy majd már belepofázom a témába!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest